View Full Version : Szalona, ale bardzo przyjemne propozycja :D.
Morfevious v3
22-12-2010, 22:29
No cześć!
Nie będę robił wstępu, bo wiem, że nie lubicie dużo czytać. Proponuję, aby stworzono nowego potwora - Swietego Mikolaja. No ok, ale co dalej?
Wygląd: jak mikołaj z senji
Exp: 150.000
Hity: 100-1500
HP: 120.000
Ataki: Jeżeli jest to możliwe, niech bije jedynie tych niegrzecznych, którzy mają zajęty chociażby jeden frag, a niech resztę zostawia w spokoju - ze względu na wzorowe zachowanie :D.
Loot: Candy canes, śnieżki, platyny, czasem cc, BARDZO rzadko sl
Armia świętych mikołajów mogłaby wkroczyć do lodowej krainy zwanej Senją, w magicznym okresie Świąt Bożego Narodzenia!
Zapraszam do wypowiadania się, Ho, Ho, Ho!
Hehs , jestem na tak jesli cos takiego da sie zrobic , bardzo ciekawe moim zdaniem :)
Nie wiem nie gram. (:
#
Ale ciekawy pomysł . Niech będzie.
Niemożliwe jest zrobienie potwora, który miałby bić tylko tych z fragami, więc jestem na nie.
Zarexoholik?
22-12-2010, 22:36
Po co? Jeszcze tylko 150k expa? Coraz gorsze pomysły, jestem na NIE.
Lolipops
22-12-2010, 22:39
Zrobienie czegoś takiego jest niemożliwe,dodaj jeszcze że powinny klapy lecieć i kapturki.
Jestem na NIE
Domyślam się, że potwór nie będzie mieć loota :] W sumie ciekawa propozycja i podoba mi się, ale jestem pewien tak jak przedmówcy, że jest to niewykonalne, aby potwór atakował tych z fragami.
Jestem na tak. Ale niech to będzie jakiś boss, którego nie będzie mógł każdy bić. Np. Jakby waliło go z 10 2k lvli to zajęłoby to im z godzine +/- I expa też jakoś aby na + wyjść xd
A tak to będą mogły się dołączyć 50, 200, 500 itd. lvle
Lord Morgan.
22-12-2010, 22:50
Moim zdaniem jest to niewykonalne tak jak pisali inni gracze, trochę nie przemyślana propozycja. I co mikołaj by był aby w Święta 3 dni ? Nic z tego nie wyjdzie.:D
Oczywiscie jestem na nie. Ta propozycja przypomina mi noobskie ots'y z potworami typu "Twoj Stara"
Blood Raven
22-12-2010, 22:52
Jestem na tak ale z tymi fragami to jest niewykonalne :)
Bambucha Rook
22-12-2010, 22:55
Kosa schowaj sie juz z tym propozycjami bo juz mnie dobijasz centralnie
Nie
Morfevious v3
22-12-2010, 22:56
Kosa schowaj sie juz z tym propozycjami bo juz mnie dobijasz centralnie
Nie
HE? Kosa? Aha. Myślałem, że jestem Devil Murderem aka Morfeviousem, ale ok, widocznie jestem Kosą.
Kosa to Xoxo
Szulcyk Aka Esine
23-12-2010, 08:21
Domyślam się, że potwór nie będzie mieć loota :] W sumie ciekawa propozycja i podoba mi się, ale jestem pewien tak jak przedmówcy, że jest to niewykonalne, aby potwór atakował tych z fragami.
Na jednym z ots'ów były guard'y i zabijały pk w city (bramy city), więc jest to możliwe...
Jestem na tak...
Tak wgl jesteś jedyną osobą która myśli nad propozycjami chyba :D
Niemożliwe jest zrobienie potwora, który miałby bić tylko tych z fragami, więc jestem na nie.
Dla Mortiisa wszystko jest możliwe, haterze;];]
#top.
Wprowadzenie go na okres świąt, to byłoby dobre.:D:D
Krulowiec
23-12-2010, 08:42
Dobra propozycja , aczkolwiek wole aby dodali nowe respy potworów al'a ward.
A jest w tej bajce wilk?
Jestem na nie.
Nigdy nie uderzę świętego mikołaja.
Bicie tylko tych co mają zajęte fragi?
Spadłeś chyba z choinki w te święta.
Hehe Fajna propozycja Jestem na Tak :)
.Vimpexx.
23-12-2010, 08:48
Jestem na Tak, jeżeli da się tak zrobić, żeby bił niegrzecznych graczy, to byłoby super, ale bicie Mikołaja? Trochę chore, ale ... propozycja całkiem, całkiem.
:D
po 12 w nocy, jako iz kreca sie duchy po okolicach to wprowadzcie atakujace demony/vampiry/mumie, ktore biegaja po city i nie da sie ich zabic XD
_
bez sensu typie, nie
Już lepiej zrobić coś pod 'Gryncz Klan Goblina' na Real Tibi które także by miały speeda 99999999x i biegały po city. Loot jakieś cukierki, prezent box + itemy od bardzo rzadkiego wingeda do bohów =d
Ogólnie Mikuś też jest git.
