View Full Version : Niesko?czony Time Ring
Nieskończony Time Ring po kilku zdjęciach i założeniach robi się skończony. Jest to szczególnie niewygodne dla ms/ed, który często wrzuca w pvp energy ringa.
Proponuję, aby nieskończony time ring nie tracił swoich właściwości, po kilkakrotnym zdjęciui założeniu.
Ps. I niech mi tu w temacie nie płaczą ludzie typu: "bez e ringa bym cię zabił", gdyż jest to item jak każdy inny
Może dla ms/ed jest to nie wygodne ale właśnie taki jest to item.
Dlatego jestem na nie, knajt ma wyje*ane:D
Ps; są jeszcze te 30minutówki :)
; DDDD jestem na TAK ;) a tak to była już taka propozycja .. :D
Orson_Pall
28-12-2010, 10:56
poloz rots na ziemi- przeciagni na miejsce time ringa- podnies time ringa z ziemi... TADAM! masz dalej nieskonczonego time ringa -.-
@down: A rp jest cioctą, bo używa g bolta, albo ek bo używa axa/macki c'nie? Ms ma w chuj many, to jakos tego uzywacz musi -.-
Maciejas
28-12-2010, 10:57
Jestem na TAK !
Ale do tego energy ringa :)
Tylko ciotcie go zakładają żeby się uratować bo takto by zawsze padali :)
Jestem na nie.
Tygrys gdzieś pisał że nieskończony TR to błąd który wyszedł z tego że dodał 'świecący ring' na mapie i dlatego jest infinite.
NIE ;] dlatemu że nikt nie każe ci go zdejmować ;] a jak jesteś ringowym zerem to jest tylko twój problem bo Ms/ed jest teraz najlepsza profa i tylko ostatnie cioty nadal używają e ringa...
Tak jak napisał Kazek. To był błąd, więc takiego itemu nie wprowadzimy, czy też nie zmienimy itp.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.