View Full Version : Literkówka.
Dzisiaj szukając do 'xxx' tematu odpowiedzi znalazłem błąd niby mały ale zawsze jakiś :)
http://i56.tinypic.com/55kshh.jpg
' wiekość '.
PS. Nie nabijajcie postów niech najlepiej ktoś zamknie bo jest to tylko informacja dla administracji.
Zarexoholik?
25-12-2010, 15:00
Kolejny tak poważny błąd na forum! Jak można w ogóle dopuścić by nowi gracze/forumowicze mieli kontakt z tak rażącymi błędami!
Do poprawy!
Z tej okazji bezzwłocznie powinieneś zostać ukoronowany moderatorem/administratorem forum.
€rak . Na prezydenta!
Dobrze, że to pokazałeś bo by był koniec świata... :]
Wow jaki błąd chłopie aż zaniemówiłem , należy ci się nagroda najlepiej 10000sc.
Chłopie nie zauważył bym tego jest to tak wielki błąd rozmiarem :] ...
Ale do poprawy bo jest to jednak błąd chociaż mały.
REPUT ZA CHĘCI CHCIAŁEŚ DOBRZE.
Pisze ' wiekość '.
Większy błąd popełniłeś Ty pisząc "Pisze" :)
Obojętne i tak każdy wie o co chodzi....
Poziomek Twuj Koleszko
29-12-2010, 08:17
Ja odkryłem jeszcze większy błąd. Przy rejestracji na forum zamiast DOKOŃCZ REJESTRACJE pisze DOKOŃCZ REJSTRACJE. Bardzo mnie to denerwuje, ponieważ kilka razy w miesiącu oglądam ten błąd.
Chyba był temat, zresztą bardzo kontrowersyjny o zgłaszaniu błahych błędów xd a nawet jeśli musisz nabić i chcesz zgłaszać takie rzeczy to proponuje dać to do bugów...
Chyba był temat, zresztą bardzo kontrowersyjny o zgłaszaniu błahych błędów xd a nawet jeśli musisz nabić i chcesz zgłaszać takie rzeczy to proponuje dać to do bugów...
Sam jesteś bugi.
#top
Tak drobny błąd powinieneś zgłosić do jednego z administratorów poprzez prywatną wiadomość. Dobrze, że zauważyłeś.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.