View Full Version : Dwarf, a nimfa
Roman Gitarzysta
27-12-2010, 14:56
Wpadlem na pomysl aby dwarf dawal np; 3% do magi a nimfa 3% obrony przed magia. Bylo by to fajne poniewaz gracze ktorzy "wybulili" na te wyglady 10 kcc mogli by miec troche wiecej niz tylko wyglad.:)
W sumie to mozna podniesc jeszcze cene dwarfa i nimfy i dodac im jakies wlasciwosci. A dla graczy ktorzy sa juz w posiadaniu ktoregos outfitu moga sobie je ulepszyc za np 4kcc (tylko podaje przyklad)
Zarexoholik?
27-12-2010, 15:00
A jak mi się nie podoba wygląd dwarfa i nimfy to mam mieć gorzej tak? Propozycja słaba. Jestem na NIE.
Roman Gitarzysta
27-12-2010, 15:03
nie masz miec gorzej osoby ktore wydaja na dwarfa lub nimfe 10kcc mogli by miec cos wiecej, nie chcesz byc gorszy tez sobie kup :P:eek:
Jestem na nie , nie podoba mi się wygląd to nie bd kupywał specjalnie dla tego abym miał do czy od magi 3% -,- pomysł bez sensu.
Kierownik
27-12-2010, 15:08
Jej kolejna rzecz która ma jakieś właściwości, może zróbmy jeszcze Exp 500x dla pacc i 300x dla facc i wspólnie zrobimy 2 mazurski.
Jestem na NIE
norbix1995
27-12-2010, 15:14
zły pomysł,ponieważ jak się komuś nie podoba,to nie kupuje proste
jestem na tak calkiem fajny pomysl
W sumie to mozna podniesc jeszcze cene dwarfa i nimfy i dodac im jakies wlasciwosci. A dla graczy ktorzy sa juz w posiadaniu ktoregos outfitu moga sobie je ulepszyc za np 4kcc (tylko podaje przyklad)
Dobrze gada,
dajcie mu macha.
@top
Może ingerencja w magie i obronę to za dużo jeśli chodzi o
outfity.
Ale np. dwarf działałby jak softy, a nimfa jak winged.
I już jest ciekawiej.
Jest ok przynajmniej by coś było za tą kasę ;] Jestem na tak ale to i tak nic nie zmieni bo oni mają w dupie te propozycje :P
Było i jestem na nie.
Nie róbmy z tego otsa którego nazwy nie wymienię gdyż będzie to reklama.
Roman Gitarzysta
27-12-2010, 15:23
Jest ok przynajmniej by coś było za tą kasę ;] Jestem na tak ale to i tak nic nie zmieni bo oni mają w dupie te propozycje :P
tak rzeczywiscie maja to zaprzeproszeniem w dupie:mad:
Dobrze gada,
dajcie mu macha.
@top
Może ingerencja w magie i obronę to za dużo jeśli chodzi o
outfity.
Ale np. dwarf działałby jak softy, a nimfa jak winged.
I już jest ciekawiej.
Dobrze gada, polać mu. Tylko wtedy powinny wzrosnąć ceny, także jeśli chodzi o rook.
Panek Kitara
27-12-2010, 16:41
Było i jestem na nie.
Podbijam.
Propozycja jest marna,niezbyt przemyślana,czy wszystko na tym servie musi mieć jakieś właściwości? chyba nie... jedyne czego brakuje do magi/obrony przez magia są legi więc na tym bym się skupiał. Są osoby,którym szkoda 10kcc na dwarfa/nimfe z jednego powodu ponieważ są to brzydkie outfity.
Nie.
Nie jestem na nie jest to ulepszenie w taki sposób że się wyrózniamy to po pierwsze po drugie dużo osób ma kupiony outfit dwarf/nimfa i pasuje im to że nie ma żadnych właściwości , może np dodawać szybkość to jest moje zdanie.
Jestem na nie. to jest offit ..! nie eq . a każdy item ma swoje plusy .. a jak się komuś nie podoba nimfa albo dwarf ?? .......
Woder (: !
27-12-2010, 17:15
Ja jestem za propozycją Zarex'a (Kamila).
Jest ona za tym żeby dodac nowe outfity do npc Doktor np. Dog itd.
Można połączyc te dwie opcje i wtedy owy wyglad będzie kosztować 20kcc oraz dodawać te funkcję które zaproponowałeś :).
nimfa, dwarf - zjebane outfity, ktore wygladaja jak MAZURSKI OTS!
jestem na nie, tyle w tym temacie : o
#Lordzik#
27-12-2010, 18:46
Po co dodawać jakieś syfy do i tak syfiastych outfitów? XD.
Jestem na NIE.
sqlterpa
27-12-2010, 18:50
nieee ;p
oblicz sobie ile ktoś z full eq+ dwarfem/nimfą miałby % do magi, przecież to bezsensu :P i tak już dużo dodano itemów dodających/odejmujących ;d
starczy, choć można by faktycznie pokombinować coś z tymi outami, nie wiem może dostęp do jakichś potworów, albo misji ;d?
..:KoMBoj:..
27-12-2010, 18:52
Mogli by dodac to ;o Kto wybulił za nimfe/dwarfa 10kcc to niech bd juz te 3%magi czy obrony... Umili gre ; o
1st R. Boonek
27-12-2010, 19:05
Nie, na rl tibi outy tez nic nie daja a jakos ludzie wydaja setki k zeby sobie tam jakis tepy mieczyk na plecy wyjebac... na apo jest tak samo kupujac nimfe/dwarfa musisz miec swiadomosc ze wydajesz kase jedynie na wyglad..
