Zaloguj się

View Full Version : [Propozycja][BF2]Medale.

deeL `
26-12-2010, 13:36
Witam. Od razu piszę, że nie wiem czy jest to wykonalne, nie znam się na tym,

Jak wiadomo na serwerze jest zainstalowany mod Battlefield 2, dzięki któemu możemy zdobywać odznaki i wraz z coraz większą ilością zabójstw awansować na wyższy stopień wojskowy. Jak wszyscy wiemy, odznaki nie dają bonusów, które dają na innych serwerach. Lecz nie tu leży mysz. Moją propozycją jest, aby tak jak na innych serwerach, dało radę co mapę zdobywać złote/srebrne/brązowe medale, za 1,2 i 3 ilość zabójstw w ciągu mapy. Pisałem, że nie wiem czy to jest wykonalne, ponieważ nie wiem czy jak są wyłączone bonusy za odznaki to nie ma teżi medali, choć wątpię.

Myślę, że nikt nie miałby nic przeciwko medalom. A nawet ludzie zaczęliby rywalizować o największą ich ilość.

Można by jeszcze dodać listę osób z największą ilością medali.

Dodaję sondę :o

Elite Vegox
26-12-2010, 13:49
Mialem pisac ta propozycje wiec jestem na tak !

G_R_U_L_I_X
26-12-2010, 13:58
Też jestem a tymi medalami, głownie z powodu rywalizacji. Dobrze, ze nie ma tych odznak co dodają Ci hp oraz niewidzialność.

Kosmo
26-12-2010, 14:32
Zawsze można sprobować, lekkie urozmainenie dla tego serva;o

`Arcuś
26-12-2010, 15:14
#Cray
Skoro tak, to mój błąd. :0

Nie róbmy z serwera full moda, i tak dużo zostało wprowadzone, przez co niesłychanie podskoczyła liczba grających.

Crayon
26-12-2010, 15:24
Na serwerze nie jest zainstalowany Battlefield mod, są dodane jedynie rangi, odznaki.
Na serwerze nie jest zainstalowany Battlefield mod, z wyłączonymi powerupami, co definiuje jeden cvar.

@topic
Mam rozumieć, że w ciągu jednej mapy mają być zdobywane odznaki z włączonymi power upami, a po zmianie, ma się wszystko resetować?

@down
Da sie zrobić, chyba

deeL `
26-12-2010, 15:44
@Cray
Nie chodzi o powerupy. Chodzi o medale za największą ilość fragów podczas mapy. Powerupy zjebałyby serwa.

Ovner
26-12-2010, 16:29
I poziom serwera spadnie do bezmyslnej lupaniny na fragi?

Blood Raven
26-12-2010, 17:25
Sam ostatnio tu pogrywać zacząłem, jestem na tak.

KRZEMIENq
26-12-2010, 18:05
I poziom serwera spadnie do bezmyslnej lupaniny na fragi?

Dys ys Ef Fe Fa !

a ja proponuje zrobic to co na sterze ze mr 15 i ten kto ma najlepsze staty wybiera next mape h3h3h3h3h3h3h3hh3

SedaN*
26-12-2010, 18:13
W sumie byłaby to w pewnym stopniu rywalizacja, jednak obawiam się o poziom gry TP w takim razie (ale przecież od tego są admini, ehe : D)

Jestem na tak.

Ktoś II
26-12-2010, 19:42
Jestem za wprowadzeniem medali.
Nie rozumiem tylko dlaczego nie zostały one od razu wprowadzone.

Witam

Czy chcielibyście, aby na serwerze został wprowadzony mod BF2?
Jeżeli zostałby wprowadzony to bez odznak, bo to całkowicie zepsułoby grę.

W modzie byłyby takie opcje jak:
* Rangi - czyli np.
(0-25 fragów) Szeregowy
(26-50 fragów) Kapral
(51-100 fragó) Starszy Kapral itd.

* Medale
1 miejsce na danej mapie - złoty medal
2 miejsce - srebrny medal
3 miejsce - brązowy medal

Przypuszczam, że na APO CS grałoby o wiele więcej osób niż teraz.

Tak było napisane w temacie, który osiągnął 50 głosów.
Medale nie byłyby resetowane, tylko zapisywałyby się. Np. na dd2 miałeś srebro, na nuke znów srebro, a na inferno brąz.
W statystykach bf2 byłoby tak:
empire

złoto - 0
srebro - 2
brąz - 1

Okey
26-12-2010, 19:43
W sumie byłaby to w pewnym stopniu rywalizacja, jednak obawiam się o poziom gry TP w takim razie (ale przecież od tego są admini, ehe : D)

Jestem na tak.

Ta, połowa nie uznaje slapowania za kampienie, a druga połowa ma to gdzieś, fajnie? :|

Jasne, że byłoby to fajne, ale na prawdę może być nieciekawie jak wszyscy będą latać tylko za fragami aby zdobyć medal ;s

_
down

zawsze można inaczej się obronić, niż kampić w 1 miejscu ; ]

Patryk1551
26-12-2010, 20:31
Zawsze można coś dopisać, że nie granie tp = kick, potem ban na nie wiem 30 minut to się nauczą. Z resztą kamp to jest też jakiś tam styl gry, jedyne co denerwuje to kamp tt na respie, ale czasami i tak trzeba jak biegnie np. 5 ctków.

