View Full Version : ?wi?teczny News
Sherlock
22-12-2010, 14:34
Witam.
Jak wiecie, bądź nie wiecie, jestem Muflon (http://www.forum.toproste.pl/member.php?u=15675).
Myślę, że od czasów Scoopa (http://www.forum.toproste.pl/member.php?u=19905) odrobinę się zmieniłem - na lepsze dla userów.
Trochę czasu jeszcze razem spędzimy, więc jedna osoba namówiła mnie do publicznego ujawnienia się.
Wesołych. ;)
Wielkie mi halo.... :) Jak zaskoczysz chociaż jedną osobę to będzie sukces :P
Brawo! ;)
Dobrze, że dałeś się namówić tej osobie :> Tak będzie lepiej. Po co się ukrywać, zmieniać co chwilę nicki itp? Gdzie tu jest sens? To tylko negatywnie wpływa na postrzeganie Twojej osoby przez użytkowników...
Jestem z Ciebie dumny, że się przyznałeś, choć pewnie już sporo osób wiedziało, bądź też się domyślało. Ale to świadczy tylko o Tobie czy będziesz kłamał na swój temat, czy też będziesz szczery :)
@edit/down
Oszukiwani? Nie powiedziałbym, nie nazwałbym tego tak.
Zresztą, ja nie przypominam sobie, abym komukolwiek pisał, że Sherlock to nie Muflon itp.
Kolejny raz, jesteśmy oszukiwani przez ekipę, nic tylko pogratulować. 'Sherlock to nie Muflon!111'
Wiedziałem, od dawna że sherlock = muflon ; o, żadna mi nowość : )
Żadna nowość, od początku się domyślałem. ; d
Wesołych.
Knight Lukas
22-12-2010, 14:43
Ale zaprzeczaliście że to nowa osoba nie znamy jej, a tak naprawdę od razu większość się domyślała...
Wolałem jak miałeś nick Scoop. Weź zmień ten pomarańczowy kolor bo wgl nie pasuje...
Btw na co komu było te ukrywanie? :D i tak dobrze wykonywałeś swoją robotę
Powodzenia w dalszej pracy i wesołych świąt :)
Lagga v3
22-12-2010, 14:45
Mam 1 pytanie. czy tym ktorzy pisali ze sherlock = muflon zostaly wreczone warny tak jak wtedy gdy mowiono ze scoop = muflon?
Od zawsze cie nie lubilem , moze dlatego , ze napisalem ze jestes glupi i dales mi bana ?:)
Mam nadzieje ze sie ogarnales?:)
Skoro masz na nowo pozycje to moze odbanowac marcella?:O!
Zarexoholik?
22-12-2010, 14:47
Siema. Co tam u ciebie słychać? Odczuwasz już świąteczną atmosferę? Choinka wystrojona? Zakupy porobione? Jak w szkole? Zdajesz? Jak zdrowie?
Morfevious v3
22-12-2010, 14:48
Dałem swoją sygnaturę i od razu efekty :D.
NIE LUBIE CIE NADAL.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.