View Full Version : ByOuT - historia prawdziwa : D
Siemano! : D
Z dniem dzisiejszym wypada pożegnać się z całym forum. W dniu osiągnięcia pełnoletności (tak, tak! 28.12.2010 - ByOuT ma zaledwie 18 lat) dobiega końca ma historia. Twórczość mą można zapisać do zbioru bajek i opowiadać je dzieciom na dobranoc. Przez te dwa lata musiałem nieźle główkować, aby się nie wydało kim tak naprawdę jestem (płacze). Ale tak sobie myślę, była z tego niezła beka :D. Całość opierała się na prostym założeniu, miałem z kumplami zawarty zakład, który wymagał ode mnie tego a nie innego, by rzecz jasna otrzymać nagrodę (gra warta świeczki)
Tak naprawdę to jestem Łukasz (imienia nie zmyśliłem :(), mam 18 lat, pochodzę z Zabrza! Ogólnie to jestem rudowłosym chłopcem, 1.80m~, lekka nadwaga ( 1-2kg, za młodu lekko zjebałem :D. Teraz elegancko leci w dół). Cierpię na chorobę wrzodową, bodajże mam też zespół jelita drażliwego oraz helicobatera pylori. Dobra, powinno starczyć.
Chciałem powiedzieć, że żal mi jest wszystkich, których wyjebałem na jakąś kasę czy inne ciulstwa. Jesteście strasznymi naiwniakami :).
Pozdrowienia ; D:
Mikiel - pozdrawiam Cię serdecznie!;* Jesteś jedyną osobą, którą nie miałem zamiaru kiedykolwiek ojebać. W ogóle od początku się zajebiście dogadywaliśmy, wielkie pięć. Liczę, że w roku 2k11 spotkamy się na HH Kempie i napijemy browara!
Drah - Ciebie także pozdrawiam :D. Widzę, że jesteś ogarniętym chłopakiem, pjona.
Tettmeier - pozdrowienia i przepraszam za głupi pomysł z płytą :D. Trzymaj się :D
Wawa - ten to w ogóle jest idiotą. Pjona!:D
Crayon - *****! Dzieli nas zaledwie kilka km. Spotkamy się?!:*
Grote - Też Cię lubię :*
KaZeK - Pjona!
Essay, Citko, i inni o których zapomniałem - wielkie pięć.
Hejtujcie!; D
Kamor VODKA
28-12-2010, 11:18
a mnie to nie pozdro ? : //
Czesc,szkoda ze cie zabraknie
Wzruszyła mnie Twoja historia. _/
Jakoś nigdy nie miałem z Tobą do czynienia, prosiłem Cię parę razy o konto na rapida, czy coś w tym rodzaju, ale nasze rozmowy kończyły się na tym.
/Elo.
Gruba Impra z Mikielem
28-12-2010, 11:21
No to do sierpnia, ustawimy się ładnie no czeskich polach słuchając skaczących murzynów na scenie. Otworzymy browarka, stukniemy się i będziemy rozmawiać o życiu. Wierzę mocno.
⊕ Cineczeq ⊕
28-12-2010, 11:24
http://img209.imageshack.us/img209/8921/urzekamnietwojahistoria.jpg
Pozdro. : /
Hehe No to dowidzenia ale jakoś ostatnio nie byłeś aktywny na forum ;] czyli mam rozumieć ze foty w dziale rl twoje nie są ;p tylko po co wymyślać historie swojego życia i te inne pierdoły to nie rozumiem xD Podobno robią tak ludzie niedowartościowani.
@UP
Już się dowartościowałem :D. Nie chciałem za bardzo, więc postanowiłem to przerwać, yo!
rofl, pamiętam twoje JP koks skin foty w ogarniętym temacie 'Słit Focie' & jak ktoś pierdolił że zajebałeś mu laske, a byliście sąsiadami albo coś. w/e
gl i bye. ^>^
'Oxidosis'
28-12-2010, 11:41
Haha! :D
Ogólnie spoko zią byłeś, dzięki za wspólną gre w pixelki, aczkolwiek pamiętam że wysłałeś mi coś do pobrania, wtedy Ci ufałem ale teraz jestem ciekaw czy gdybym rzeczywiście to ściągnął to byś mnie ojebał. :D
wiedzialem, ze paliles w chuja ; d to bylo za piekne, aby bylo prawdziwe. pozdrawiam :rolleyes:
Dareluss v0.5
28-12-2010, 11:49
Fajnie ze jestes z Zabrza.