Romus
27-12-2010, 12:16
Ja tez mialem zrobic taki temat. Oczywiscie jestem na TAK :)

Huskar
27-12-2010, 13:10
Te medale to fajna sprawa. Oczywiscie jestem za wprowadzeniem. Z pewnoscią będzie rywalizacja a to lubię http://i56.tinypic.com/34dqzhe.jpg

Joogi
27-12-2010, 13:17
Jasne, jest to na praktycznie wszystkich serwerach BF2. Można za xxx medali zrobić dodatkowe rangi czy coś (:

Diabolix
27-12-2010, 15:29
Zawsze można coś dopisać, że nie granie tp = kick, potem ban na nie wiem 30 minut to się nauczą. Z resztą kamp to jest też jakiś tam styl gry, jedyne co denerwuje to kamp tt na respie, ale czasami i tak trzeba jak biegnie np. 5 ctków.

Do TP jest potrzebny prowadzący, a który baran ma niezmutedowanych wszystkich graczy, bo każdy drze mordę przez mikrofon? Ja daje muted, bo nie chce mi się słuchać krzyków dzieci. TP na tym serwerze nigdy nie wypali.

Szkoda, że zostanie to tak późno wprowadzone, jeżeli w ogóle będzie. Jestem na tak, chociaż to i tak nic nie da.

Ktoś II
27-12-2010, 15:45
Jasne, że byłoby to fajne, ale na prawdę może być nieciekawie jak wszyscy będą latać tylko za fragami aby zdobyć medal ;s

Uwierz, że gra niczym by się nie zmieniła. Osoby, które nie wykonywałyby celów mapy, byłyby slayowane.

Ojciec Kamor
27-12-2010, 15:56
wgle mod bf2 bez powerupów (nie mówie +44% speed) nie ma sensu
choc co te 3 lvl +1% speeda

Jestem za

SedaN*
27-12-2010, 18:35
Ta, połowa nie uznaje slapowania za kampienie, a druga połowa ma to gdzieś, fajnie? :|

_
down

zawsze można inaczej się obronić, niż kampić w 1 miejscu ; ]

A ja jestem w której połowie? Uwierz, że ja i przynajmniej jeszcze pare adminów staramy się utrzymać chociaż minimalny poziom gry TP.

#top
Pisałem. Jestem na tak.

`DraXel?
28-12-2010, 12:04
ta ta wszystko ladnie pieknie tylko gdy ja zawsze wbije na serwa to oczywiste ze otwieram i po paru minutach jest vote za haxy, wiec nie mam szans zdobycia medalu ? ;]]

Ktoś II
28-12-2010, 13:44
ta ta wszystko ladnie pieknie tylko gdy ja zawsze wbije na serwa to oczywiste ze otwieram i po paru minutach jest vote za haxy, wiec nie mam szans zdobycia medalu ? ;]]

Gracze robią vote tylko wtedy, kiedy nie ma admina. Nie przejmuj się... Tutaj każda osoba, która jest przez więcej niż 2 mapy na pierwszy miejscu uważana jest za czitera ;]

btw. Co z tą propozycją? Jest coraz więcej głosów na TAK! Będą medale czy nie?

Old Shidishi
28-12-2010, 15:17
Lepiej by dokupili kilka slotów jeszcze :o teraz ciągle full 20/22 (2 dla admów (chyba) ).

Demon
28-12-2010, 17:11
mi to ryba, bo apo to i tak jedna wielka gra na fragi : D
dam na nie, bo bedzie jeszcze wiecej kampiacych botow, ktore tylko czychaja, zeby zabic jakiegos playera, elos.

Ktoś II
07-01-2011, 01:25
Odświeżam.

Witam

Czy chcielibyście, aby na serwerze został wprowadzony mod BF2?
Jeżeli zostałby wprowadzony to bez odznak, bo to całkowicie zepsułoby grę.

W modzie byłyby takie opcje jak:
* Rangi - czyli np.
(0-25 fragów) Szeregowy
(26-50 fragów) Kapral
(51-100 fragó) Starszy Kapral itd.

* Medale
1 miejsce na danej mapie - złoty medal
2 miejsce - srebrny medal
3 miejsce - brązowy medal

Przypuszczam, że na APO CS grałoby o wiele więcej osób niż teraz.

Chciałem tylko przypomnieć, że medale nadal nie są wprowadzone, a sonda z poprzedniego tematu osiągnęła 50 głosów na TAK.

Diabolix
07-01-2011, 12:39
mi to ryba, bo apo to i tak jedna wielka gra na fragi : D
dam na nie, bo bedzie jeszcze wiecej kampiacych botow, ktore tylko czychaja, zeby zabic jakiegos playera, elos.

Zabicie jednego gracza na rundę nie da im szansy zdobycia nawet brązowego medalu. I tak kampią niezależnie od tego, jaki jest mod.

@topic
Już się wypowiadałem, jestem za, ale szkoda, że tak późno będzie to wprowadzone.

@empire
Ty nie kopiuj nam tematu, tylko daj link do tych niby 50 głosów.
Tutaj jest na razie 30 na "tak", więc nie będzie tego.

spenser
07-01-2011, 14:27
Wszystko jest możliwe. :)
Mod BF2 posiada wbudowane medale lecz na serwie zostały wyłączone..

@ JESTEM NA TAK !

//Edit
Jako wielki fan tego serwera poczekam ten tydzień i zobaczę co tam crayon wykmini z serwerem ;d
Medale są dobre lecz dodatkowe uproszczenia przez odznaki są zbędne.

@Down
Crayon jest może jakiś serwer ventrillo serwera ??

Crayon
07-01-2011, 15:08
W przyszłym tygodniu zacznę coś gmerać z BF2 Modem, jak dostanę komputer, bo na tym złomie trudno mi robić jakieś ruchy, ostatnio komp się wysypał przy przesyłaniu danych na ftpa i beka była : P

Knight Lukas
18-01-2011, 21:42
Właśnie gdzie te medale!? Oczywiście jestem za!
Bo jakaś nagroda za 1-3 miejsce na mapie powinna być ;]