View Full Version : Mistic Turban.
#Lordzik#
25-12-2010, 11:46
Jak wszyscy wiemy Mistic Turban zwiększa nasze ataki magiczne o 3%, ale posiada tylko 1 arm.
Moją propozycją jest zwiększenie jego arma do powiedzmy 5-6.
Jestem na tak.
Można mu dodać z 4-5 arma gdyż i tak praktycznie biegają w tym tylko low-lvl.
A co z mt na rooku?
Dodając mu 5-6 arma będzie go używał każdy i zwiększy się jego wartość.
Jest mi to obojętne
Jestem na tak bo czemu nie. Zawsze zmiana wprowadzająca urozmaicenie na serwerze na plus.
Woder (: !
25-12-2010, 12:14
Propozycja dobra , ale zwiększenie do 5-6 arma to przesada gdy Kaptur ma 6.
Do 3 arma można go zwiększyć.
Jestem na TAK
Nawet dobry pomysl, bo na rooku i tak to duzo nie zmieni bo turbanow nie jest az tak duzo, a poza tym jest wiele lepszych helmetow i tanszych.
A na mainie się przyda.
Tak.
Nie ukrywam, że wbrew pozorom na tym APO def/arm jest potrzebny i strasznie odczuwalny expiąc na wardach. Założenie leather seta, a sapphire seta robi ogromną różnicę w hitach w ciebie.
#Jestem na tak.
Tak , arm się przydaje szczególnie na lepszych mobach.
Jestem na tak dobry pomysł.
chodź ze kilka arma prawie nic nie da, ale nie za szkodzi dodac te 4-5 arma:)
jestem na TAK:E
Jestem za,
ale nie 5-6 arma, iż royal helmet ma 9arm.
Max 4 arm proponuję.
5-6 to za dużo jak na itemek z takimi właściwościami.
Bardzo pomaga jak się chodzi z ihami i strzela się z burstów
(więcej się leczysz i więcej walisz z burstow).
Zarexoholik?
25-12-2010, 13:21
Kiedyś gdy nie było jeszcze większości magicznych przedmiotów każdy kto posiadał pieniądze biegał w pandemonium armor + turbanie i nikt nie narzekał. Także jestem na NIE. To nie ma ci dawać defa tylko ma zwiększać zadawane obrażenia z magii, jak chcesz defa to załóż winged helmet.
Knight Lukas
25-12-2010, 13:24
Kiedyś Mistic Turban był typowym wyposażeniem maga. Więc niech tak zostanie mag zawsze miał słabą defe nie róbmy z niego czołga :)
Chcesz mieć wiecej defa noś np Royal Helmet a chcesz bić trochę więcej to Mistic Turban i tak większość biega w s-setach.
Kiedyś gdy nie było jeszcze większości magicznych przedmiotów każdy kto posiadał pieniądze biegał w pandemonium armor + turbanie i nikt nie narzekał. Także jestem na NIE. To nie ma ci dawać defa tylko ma zwiększać zadawane obrażenia z magii, jak chcesz defa to załóż winged helmet.
Signed
@topic
Uważam tak samo jak Zarex, że niektóre przedmioty spełniają tylko jedną funkcję. Niektóre dają defa/arma, a niektóre ataki magiczne. Zauważcie, że większość przedmiotów magicznych ma słaby def/arm.
Nie akceptuję Twojej propozycji.
E-officer!
25-12-2010, 13:52
Jestem za propozycją, aczkolwiek proponowałbym maksymalnie 3 arma.
De facto arm prawie nic nie daje, no, ale skoro Wy się upieracie ku swoim widzimisią, to cóż...
Może być ale to raczej tylko rookman's by się przydało.
Ale zaznaczam tak.
Blood Raven
25-12-2010, 14:55
Jestem na tak, przyda sie dodatkowo te kilka arma to i cena pójdzie w górę.