A btw. im wiecej tych rzeczy ktore dodaja x% do czegos tym gorszy serv sie staje :) juz teraz praktycznie jakosc gry jest w 70% zalezna od ekwipunku.. czy da sie to bardziej zjebac? owszem - wprowadzajac takie pomysly jak twoj w 'zycie'
(ofc jestem na nie)
Jestem na nie, bo komuś te outfity mogą się nie podobać i będą mieli mniejsze hity :o Poza tym jest za dużo itemów dodających ataków magicznych.
A jak mi się nie podoba wygląd dwarfa i nimfy to mam mieć gorzej tak? Propozycja słaba. Jestem na NIE.
Tak, masz mieć gorzej... Wtedy nie kupujesz dwarfa, ani nimfy no nie? A jeżeli mi się nie podoba sapphire set, a daje on dużo do magii, to co? Też mam mieć gorzej? A jeżeli klapki mi się nie podobają, są różowe i w ogóle fuuu, to również mam mieć gorzej?
Ty się w ogóle zastanawiasz co piszesz? Nie za dużo jedzenia w te święta?
#top.
Pomysł ciekawy. Niekoniecznie musi to być plus do magii, bądź obrony. Można zrobić nową wyspę, na którą mają wstęp tylko elfy i krasnoludy.
Outfity te, mogłyby mieć jakiś unikalny czar lub coś w tym stylu.
Jestem oczywiście na tak.
Adherent
27-12-2010, 21:46
To może jak komuś się nie podoba dwarf lub nimfa to zróbmy obronę od magii za 4kcc i atak od magii za 4kcc ???
Czy całkiem pogięło??
Nie róbmy już takich jaj. Od zawsze te outfity były tylko dla szpanu i dlatego, że kasę na coś trzeba wydać, więc niech tak pozostanie!
Mi to wcale nie przeszkadza!
Blood Raven
27-12-2010, 21:51
Ta może dać w ogóle 100% do i 100% od i bedzie gites...
NIE!
Bez sensu pomysl, niech zostanie tak jak jest
y... nie wiem po co to .. teraz apo jest jak metin wszędzie jakieś % od czegoś...a w ogóle czego gracz ma czerpieć jak np. nimfa/dwarf mu się nie podoba ;[
jestem na nie.
Jestem na Nie.
Głupi pomysł ,kolejna zmiana(?) Następnie mówicie ,że za dużo ich na serwerze jest. Pomyśl ,że ktoś ma full EQ ,dodatkowo te nimfę i dwarfa. W tym wypadku on już jest mocnym graczem ,i psuje się wszystko.
Zawsze krytykujesz dobre propozycje a sam jak coś napiszesz to głowa pada.
Ja jestem na TAK bardzo dobra propozycja. :)
Jestem stanowczo na nie.
Outfit kupujesz na własną odpowiedzialność, nikt cie do tego nie zmusza, a jeśli by takie coś dodano, Wszyscy by kupowali nimfe, dwarfa...
Mozna by było dodać + taką szybkość jak bohy, lub coś w tym stylu.
Lolipops
28-12-2010, 17:54
Jak najbardziej na "TAK" ale to nimfa powinna dawać do ataku bo to bardziej magiczne stworzenie niż dwarf moim zdaniem
Było i jestem na nie.
xDDD
T: Jestem na nie , jest to bez sensu :/
Przesadzacie !
I tak już jest, że kto ma kase to więcej bije, szybciej expi itp. Kiedyś było b robe dsl blessedka turban i bylo dobrze. A teraz to jest tyle ułatwień, że to szok.
Wystarczy tego.
NIE.
Nabijacz
28-12-2010, 19:11
szczerze ? mi to obojętne ja tam sobie wole przerobić spr. i nawet nie muszę za to płacić a na moim lvl te 3 % nie robi różnicy więc w ankiecie nie zaznaczę nic bo nie ma opcji dla mnie ;(
Jak dla mnie to dobre ;] TAK
Turok Rookslayer
28-12-2010, 20:01
Bardzo fajny pomysł.
Jestem na tak.
Jestem na TAK, jednak mogło by to dawać trochę mniej do magii (czyt. 1% obrony przed magią oraz 1% ataku z magii), aby nie skrzywdzić niektórych osób (:
Jestem na NIE?
Dlaczego? rzecz jasna... za niedługo będzie "kolor outfitu" też będzie coś dodawać i za niedługo będzie się walić po 5kk... bezsens... ;)
Baczeq 95
28-12-2010, 22:59
Jestem jednak na Nie
Zagłosowałem na TAK ale przemyślałem sprawę i takich rzeczy jednak jest już zadurzą na apo niech zostanie tak jak jest moim zdaniem.
Li$ek Von Lid3n
28-12-2010, 23:01
Jakos nikt nigdy nie plakal z tego powodu i jest gitara. Te outfity specjalnie zrobili zeby bylo mniej kasy na servie.
Jestem na TAK , pozdrawiam !
Oczywiście, może jeszcze właściwośći magiczne dla każdego kto posiada domek? Outfity są tylko i wylącznie dodatkiem do gry, nie powinny dodawać żadnych właściwośći. Zdecydowanie jestem na NIE!
Jestem na tak, ale lepiej jak by wprowadzili więcej wyglądów i wtedy dodali jakieś ulepszenia ;D
ofc, ze tak
sux propozycja ;f, może jeszcze odpowiednie barwy będą dodawały x% do ataku ? :d
Propozycja odrzucona.
Komentarz: Na pewno cena dwarfa i nimfy jest zbyt mała, żeby dawać aż +3%. Taka zmiana wiązałaby się z ceną tych outfitów.. Moim zdaniem jednak to, co nazywa się 'outfitem', powinno nim pozostać. Nie warto tego zmieniać. Mimo wszystko, gdyby Wasze głosy stanowiły zdecydowaną większą, przemyślelibyśmy propozycję.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.