View Full Version : B?d? te swiateczne mapy?
Będą te swiateczne mapy? Skoro jest fast download to co zaszkodzi wrzucić pare mapek? Może doczekam się w końcu odpowiedzi, bo jak nie teraz to nigdy.
Crayon, jeżeli chcesz to mogę Ci dać linki do paru najciekawszych i wrzucisz na serva.
No coś nowego by się przydało. Zaraz zresztą napiszę propozycję co do map.
Krajon mówił ze doda na wigilie to chyba doda xd
Ale żeś się uparł na to. :p:p
Również jestem za tym by dodać parę mapek świątecznych.
Dodanie tych mapek to nie byłby problem, inna sprawa, że muszę mieć dostęp do servera, a jestem na laptopie, tj nie mam haseł i passów do niczego oprócz Forum, a ten drewniany komputer nie posiada nawet Total Commandera. Druga sprawa, dodanie mapek do FD trzeba zgrać z Mortiisem, który musi je osobiście wrzucić. Będą, chyba, znaczy tak myślę ; d
@down
Nie moja wina, a linki na pw daj, najlepiej już spakowane w jednej paczce
Dodanie tych mapek to nie byłby problem, inna sprawa, że muszę mieć dostęp do servera, a jestem na laptopie, tj nie mam haseł i passów do niczego oprócz Forum, a ten drewniany komputer nie posiada nawet Total Commandera. Druga sprawa, dodanie mapek do FD trzeba zgrać z Mortiisem, który musi je osobiście wrzucić. Będą, chyba, znaczy tak myślę ; d
Tak samo mówiłeś 6 grudnia XD
Spróbuj coś załatwić, bo jak nie teraz to kiedy? Na swieta wielkanocne? Jeżeli chcesz linki to pisz PW.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.