View Full Version : Jest to Komiczne
Ojciec Kamor
27-12-2010, 09:47
You have been banned for the following reason:
Nabijanie głupich postów/Robienie z siebie pajacahttp://i56.tinypic.com/34dqzhe.jpg
Co za przykry,do szpiku sztuczny człowiek,mający brak poczucia luzu dał mi bana ?
Taki jestem,taki mam styl pisania,moge sie poprawic ale nie wiele.
Siema
@down
Właśnie nie bo nadal jestes
pod publike,a gdzie tu publika
Airalion
27-12-2010, 09:56
bardzo dobrze, wreszcie ktoś zmądrzał i dał ci bana za te robienie z siebie fajnego pod publike. masz idioto bana i nie płacz
/tetti
Najśmieszniejsze są te warny za "nabijanie". Napiszę się posta dla beki, z nutą sarkazmu a dostaje się bana za nabijanie, wtf. Teoretycznie, posty nie związane z tematem są tak jakby nabijaniem, ale na tym forum to jest lekka przesada. ;o W żadnym temacie (nie licząc owionu) nie można sobie z ludzi robić jaj, trzeba być mega sztywnym i stawiać kropki, przecinki, gdyż inaczej jest niezgodnie z regulaminem, lul.
ps. ODBANOWAĆ KAMORA
Oni właśnie dają bany i upomnienia za takie rzeczy żeby pokazać że coś robią... Napisałem do Crayona że za długo już tu jest to dostałem za nabijanie postów ;] A jak student nabija cały dzień to mu nic nie powiedzą xD
W jakim celu został napisany ten temat?
Kolejna fala płaczu? Ustal z administracją na pm kto Cię zbanował , a nie zakładaj niepotrzebnych tematów.
Pozdrawiam.
Azbestowy v.62.0
27-12-2010, 11:23
[B]Nabijanie głupich postów/Robienie z siebie pajaca
Co za przykry,do szpiku sztuczny człowiek,mający brak poczucia luzu dał mi bana ?
Przecież na kilometr czuć Kulfona
#topic
Konto to konto osoba to osoba, wiele nie straciłeś
Zarexoholik?
27-12-2010, 11:32
Nabijanie głupich postów/Robienie z siebie pajaca
Dokładnie tak było - więc to chyba dobrze, że cie zbanował. Zresztą możesz tak jak mikiel - robić co tydzień nowe konto!
Jak dla mnie ban słuszny. Dałbym tej osobie mój cenny punkt reputacji za ten dobry uczynek. =o
Może i ban słuszny,
ale przestańcie, jakimi słowami wręczony?!
Idziesz do jakiegokolwiek miejsca publicznego
i dam słyszysz od osoby obsługującej Cie:
Nie sprzedam Ci tego bo robisz z siebie błazna?
Forum też jest publiczne i droga administracjo jesteście tu dla nas
i mamy prawo wymagać fachowej obsługi.
uheuhuehe
Lepszych banów juz nie mogą dawać
nie dlugo bedzie ban za literówki-.-
Z takimi tematami do Skarg i odwołań (http://www.forum.toproste.pl/forumdisplay.php?f=49)
Zostałeś zmasakrowany w godzinach 03:43 - 4:25
Dostałeś warny za:
1. "wiem ze 10 nie musisz przypominac" w temacie o Magiku
2. "jako ze kryśka dziś ma 30 urodziny to
Christina Aguilera - Ginie in a bottle" w temacie o nieśmiertelnych kawałkach
3. prywatny (profilowy)
Egzekutorem był prawie najważniejszy osobnik na tym forum
Nie sądzę, żeby ten ban był za darmo. Mieli powód do nagrodzenia Cię warnem, a po ich skumulowaniu się dostałeś bana...
Robił z siebie pajaca! nie ma unbana.
I do tego wszystkiego groził mi nokautem, dowód :
http://img218.imageshack.us/img218/6853/adiajsdsa.png
Panek Kitara
27-12-2010, 14:42
Wiedziałem,że twoja marna napinka wreszcie skończy się banem (: Prowokowałeś,robiłeś z siebie nie wiadomo jakiego człowieczka. Ban pewnie słuszny (: tyle w tym temacie.
Pajacowales i z gry wyleciales. :)
Chcialem tylko dodac od siebie ze smiesza mnie jakies bany czy warny za nabijanie postow mam to gleboko w d... czy mam 20 postow czy 100.
Tyle z mojej strony Elo.
Flamaster
27-12-2010, 15:41
Po to jest forum żeby nabijać posty omgf. Nie przeszkadza mi czy gościu napisze głupiego posta bo są głupi ludzie i nic na to się nie poradzi...
Pajacowałeś i wyleciałeś
W sumie to dobrze, że banują pajaców, bo forum spada na psy. Ja już Ci kiedyś napisałem- "Myślałem, że jesteś normalny, ale się myliłem".
Wytłumaczcie mi po co ludzie tutaj robią z siebie idiotów? Nie jest to śmieszne, ani cool...
ja taki jestem,ale wy mierzycie mnie swoja miara
jestem soba,dla was to pajac
siema
Nie o to chodzi. Jak sobie gadamy, to jesteś normalnym człowiekiem. A na forum zachowujesz się dziwnie od jakiegoś czasu.
Sherlock
27-12-2010, 19:07
Zbanowałem Cie bo już mnie nużyło usuwanie twoich idiotycznych postów z tematów, w których się wypowiadałeś. Rozumiem napisać jednego, dwa głupie posty, ale w każdym temacie robić z siebie debila idiote? Nie wiem jak dla innych osób z ekipy, ale dla mnie było to już uciążliwe. Konta Ci nie odbanuje bo musiałbym je wyczyścić prawie do 0, większość postów była pisana na odpierdol od niechcenia i żeby było śmiesznie dodatkowo głównym problemem było to, że większość twoich postów była nie na temat i nijak się miała do całości tematu.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.