PDA

View Full Version : ?yczenia ?wi?teczne

Krulowiec
23-12-2010, 13:05
Więc tak składamy sobie tutaj życzenia, nie chodzi tutaj o życzenia do jednego użytkownika tylko ogółem , proszę aby nie były to z internetu tylko od siebie :>>
To może ja zacznę

Życzę wam Wesołych Świąt , zdrowia , szczęścia aby ten nowy rok był dla was lepszy abyście mniej siedzieli przed monitorem , więcej wychodzili żadnych problemów z prawem itp.
Oraz udanego Sylwestra do białego rana !
A Oxiemu życzę aby po połowie mixu , którego nie możemy ugrać nie wychodził z płaczem, pis. :|

Xoxo
23-12-2010, 13:06
dziena, kk , thx , nawzajem, bb.

Demon
23-12-2010, 14:04
Wszystkiego najlepsze, zdrowia i szczescia !
Graczom CS'a wybornego skill'a, tibijczykom duzych lvl'i, a zwyklym ludziom dobrych imprez, hajsu, czego sobie tam zyczycie :d

All the best, demoN!

.Vimpexx.
23-12-2010, 14:10
HEHHEEHHEHEHEHEH
Dobry temat.

@Krulowiec
Dzięki.

@Topic
To ja Wam życzę wszystkiego co najlepsze, czego tam sobie chcecie.
Ogólnie wszystkiego NAJ.

1st R. Boonek
23-12-2010, 14:13
Nawzajem :D

Od siebie dodam ze jutro bedzie mozna pogadac z Xienusem ! Bowiem przemowi on ludzkim glosem ! :O

Zycze wszystkim wesolych swiat, udanego sylwka, mniej tibi a wiecej % i milosci w zyciu

_/

Li$ek Von Lid3n
23-12-2010, 14:13
Zdrowia, szczecia i slodyczy tobie mila Manga zyczy :) Haha

Tumanbuga
23-12-2010, 14:24
Zycze wszystkim full ruchanka , dupeczek , hajsu , alkoholu , zdrowia szczęścia , spełnienia marzeń , spełnienia w szkole i nie tylko.

Red Rubblaz
23-12-2010, 14:32
Życzę wam dużo szkła?..

@edit
$

Przemas
23-12-2010, 14:56
zdrowych wesolych i spokojnych zycze i aby na serwie w sywlka bylo 0 osob;d

`Arcuś
23-12-2010, 15:00
Również życzę wam, wesołych świąt, ciepła rodzinnego, abyście więcej czasu spędzali właśnie z nimi, udanego sylwestra, i czego sobie możecie wymarzyć.;)

Old Shidishi
23-12-2010, 15:01
Zdrowia, zdrowia i jeszcze raz pieniędzy :)

SedaN*
23-12-2010, 15:04
A Oxiemu życzę aby po połowie mixu , którego nie możemy ugrać nie wychodził z płaczem, pis. :|

Również przyłączam się do życzeń.

#top
Wszystkim życzę udanego sylwestra (nie, nie tego przed tibią) i aby następne lata były lepsze od poprzednich.

'Oxidosis'
23-12-2010, 15:06
Skoro mają to być życzenia do ogółu, to po co nawiązujesz do mnie ? ;D Skilled wraca, więc te życzenia są raczej zbędne, ale dzięki.

Osobiście życze wszystkim dużo szczęścia i zdrowia.

Curly
23-12-2010, 15:08
nie zycze nikomu niczego. najwyzej moge wam do miski z karma nasrac

Saylor
23-12-2010, 15:09
No to ja Wam życzę Ciepłego Barszczu:) Braku ości w karpiu:), dużo zabawy z rodziną, a nie przed Tibią. Udanego Sylwestra bez kaca(niemożliwe) i ogólnie by następny rok był lepszy!

<Magiczny>
23-12-2010, 15:10
Zycze wszystkim duzo zdrowia, szczescia i oczywiscie duzo prezentow ;d i zebsycie nie spedzili tego przed tibia tylko jak sie nalezy :D

Google
23-12-2010, 15:51
Shakin Stevens - Merry Christmas Everyone (http://www.youtube.com/watch?v=5PkUWkxGWj0)

Czego można życzyć zagorzałym Tibijczykom? Obyście się nie nabawili kontuzji palców.
A tak na poważnie to życzę Wam tego abyście w końcu rzucili to ścierwo raz a porządnie, bo szkoda na to zdrowia, czasu i pieniędzy rodziców.

PS, oderwijcie się w święta od komputerów i spędźcie ten okres świąteczny z najbliższą rodziną.
Miejcie na uwadze to, że życie jest krótkie i drugi raz możecie nie zasiąść z tymi samymi osobami przy świątecznym stole.

