Zaloguj się

View Full Version : ?wi?teczny News

Sherlock
22-12-2010, 14:34
Witam.

Jak wiecie, bądź nie wiecie, jestem Muflon (http://www.forum.toproste.pl/member.php?u=15675).
Myślę, że od czasów Scoopa (http://www.forum.toproste.pl/member.php?u=19905) odrobinę się zmieniłem - na lepsze dla userów.
Trochę czasu jeszcze razem spędzimy, więc jedna osoba namówiła mnie do publicznego ujawnienia się.

Wesołych. ;)

Splaxor
22-12-2010, 14:35
Wielkie mi halo.... :) Jak zaskoczysz chociaż jedną osobę to będzie sukces :P

Tygrys
22-12-2010, 14:40
Brawo! ;)
Dobrze, że dałeś się namówić tej osobie :> Tak będzie lepiej. Po co się ukrywać, zmieniać co chwilę nicki itp? Gdzie tu jest sens? To tylko negatywnie wpływa na postrzeganie Twojej osoby przez użytkowników...

Jestem z Ciebie dumny, że się przyznałeś, choć pewnie już sporo osób wiedziało, bądź też się domyślało. Ale to świadczy tylko o Tobie czy będziesz kłamał na swój temat, czy też będziesz szczery :)

@edit/down
Oszukiwani? Nie powiedziałbym, nie nazwałbym tego tak.
Zresztą, ja nie przypominam sobie, abym komukolwiek pisał, że Sherlock to nie Muflon itp.

Led
22-12-2010, 14:40
Kolejny raz, jesteśmy oszukiwani przez ekipę, nic tylko pogratulować. 'Sherlock to nie Muflon!111'

Wiedziałem, od dawna że sherlock = muflon ; o, żadna mi nowość : )

`Artas
22-12-2010, 14:41
Żadna nowość, od początku się domyślałem. ; d
Wesołych.

Knight Lukas
22-12-2010, 14:43
Ale zaprzeczaliście że to nowa osoba nie znamy jej, a tak naprawdę od razu większość się domyślała...

Wolałem jak miałeś nick Scoop. Weź zmień ten pomarańczowy kolor bo wgl nie pasuje...
Btw na co komu było te ukrywanie? :D i tak dobrze wykonywałeś swoją robotę

Powodzenia w dalszej pracy i wesołych świąt :)

Lagga v3
22-12-2010, 14:45
Mam 1 pytanie. czy tym ktorzy pisali ze sherlock = muflon zostaly wreczone warny tak jak wtedy gdy mowiono ze scoop = muflon?

Od zawsze cie nie lubilem , moze dlatego , ze napisalem ze jestes glupi i dales mi bana ?:)

Mam nadzieje ze sie ogarnales?:)

Skoro masz na nowo pozycje to moze odbanowac marcella?:O!

Zarexoholik?
22-12-2010, 14:47
Siema. Co tam u ciebie słychać? Odczuwasz już świąteczną atmosferę? Choinka wystrojona? Zakupy porobione? Jak w szkole? Zdajesz? Jak zdrowie?

Morfevious v3
22-12-2010, 14:48
Dałem swoją sygnaturę i od razu efekty :D.

NIE LUBIE CIE NADAL.