View Full Version : [Propozycja] Nominations.
Siema, nie wiedziałem do końca jaki tytuł tematu podać xD
Moją propozycją jest wprowadzenie opcji, że mapa nie może być nominowana jeśli była ona grana w ciągu ostatnich ~8 map. Denerwujące jest już to, że leci w kółko dd2, inferno, dust, nuke, aztec. Czasem gracze assaulta_upc wybiorą. A szczerze pograłbym na starych klasycznych mapach, które już niestety tu nie są grane : piranesi, chateau, cbble(to już przegięcie, kiedyś często było), assault.
jestem na tak ;D ja bym sobie pograł np nowe mapki w typie cpl_strike cpl_mille
Deel, było dużo już propozycji tego typu. Był nawet mapcykle i niestety muszę stwierdzić, że na mapach typu cs_italy, cpl_strike liczba graczy diametralnie zmniejsza i widze tylko na chacie "admin nieogar, zmieniaj plansze!111". Chyba nie o to chodzi. Trudno, to jest społeczność apo i musisz przywyknąć do tego, że tutaj będą grane ciągle te same mapy. Jeżeli dla odmiany chcesz zagrać coś innego to na innym serverze, bo tutaj będzie bardzo ciężko.
'Oxidosis'
24-12-2010, 12:00
Teraz wszyscy będą na tak, a gdy przychodzi grać cpl mill, chateu czy piranesi, server pustoszeje.
Jestem na nie.
Ajajaj, miałem zaznaczyć "tak", ale się pomyliłem.. To wszystko przez tą nazwe tematu ;(
Jestem na tak, ale oczywiście oprócz tego możliwość szybszego zmienienia mapy(przez rtv) na mapach niestandardowych(awp_india, cpl mill itd)
Patryk1551
24-12-2010, 12:31
Teraz wszyscy będą na tak, a gdy przychodzi grać cpl mill, chateu czy piranesi, server pustoszeje.
Z 20 osób 10 wyjdzie, bo nie lubi mapy i reszta patrzy chuj już mało osób nie ma sensu biegać po całej mapie, idę na inny serwer.
@topic
Jasne, że jestem na tak. Jak widzę te vote i ciągle dd2, inferno, aztec, westwood to aż się grać odechciewa. Sam jak widzę w vote mapy np. cpl mill, tuscan to zaznaczam je. Niestety ciężko jest namówić graczy do grania tych map, głównie zniechęca ich to, że jej nie znają i sami nie chcą jej poznać.
A kogo to wina? Sami głosujecie na te dd2, azteki i inferna. Macie do wyboru cpl_mille, ale głosuje na nie od 3 do 5 osób. Teraz wszyscy będą na tak, a jak przyjdzie co do czego, to z 20 osób na dd2 zrobi się 5 na cpl_millu
Diabolix
24-12-2010, 12:47
Jestem na "nie". Serwer będzie stal pusty, to jest niepotrzebne. Właśnie widzę, że ludzie coraz więcej tu grają i nie ma sensu tego zmieniać. O to nam chodziło i dobrze będzie, jak tak zostanie, przynajmniej na razie.
A kogo to wina? Sami głosujecie na te dd2, azteki i inferna. Macie do wyboru cpl_mille, ale głosuje na nie od 3 do 5 osób. Teraz wszyscy będą na tak, a jak przyjdzie co do czego, to z 20 osób na dd2 zrobi się 5 na cpl_millu
A nom, 4/4 głosuje na awp_indie z czego 2/4 zostanie >.>
#t
Jestem za, może przerwie to monotonne granie na tych samych mapkach, nigdy nie grałem na de_train na APO-CS :(
@up
Mylisz się.. Zawsze kiedy byłem na serwie to na indie głosowało max 52%, gdy mapa się zmieniała zostawało maksymalnie 14osób z 20 i oczywiście zawsze mapa była zmieniana przez rtv lub przez admina, który dał się uprosić o vote.
Mozna smialo zwiekszyc do 7-miu (jest obecnie 5). Wczoraj nawet de_cpl_strike gralismy kolo 22, ale zapomnialem screena zrobic.
@Sysek
Nie widziales chyba, ze sa w puli cple
Jestem na Nie. Skoro ludzie chca grac dd2, inferno itd to niech graja.
Krulowiec
25-12-2010, 09:50
Jestem na Nie. Skoro ludzie chca grac dd2, inferno itd to niech graja.
Dokładnie nie ma ciekawych map na ArmiaCS
Są tylko :
awp_india
de_dust2
de_dust
de_westwood
de_inferno
de_nuke
Zazwyczaj te mapy są tylko grane ; >
Patryk1551
25-12-2010, 11:08
Dokładnie nie ma ciekawych map na ArmiaCS
Są tylko :
awp_india
de_dust2
de_dust
de_westwood
de_inferno
de_nuke
Zazwyczaj te mapy są tylko grane ; >
jeszcze ten zjebany aztec :(
Zakochana Rookqq
25-12-2010, 12:05
dodajcie jakiegoś ratsa dla zabawy ;)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.