Wesołych Świąt życzy Wasz ukochany Drah Master ;).

http://img822.imageshack.us/img822/7639/pedobearschristmasplotb.jpg

Ja tobie życzę żebyś przestał podskakiwać na ringu bo sobie coś złamiesz przyjacielu.
Lepsze podskakiwanie na ringu, niż podskakiwanie na forum. A ja tobie życzę abyś w końcu podszlifował nasz ojczysty język i przestał go tak nagminnie okaleczać, oraz by czytanie ze zrozumieniem przychodziło ci o wiele łatwiej niż do tej pory :

Więc tak składamy sobie tutaj życzenia, nie chodzi tutaj o życzenia do jednego użytkownika tylko ogółem
Hmm, czego ja ci mogę jeszcze życzyć? Może tego byś w końcu wybrał się do stomatologa.

Τettmeier
23-12-2010, 15:52
nie zycze nikomu niczego. najwyzej moge wam do miski z karma nasrac

Inteligencja na wysokim poziomie, nie ma co.

@topic
Życzę wyszstkiego najlepszego, przede wszystkim zdrowia, aby przyszły rok był lepszy niż ten 2010. Dziękuję za życzenia dla mnie.

Kamor Wielki
23-12-2010, 15:54
no zdrowia bo to najważniejsze

wesołych świąt

Lolipops
23-12-2010, 16:09
Zyczę wam koxu ,wódki ,dzi..k i innych rozrywek a w szczególności expu x 10

Mateusz Soprano
23-12-2010, 16:37
[CENTER]Shakin Stevens - Merry Christmas Everyone (http://www.youtube.com/watch?v=5PkUWkxGWj0)

Czego można życzyć zagorzałym Tibijczykom? Obyście się nie nabawili kontuzji palców.
A tak na poważnie to życzę Wam tego abyście w końcu rzucili to ścierwo raz

Ja tobie życzę żebyś przestał podskakiwać na ringu bo sobie coś złamiesz przyjacielu.

A wszystkim innym aby zrezygnowali na zawsze z tibi.
Żeby im się to udało,gdy dostaniecie coś od życia-żeby wam nie było mało,bo tak już się zdarzało,po kolei układało ale to od Was zależy i to tylko wasza sprawa,zapamiętajcie jedną rzecz Życie to nie jest zabawa!

Stoner
23-12-2010, 19:50
Życzę wszystkim, aby pamiętali jaki mają cel w życiu.

Citko7
23-12-2010, 21:13

A wszystkim innym aby zrezygnowali na zawsze z tibi.
Żeby im się to udało,gdy dostaniecie coś od życia-żeby wam nie było mało,bo tak już się zdarzało,po kolei układało ale to od Was zależy i to tylko wasza sprawa,zapamiętajcie jedną rzecz Życie to nie jest zabawa!

Coś od siebie kretynie, a nie recytujesz Jeden Osiem L.

To tak, życzę WSZYSTKIM zdrowych, wesołych świąt Bożego Narodzenia, by spędzić ten czas z najbliższą rodziną ( nie tibijską ), dużo uśmiechu, spełnienia marzeń, rozumu, ogarnięcia ortografii, czytania ze zrozumieniem, pokory, miłości - tej prawdziwej oraz udanego sylwestra.

Citko Was pozdrawia.

Relonix
23-12-2010, 21:16
Wszystkim użytkownikom forum życzę zdrowych i radosnych świąt:) A pewnemu moderatorowi żeby zdechł...

Coller
23-12-2010, 21:27
Licznym użytkownikom tego 4um oraz niektórym graczom na APO życzę spełnienia marzeń,dużej ilości prezentów pod choinką,5-ciu złotych gwiazdek na forum, zdobycia Ultimate Weapon oraz SPOKOJNYCH i RADOSNYCH ŚWIĄT w rodzinnym gronie.

Lagga v3
23-12-2010, 22:01
Życzę wam , abyście te święta zapamiętali na całe swoje życie. Dużo zdrowia , szczęścia , zgolenia wąsów(to czeczenowi życzę) , inteligencji ( to życzę devilowi murderowi ) , dużych lvl (to dla edzia no life) ;)

Ogólnie wesołych i mile spędzonych świąt Bożego Narodzenia ; ]

Ktoś II
23-12-2010, 22:46
Święta Bożego Narodzenia to taki okres w którym ludzie są dla siebie mili i wszystkie problemy odsuwają na bok. Mam mały apel do Was forumowiczów.
Prosiłbym, aby przez czas świąt nie było żadnych napinek na forum itp.