Kosik Czarny 2v0
25-12-2010, 14:59
Jestem na tak ale max 4-5 arma jak stoner napisał by w mistic turbanach na rooku latali i by mieli + większe ih'anie ;[[
Jestem na TAK.
Zawszę to mniejsze hity będą bić osobą którzy latają w tym zacnym helmecie :)
MorgiBack
25-12-2010, 15:43
Porównajmy arm. z kaptura.
Moim zdaniem o 5-6 powiększenie było by za dużo dlatego do 4 max.
Wasze "jestem na tak" nic nie znaczą. To zależy i tylko od ekipy apo :rolleyes: . Chodź dobry pomysł...:D
Jestem na tak.
Dośc dużo osób używa mistic turban ,ale oprócz tych procentów do magi ,nie ma poza tym korzyści z tego - więc wybierają Winget Helmet. Jestem za zwiększeniem do arm:5.
Jestem na nIe. każdy przedmiot ma swoje plusy ; D
Jestem na NIE. Jesli chcesz dostawac mniejsze hity - nos itemy, ktore maja wiecej arma, jesli chcesz wiecej bic - uzywaj przedmiotow magicznych, proste
norbix1995
28-12-2010, 02:32
jestem na nie,ponieważ jeśli chcesz mieć wieksze hity z magii noś m turbana jeśli chcesz mniej dostawać,noś coś lepszego.
Jestem na Tak! ...Przyda sie to szególnie na mainie dla expiących na cycach ;p
Propozycja dobra, tyle ze wzrosnie jak to ManiQ napisal jego wartosc na rooku. Jest mi obojetnie czy zostanie podwyzszony arm. :)
Diduus v.0.2
30-12-2010, 11:04
Jestem na nie,to materiał(szmata) nie metal(zbroja<cos takiego>)
Tak , zawsze go używam często praktycznie do 700 lvl każdy go nosi i się przyda większy arm np 4-5.
Jestem na NIE, dlaczego?
Dlatego, że jest to item magiczny, pełniący rolę dodawania magii (3%). Zwiększenie armora tego helmetu nie byłoby ciekawym rozwiązaniem, a jeżeli komuś naprawdę jest potrzebna duża ilość defa w EQ to proponuję założyć, tak jak już ktoś napisał, Winged Helmet.
A co z mt na rooku?
Dodając mu 5-6 arma będzie go używał każdy i zwiększy się jego wartość.
Jest mi to obojętne
Mając 6 arma będzie gorszy od devil helmetu, a teraz i tak jest od niego droższy.
#topic
Jestem na tak. Może i arm dużo nie daje, ale chociaż trainy nie będą już w nim biły. xdd
#Diduus
Idąc twoim gimbusiastym tokiem rozumowania, brass armor powinien mieć więcej arma niż blue robe. :c
Kierownik
30-12-2010, 11:35
Fakt przydałoby się mu trochę arma, bo to, że dodaje te 3% to... powinien też coś chronić te 5-6 to będzie ideolo dla niego ;)
Jestem na TAK
Szulcyk Aka Esine
30-12-2010, 11:43
Won z tego forum bo tylko swoje propozycje zaznaczasz na tak.
@Topic
Oczywiście, że tak ale max 3-5 arm bo rook też ma dostępny m turban :)
Turok Rookslayer
30-12-2010, 11:52
Jestem na tak. Dużo osób używa mistic turban ,ale oprócz tych 3% do magi ,nie ma poza tym korzyści z tego.
Mając 6 arma będzie gorszy od devil helmetu, a teraz i tak jest od niego droższy.
#topic
Jestem na tak. Może i arm dużo nie daje, ale chociaż trainy nie będą już w nim biły. xdd
podbijam
#edit
oprócz tych 3% do magi, przydało by się te 5arma.
Propozycja przyjęta.
Komentarz: Drobna zmiana, która mimo wszystko w jakimś, niewielkim stopniu, ułatwi grę niskopoziomowym postaciom. Jestem jak najbardziej na tak, i myślę, że wprowadzimy tą propozycję.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.