@Student.
Może tu chodzi tylko o rozrywke a nie o pixelkowy exp... Ty to byś chciał żeby ci w city wardow nastawiali i leciał lvl 7 min...
@Topic.
Ciekawa propozycja na pewno było by weselej i lepsza atmosfera.
jedna z najbardziej debilnych propozycji :|
lecz jakby ja poprawic miala by sens, np. jedynie podczas danego okresu w roku (boze narodzenie, wielkanoc, rozpoczecie roku szkolnego :D) zrobic mobka z tej okazji i tylko dawac go podczas najazdu. wypadaloby z niego itemek, ktory tylko z niego leci przykladowo swiety mikolaj - santa hat , nauczyciel - dyscyplina :D zajaczek - (nie wiem) :P
MorgiBack
23-12-2010, 09:51
Już nie masz gdzie nabijać postów to robisz bezsensowne tematy? O_o
Po cholerę to komu? Jeszcze zróbcie na Halloween OGROMNĄ dynie, która zabija wszystkich.
I wg z całego apo rl TIBIE.
Debilny pomysł.
Jestem na nie , po co taki mikołaj? Jest kara dla niegrzecznych tzw. "RS" .
On wystarczy w 100% ponieważ nikt nie chce stracić itemów/lvl.
A niegrzeczni gracze zaraz padną od innych graczy jak mają pk nie prawda??
1st R. Boonek
23-12-2010, 10:01
Szalona, ale bardzo przyjemne propozycja :D.
Naucz sie odmieniac jak juz mi wytykasz bledy ok?
#t jestem na nie (: z reszta ciekawe jak Mortiis mialby zrobic zeby monster bil tylko graczy nie majacych wbitego fraga ;o i jeszcze jedno.. jesli juz mialby taki monster powstac to 120k hp na apo to stanowczo za malo
A jesli mialby to byc resp to jak ty to widzisz.. idzie sobie 15 lvlek bez wbitych fragow i sobie normalnie expi ?;o
#down to mi chodzilo ze do najazdu to ma za malo hp; o co to jest 150k... 6 hitow sarumara?
Morfevious v3
23-12-2010, 10:19
Naucz sie odmieniac jak juz mi wytykasz bledy ok?
Spieszyłem się, każdemu się zdarza, Tobie też.
esli juz mialby taki monster powstac to 120k hp na apo to stanowczo za malo
To do najazdu, a nie expa :].
A jesli mialby to byc resp to jak ty to widzisz.. idzie sobie 15 lvlek bez wbitych fragow i sobie normalnie expi ?;o
J/w.
Nie ma być respów Świętych Mikołajów, mają to być potwory najazdowe z dużą ilością hp.
@Down
Mało śmieszne, a po za tym niegrzeczne, a nie 'niegrzecznych' :O
Niech może dodadza potwora o nicku Bronisław Komorowski ,z którego lecą nowe itemy jak pióro nieśmiertelności?
Jestem na Nie ,niech lepiej zajmą się polepszeniem mapki ,dodawaniem nowych expowisk ,a nie robieniem pierdół. W tym potworze nic śmiesznego by nie było - tylko tyle ,że bije on niegrzecznych dzieci (?) śmieszne.
Ale ty durne propozycje dajesz... Mam go zabijać 15 lvlem, na którym nie będę miał wbitego fraga i dostać 150k expa? Jak najbardziej na nie. Propozycja nieprzemyślana.
G_R_U_L_I_X
23-12-2010, 15:04
Wszedłem tutaj bo myślałem, że jakąś szaloną propozycje masz mi to się tylko z jednym kojarzy.
@top
Dla mnie zły pomysł. Nie mam zamiaru spędzić wigili zamiast przy stole to przed kompem jezusie świebodziński.
Precision
23-12-2010, 15:18
Ta propozycja byłaby dobra na początku Grudnia/ końcu Listopada. Zanim zostałaby teraz wprowadzona zastalibyśmy raczej już sylwester, a to już po świętach. Moim zdaniem może i dobra propozycja do przemyślenia, ale na następny rok. Podsumowując jestem na nie.
Żartujesz? Wystarczy parę kodów C++, a pewnie Ekipa APO ma dobrych więc ' no problem men' ?
#
Jestem na NIE. : \
Jest to zbędne.
Kierownik
23-12-2010, 22:30
Jak dałoby się takie coś zrobić to nie miałbym nic przeciwko, może i Mortiis może wszystko, ale są rzeczy, których się nie da zrobić ;)
#top
TAK
Może i jest możliwe coś takiego do zrobienia (w sumie pewnie jest, jak to Mortiis powiedział mi kiedyś "Wszystko jest możliwe w programowaniu, tylko niektóre rzeczy są bardziej skomplikowane, a niektóre mniej":D), ale wydaje mi się, że pomysł do najlepszych nie należy :(
Wolimy już zrobić na Święta coś innego i mam nadzieję, że się wam spodoba ;]
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.