Życzę Wszystkim udanych i fajnie spędzonych świąt z rodziną. Aby co poniektórzy zmądrzeli trochę i wyluzowali. Życzę spełniania marzeń, nawet tych najskrytszych. Sylwestra z wielkim kopem i zajebistą imprezą. Aby nikt w czasie świąt się nie nudził i miał uśmiech na twarzy.
Ekipa APO coś dla Was szykuje tylko nie wiem co :P

Joogi
23-12-2010, 23:15
No dzienkuwka, ale jakos w tym roku nie czuje tych swiat. 24 grudnia mam urodziny, ale chyba bedzie to zwykly dzien dla mnie - tez nie wiem czemu... Jakos sie dziwnie czuje, no ale oki (: Sylwek moze udany bedzie, ale watpie X D

Rzulf
23-12-2010, 23:51
Zdrowych i spokojnych, spędzonych w gronie najbliższej rodziny. ;)

Lewy
24-12-2010, 01:18
Ja wam wszystkim życzę zdrowych,spokojnych i wesołych świąt :)

I żebyście przestali grać w to gówno w wigilię i sylwestra :).Święta spędzić z rodziną,sylwek z kumplami a nie w tibii :)

n a j o m i .
24-12-2010, 02:03
Dla graczy cs'a: jak największego skilla,
Dla graczy tibii: jak największego lvl'u, ale przestańcie w to grać XD
dla wszystkich: WESOŁYCH I MIŁYCH ŚWIĄT, ORAZ UDANEGO SYLWESTRA;D

Okey
24-12-2010, 02:07
Wesołych świąt tibijczykom i hajtom. Zwierzętom też życzę, bo sporo ich tu gra.

Zarexoholik?
24-12-2010, 04:16
Życzę wszystkim wysokich poziomów, udanego expienia w Sylwestra i co najważniejsze - wolnych respów (żeby się wam Torus nie wbijał).

KaZeK
24-12-2010, 08:43
(żeby się wam Torus nie wbijał).

!frags

8:41 Bosski Kazek ma 0 fragów.

#t
Dziękuję i wzajemnie :)

Dobrego loota pod choinką
http://www.gardenmasters.pl/uploads/images/choinka%20%20grafika.gif

Miecio
24-12-2010, 11:08
Po prostu wszystkiego najlepszego bo każdy pragnie czego innego ;)

Niklas
24-12-2010, 11:18
Ile Rydzyk ma moherów, ilu w Sejmie jest frajerów. Ile Kwachu dni się bawił i kolesi ułaskawił. Ile Lepper ma wyroków, tyle szczęścia w Nowym Roku! Zdrowia takiego jak najzdrowszy rydz w lesie, prezentów ile słoń uniesie. Szczęścia większego niż Pałac Kultury, przygód ciekawszych niż szkolne lektury. Życia dłuższego niż włoskie spaghetti, snów kolorowych jak barwne konfetti. Słodyczy słodszej niż tort, a przede wszystkim Wesołych Świąt!

Cery
24-12-2010, 11:28
Chciałem wam życzyć wszystkiego najlepszego , dużo zdrowia szczęścia pomyślności , dużo pieniędzy , niezłych imprez i wszystkiego czego chcecie xd

Devixx
24-12-2010, 11:31
Życzę Wam drodzy użytkownicy, aby Ci, którzy jeszcze nie dorośli popatrzyli na swoje życie, wyciągneli wnioski oraz by może nie odrazu lecz stopniowo zaczynali dorastać.

Życzę Wam również abyście te Święta spędzili w gronie rodzinnym.

http://i56.tinypic.com/e6uc28.jpg

->Chemical<-
24-12-2010, 11:38
Życzę wszystkim użytkownikom spokojnych, radosnych, idealnych Świąt Bożego Narodzenia z rodzinną, znajomymi. :)

Knauer
24-12-2010, 11:40
http://www.dancingsantacard.com/pl/?santa=626285
Moje życzenia :)

Adasik
24-12-2010, 11:48
Zdrowia, szczęścia, pomyślności, spełnienia najskrytszych marzeń, udanego sylwestra i żeby przyszły rok był jeszcze lepszy niż ten. :]

Vivek
24-12-2010, 12:04
Na choince coś się buja.
To Mikołaj - niema ch..a.
Jak chcesz znaleźć pełny worek,
to mu rękę włóż w rozporek.
I choć nie ma jajek gołych.
Ja Wam życzę Świąt Wesołych
;)

Nexav.
24-12-2010, 12:31
To ja też bym chciał coś pożyczyć :)

5 zł heheheh

heheheheheh, udał ci sie dowcip.. : \

@topic
Wszystkim tu obecnym życzę, aby się spełniły wszystkie Wasze marzenia i Udanego Nowego Roku ;d

Tracek
24-12-2010, 14:47
Ino ja wam życzę dobrego życia, żeby wam sie dobrze powodziło ;D
Skończcie szkołe i zróbcie coś ze swoim życiem i żeby kasa szła z wami ;p
ps. i oczywiście wszystkiego naj naj dla Gibona, Gali, Thornowi i Xaynowi ;D