Gadałem z Tobą może pare razy, nic więcej. Kojarzę Cię zarówno z forum jak i z tibii. Anonimowosc w sieci - podstawa. Powodzenia w rl życiu, elton.
Od pożegnań jest specjalny dział.
Zegnam.
P.S Po co udawać kogoś innego? Jakieś zaburzenia osobowości?
Krulowiec
28-12-2010, 11:55
A twoi rodzice żyją ? :>>>
Gratuluje, życzę powodzenia w rl
@2UP
Kurva nie pomyślałem! Człeku nie spinaj tyle. Mam zaburzenie jak osobowości jak Magik, coś Ci nie pasuje? <wyskakuje przez okno>
@UP
Mają się dobrze, kochają mnie, ja ich. Uśmiercenie ich było głupotą (tak wiem, linczujcie mnie za to), jednak wszystko w imię nauki. W czasie świąt byłem u spowiedzi, Bóg mi wybaczył.
A Kazka to nie łaska :(
hehe, mnie kiedyś prawie udało Ci się hakierzyć ale byłem koks i not found #404 :p
Pozderki i lecz się :D
gringo guantanamo
28-12-2010, 12:07
http://www.motywery.pl/uploads/2010_11/26/4738_366_500.jpg
Byout we wlasnej osobie. http://zwyklydzien.blox.pl/resource/fat1.jpg
Nigdy Cie nie lubilem, zreszta jak mikiela,maatiniego i calego stada małoletnich peni*sow probojacych z tego forum zrobic forum hip-hop.pl.
Wstawiales nie swoje fotki, podawales sie za kogos innego, z tego wynika,ze wstydzisz się siebie, a w ten sposob ty, to znaczy, co ignacy a ignacy gowno znacy.
Ssij pale pucowaty grubasie.
No cze, byku.
http://i53.tinypic.com/111p7vs.jpg
@2xup Dobrze powiedziane :)
Pamiętam jak wjebałeś mi wirusa na kompa (rysownik coś takiego,dłuuga historia),
no ale wybaczam.
Narka.
http://images0.memegenerator.net/ImageMacro/3783905/Cool-Story-Bro.jpg?imageSize=Medium&generatorName=cool-story-bro-house
Habemus Papam
28-12-2010, 12:21
Nigdy nie interesowała mnie Twoja historia więc mam w dupie kim jesteś/kim byłeś tutaj na forum.
Siema.
Τettmeier
28-12-2010, 12:30
Tak właśnie myślałem że lecisz w bambo :) Dzięki za pozdro, a mam pytanie jeszcze, jeśli już koniec historii to i to możesz wyjawić: prawda, ze sam mieszkasz i ciotka w USA? Czy wałki?xd
Tak właśnie myślałem że lecisz w bambo :) Dzięki za pozdro, a mam pytanie jeszcze, jeśli już koniec historii to i to możesz wyjawić: prawda, ze sam mieszkasz i ciotka w USA? Czy wałki?xd
HAHAHAH XD!
@top
pisalem
Mój temat powinien być odpowiedzią na Twoje pytania.
Bóg jest odpowiedzia na kazde pytanie a nie ten temat. :confused::confused::mad::cool::eek:
chyba mam slabe okulary bo nie znalazlem pozdro co
Gogeta SsJ2
28-12-2010, 13:01
Własnie , po co to ?
.Vimpexx.
28-12-2010, 13:02
No, fajnie że się przyznałeś kim jesteś.
Nigdy z Tobą nie miałem do czynienia i raczej nie będę.
Żegnaj :]
W takim razie, jeśli Mikiela jako jedynego nie chciałeś opierdalać, to wychodzi na to, że mnie chciałeś? : D : D : D
Zarexoholik?
