View Full Version : Strata expa.
pixelmax95
21-12-2010, 00:33
Siema. Mam podobny pomysł do innych ale do rzeczy. Chciałbym aby postać z sl'em gdy padnie traciła od 20 do 30% expa (chodzi mi o ten czerowny pasek pod lvl'em a nie o całość). Wtedy by była jakaś satysfakcja z zabicia gracza :D
@Adasik
1-2%? Takie coś odrabia się w parę sekund... Więc to by było bez sensu.
Sensimila <3
21-12-2010, 00:36
Stary, je*** Cię? Oczywiście jestem na NIE. Stać cię na sl, to kupujesz go po to by nic dosłownie nic oprócz 1sc przy padnięciu nie stracić.
Zarexoholik?
21-12-2010, 01:15
Zły pomysł. Jestem na NIE. Lepiej nie bawić się w takie %, bo każdy może mieć chociażby soft/winged amulet i już nic nie straci...
Dokładnie tak jak napisał Kamil, ktoś kupi Soft Amulet warty 2kcc i już nie traci expa, więc majsterkowanie przy SL'u jest zbędne.
Jestem na nie.
Huehue, jasne ze nie XDDD Lepiej niech tego nie ruszaja, bo jak sie za to zabiore to beda pewnie bledy jak z blessami na 8.42 bylo ; d
GooHooNe
21-12-2010, 09:40
Niestety nie jakoś nie gram ale głupia propozycja.
Low LvL musiałyby szybko kupic kcc aby zakupić jakiś amulet : (
#up
Zgodzie sie z tym co napisałeś o 8.42 o tych blessach
G_R_U_L_I_X
21-12-2010, 09:48
Jestem na tak! Przecież tylko dzieci tego nie chcą bo będą tracić expa. Dlatego gracie na OTS zamiast na rl tibi, bo dla was jest tutaj łatwiej. Wraz z glebą nic wam się nie dzieje tylko ubywa 1 sc, ale co to jest teraz te 100cc. Jakby wam spadało wraz ze zgonem po 5 lv, to byście nawet z dp nie wychodzili...
heh palladynku jak chcesz tracić expa to chodź z aolem ;d
jestem na nie ;d
Arshavin
21-12-2010, 12:35
Dla mnie pomysł do bani. Ludzie bedzie sie degradowac podczas pekowania w city i nie rob z tibi Metina PLAX
To jest OTS tu musi być łatwiej niż na RL Tibii. Od wielu lat ten SL chroni całkowicie od straty doświadczenia i niech tak zostanie. Potem będą płakać ludzie, że im więcej expa spadło etc.
Jestem na nie!
Stary, je*** Cię? Oczywiście jestem na NIE. Stać cię na sl, to kupujesz go po to by nic dosłownie nic oprócz 1sc przy padnięciu nie stracić.
AOL- dla najmniejszych lvli
SL- dla średnich
Perfect amulet- dla najlepszych
Byłoby jakieś zróżnicowanie.
Dawno temu napisałem taką propozycję, ale nie przeszła. Ta też nie przejdzie, ale jestem na TAK :]
Knight Lukas
21-12-2010, 13:51
Która to już propozycja dotycząca straty poziomu po śmierci?
Nie!
Nie. Pisz propozycję z głową.
Zgadzam się z tymi up.
Po co to przedewszystkim ?
Powinni zająć się przemianę serva ne lepsze a nie głupim sl ... ;p
Tyle ode mnie.
Czytaj opis. xd
Coście się tak czepnęli tej straty expa.
To nie ten serwer nie ten klimat, nie ten świat!
Jestem na nie...
Graj na 8,42 jak lubisz gdy Ci lvl spada.
1-2% lvla mogłoby spadać i to by było dopuszczalne ale nie 20-30! :confused:
No ale tu znów low lvle byłyby na straconej pozycji, bo nie stać ich na np. Soft Amulet, w którym lvl by im nie spadał.
#t Lepiej nie kombinować i zostawić tak jak jest.
TAK, przez te SL lvl nie idą w dół a kasy na 7.6 jest dużo.
Szulcyk Aka Esine
22-12-2010, 07:39
Hmm..
Twój avatar uzasadnia czego twoi rodzice zapomnieli założyć 16 lat temu...
@topic
NIE
Po co to komu h-lvl?! mocno ucierpią a oni w 40% na apo grają a na forum h-lvl to 70% o.O?
Pomysł jest tak głupi ,że nie ma sensu go komentować.
Przecież takie coś gracz szybko odrobi (zależy jaki poziom). A poza tym byłby płacz ,że jak ktoś popada kilka razy ,straci pare lvli.
Yeahback
22-12-2010, 15:30
Przemyśl...
Może jeszcze powinni tracić 20 % swojego eq
A może 20 % magic lvl i innych umiejętności ? ;>
Jestem na NIE
Jestem na nie.. najlepiej nic nie zmieniać ... niech wszystko zostanie tak jak jest ..
Nie, chyba Cię szatan opuścił...
1st R. Boonek
23-12-2010, 16:22
Ale debile, to moglo by byc ze w przypadku perfekta i innych amu tez spada dajmy na to
sl - 30%
soft/winged/pandemonium/yeah bunny - 20%
perfect - 10%
to by zwiekszylo cene amuletow i chociaz by sie cos tracilo padajac a nie tak jak do tej pory "co to 100cc, zabij 100razy"
Zły pomysł. Jestem na NIE. Lepiej nie bawić się w takie %, bo każdy może mieć chociażby soft/winged amulet i już nic nie straci...
A co za dużo expa stracisz?
Jestem na tak, bardzo dobra propozycja. Bo jak na razie jakiś 600 lvl wbija do 1000 na resp pada kupuje sla i znowu wraca.
I dzięki temu wzrosną ceny amuletów soft, winged, perfect, bunny :)
Nie , teraz jest dobrze .
Jak ktoś padnie 100x to widzi straty.
Propozycja odrzucona
Komentarz: Kolejny temat z serii.. Moim zdaniem propozycja nie jest zła, ale muszę ją odrzucić ze względu na Wasze głosy.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.