View Full Version : pytania dotyczace eq
Roman Gitarzysta
26-12-2010, 16:13
El0
gram ekiem mam klapki seta eagle shielda i 10 kcc czy zamienic to na pande hota i bh czy zostawic tak jak jest na ss innych graczy <knightow> czesto widuje wymienione wyzej eq co jest lepsze 1 zestaw czy 2 ??? :confused:
z gory dzieki za pomoc:D
Sprzedaj seta, kup sobie:
Pandemonium Armor
Magic Mace
biegaj z blessedk±, shield praktycznie nic nie daje.
reszte zostaw na uhy/manasy.
N-series
26-12-2010, 16:43
El0
gram ekiem mam klapki seta eagle shielda i 10 kcc czy zamienic to na pande hota i bh czy zostawic tak jak jest na ss innych graczy <knightow> czesto widuje wymienione wyzej eq co jest lepsze 1 zestaw czy 2 ??? :confused:
z gory dzieki za pomoc:D
klapy zostaw , sprzedaj seta (22kcc jako¶ chyba stoi),kup pande (12kcc jako¶)zostanie ci 20kcc , sprzedaj shielda bo nic nie daje , kup blassed , shield nie wiem ile ten chodzi ? z 8-10kcc w każdym b±dĽ razie dozbierasz ze 3-5kcc i kupisz hota,skil axe ,chodĽ z sca potem magic axe
Zarexoholik?
26-12-2010, 17:29
Oczywi¶cie, że powiniene¶ to zamienić na pandemonium armor i hotę... Blessed shield ci na razie wystarczy. Sapphire set już dawno przestał być użyteczny, ponieważ nie można nosić s seta i hoty razem. Lepiej chyba wbijać szybciej level, niż się męczyć. Do tego teraz masz jeszcze red tunic, która z hot± daje dobry exp.
W sapphire secie zadajesz większe obrażenia, a w pandzie i hocie zadajesz większe hity, a hity w ciebie s± znacznie mniejsze (magia).
Roman Gitarzysta
26-12-2010, 18:38
dziekuje za wszystkie odpowiedzi postaram sie jak najszybciej zmienic eq:)
jezeli macie cos z wyzej wymienionych to chetnie kupie;)
Elite Twister
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.