28-12-2010, 13:19
http://i51.tinypic.com/24xg905.gif
Jak się nazywa choroba głowy, która nieustannie ci towarzyszyła?
Poziomek Twuj Koleszko
28-12-2010, 13:24
Cze. d;
http://photos.nasza-klasa.pl/32784094/1/main/9209f604ed.jpeg
Τettmeier
28-12-2010, 13:56
i co, wtedy kiedy zamierzałeś zrobić zjazd byś się wszystkim ujawnił przy ustawieniu się u Ciebie w chacie? xd
sam jesteś ***** idiotą, oki.
Azbestowy v.62.0
28-12-2010, 14:29
beka, że wierzycie :p
A ja uważam, że to tylko kolejna prowokacja :(
ByOuT pamiętasz jak dawno, dawno temu pożyczyłeś mi eq na celeście? p.p
ALBO JAK ZROBIŁEŚ LOSOWANIE 90DNI PACCA W KTÓRYM WYGRAŁEM I DO DZISIAJ GO NIE DOSTAŁEM? XDD
Gruba Impra z Mikielem
28-12-2010, 17:27
To nie prowokacja to prawda. : DDDDDDDDD
Z dniem dzisiejszym wypada pożegnać się z całym forum. W dniu osiągnięcia pełnoletności (tak, tak! 24.12.2010 - ByOuT ma zaledwie 18 lat)
Data napisania tematu:
28.12.2010r.
Pozdrawiam.
Data napisania tematu:
28.12.2010r.
Pozdrawiam.
Dzięki, mój błąd. :)
W takim razie, jeśli Mikiela jako jedynego nie chciałeś opierdalać, to wychodzi na to, że mnie chciałeś? : D : D : D
Nie, Ciebie także bym nie ojebał :D
Lolipops
28-12-2010, 18:43
Nara niewiem kim jesteś ale Pa pa .
Napewno wrócisz
Nie, Ciebie także bym nie ojebał :D
I git, bo zawsze byłeś u mnie na propsie, pozytywnie rzucaliśmy sobie pustakami : D
Szkoda :| Niezłą beke musiałeś mieć jak robiłem z Tobą wywiad! ;d
dla przypomnienia:
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=31991
Kamor VODKA
28-12-2010, 19:39
jak ktos myslal ze bajałt ma 21 to beka z niego
@top
A wlasnie,bajałt ty mi wisisz pande na apo,wiec oddaj zanim odejdziesz
Propsy za Twoją historię. Xd
Pewnie większość wierzyła Tobie (w tym ja). ;) Powodzenia w życiu realnym, zbij piontke Mikielowi od mojej osoby. :-D
1st R. Boonek
30-12-2010, 21:27
lekka nadwaga ( 1-2kg, za młodu lekko zjebałem . Teraz elegancko leci w dół). Cierpię na chorobę wrzodową, bodajże mam też zespół jelita drażliwego oraz helicobatera pylori. Dobra, powinno starczyć.
FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Chciałem powiedzieć, że żal mi jest wszystkich, których wyjebałem na jakąś kasę czy inne ciulstwa. Jesteście strasznymi naiwniakami .
znam to ;c
#t cya
też mam helicobater pylori. : > Właściwie już zaleczoną, tyle, że często mam objawy bólu brzucha. ; )
Wyjebane, człowiek jak człowiek, nie interesuje mnie Twoja historia, chociaż podziwiam, że ładnie w chuja ludzi zrobiłeś ; p
i co, wtedy kiedy zamierzałeś zrobić zjazd byś się wszystkim ujawnił przy ustawieniu się u Ciebie w chacie? xd
Haha to ja też akurat pamiętam. ByOut robił zjazd na chate i wstawiał "swoje" zdjęcia ;d.
@topic
Nigdy Cie nie znałem, nigdy nie ściągnąłem Twoich kup, ale przyjemnie czytało się Twoje posty jak i oglądało okładkę płyty Twojej i mikiela ;d. (Te losowania też były fajne xD)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.