Zaloguj się

View Full Version : Dosta?em bana bo zrobi?em fake screena

Morfevious v4
24-12-2010, 21:28
NIE USUWAĆ, !@#$%^&*, dział do wyrażania swoich opinii oraz krytyki.

Dostałem bana na Morfeviousa v3; powód: Pozdrawiam Ciebie oraz Twojego nowego kolegę. Bana masz za rozpowszechnianie mojego adresu ip oraz robienie fakeów.

Miałem w podpisie ss z konsoli, który pokazywał identyczne IP u Muflona, Scoopa i Sherlocka.

Ze strony czysto praktycznej - była to prawda, IP jest takie samo, zresztą sam się przyznałeś, pacanie, że jesteś Scoopem. Może SS'a z Sherloka zapodał mi któryś z GM'ów? Więc dlaczego fake? :).

Co do rozpowszechniania adresu IP - jak jesteś palantem i boisz się wjazdu na chatę trzynastoletnich dzieci, którym zalazłeś za skórę przez swoje niskie IQ, to nie moja wina. W regulaminie nic o tym nie ma ;>

Unbana nie chcę, bo po co mi i tak nie dbam o swoje konta, ale uważam, że wjebanie warna za 5pkt (bana) za coś takiego jest niezgodne z regulaminem, w skrócie - płacz komuś innemu.

Co do Samego Sherlocka. Kolega mówił mu, że jest Sherlokiem, natomiast on wypierał się do samego końca (jest tak żałosny, że wstydzi się sam siebie - nic dziwnego)

Albert/ Muflon/Sherlock/Scoop
2010-09-05 11:13:56
fajnie
2010-09-05 11:14:00
ale to nie ja : (

Marecki
2010-09-05 11:14:43
Tak, tylko jakimś dziwnym trafem te same IP :(

2010-09-05 11:15:11
blad bazy

A tak ogólnie chciałem jeszcze nadmienić o jego wysokiej kulturze - czyli prawdziwym obliczu.

[Chodziło o to, że Scoop=Exod]

2010-09-05 11:07:24
banda pojebow spamuje na moje gg z tego pojebanego forum bo niby jestem ich ***** pomaranczowym bogiem

nomnomnom, widać, że kocha nasze forum jak i samych użytkowników. Jak dla mnie jest parodią samego administratora, dlatego powiem raz i krótko - W.Y.P.I.E.R.D.A.L.A.J.

Cze.

---
Żeby nie było - nie płaczę o unbana, tylko robię szybkie 'Pogromcy mitów - wersja apo by morfevious aka devil murder' :).

Cze.

Usuniecie temat - założę nowy, dział jest okej, treść też jest okej, więc cze.

Crayon
24-12-2010, 21:32
Przecież ten (http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=86558) temat wszystko wyjasnia i nie widzę powodów wałkowania tego samego non stop.

Morfevious v4
24-12-2010, 21:34
Przecież ten (http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=86558) temat wszystko wyjasnia i nie widzę powodów wałkowania tego samego non stop.

Cieszę się, że przeczytałeś aż sam tytuł tematu! :) Gratuluję xd. Teraz przeczytaj jego treść.

@Down
nomnomnom, to mówi ten, który nigdy ze mną nie rozmawiał. Propsy _/ Btw. mógłbyś uzasadnić swoją tezę dt. tego, że jestem ścierwem? Może jakieś przykłady? Uraziłem kogoś bez przyczyny? Okradłem? Pobiłem? Pisałem jak idiota?

Romus
24-12-2010, 21:34
Chocby nawet Sherlock byl tym caly Scoopem to co w tym zlego skoro wydaje sie w porzadku i nie odpierdala tak jak Scoop ;O Mi to w ogole nie przeszkadza a Ty sie nie dziw ze dostajesz bany. Takie scierwa jak ty powinno sie eliminowac z tego forum. Jestes takim samym zalosnym typkiem jak te twoj kosa sorkerer ejkej bezmozgie dziecko.

Sherlock
24-12-2010, 21:35
Na forum tylko 2 grupy mają opcje sprawdzania ip:

Administracja (Mortiis, Tygrys, Santano);
Super Moderatorzy (Exod, Ja)

Nikt z wyżej wymienionych osób by Ci nie podał ss'a z moim ip, więc screen, który miałeś w podpisie to był zwyczajny fake.

De facto - temat jest w dobrym dziale, więc go nie usunę, ty z okazji Bożego Narodzenia otrzymujesz nagrodę.

Najlepszego. ;)