View Full Version : [28/12/2010 10:28] Disc -> Knightekk was banished because of Uzywanie cave bota.
Zarexoholik?
28-12-2010, 13:28
[28/12/2010 10:28] Disc -> Knightekk was banished because of Uzywanie cave bota.
Skille wbijane na cave bocie, czy to jakiś żart przed nowym rokiem? =o
Dziwne, ale administracja serwera powinna nam służyć przykładem!
Student. Pierwszy raz się z tobą zgadzam ;] widać kogo mamy w ekipie... zaraz usuną temat, zawsze tak jest jak się pisze prawdę publicznie.
Ban wlepiony dla 'jajcuw'. ;c Administracji znowu się nudzi. :/
Coterson
28-12-2010, 13:35
Już daaawno, daaaaawno razem z Rembikiem pokazaliśmy Wam jak to on expi na cave bocie, ale co? Nikt nie wierzył-bo to przecież przykładny toutor!^^
Tak w ogóle, to dziwiło mnie od samego początku, że taki boter
dostał tutora.
Widać administracja pomyślała sobie, że jak ktoś tyle boci to zna się na botach
i prędko rozpozna botujących.
Bardzo możliwe że jest tak jak napisał Aziel.
N-series
28-12-2010, 13:40
@up to ja chyba z wicepsem byśmy mieli gody XDD
@topic hmmm , myśle że to dla jaj xd , swój swojego nie zbanuje ;c
Krulowiec
28-12-2010, 13:41
Disc zrobił to dla beki, nie ma się co martwić , że nasz kochany Magik będzie miał bana !
Zarex Ty się ucz/imprezuj a nie patrzysz w listę zbanowanych xd
Czekamy na odpowiedź Świebodzina. Tfu... Magika.
HAHAHAHA O ***** ekipa 100% pojecia xDD nie no own3d oby wiecej takich i ots bedzie miód malina.
Skandal ! Powinna być kara dla Diska za tak haniebne zachowanie wobec Magika, na stos z nim!
Ban dla żartów a Ty już zakładasz temat, daj spokój Kamil :/
Tak, żart przed nowym rokiem. Niestety tego żartu nie zrozumiałem.
Magik nie miał cave, nawet nie był wtedy w grze.
Nie będę nic tłumaczył, bo nie wiem jak to się stało. Możecie spytać Disca.
.Vimpexx.
28-12-2010, 14:12
Kajtek
Fajnie ten ban wygląda XD
@Disc
Jak to się stało?!
To już nie pierwszy raz kiedy nowi tutorzy bawią się w 'dawanie sobie banów'. ;c
Powinni za to dostać jakieś ostrzeżenie czy coś. x d
1st R. Boonek
28-12-2010, 14:21
@up to ja chyba z wicepsem byśmy mieli gody XDD
@topic hmmm , myśle że to dla jaj xd , swój swojego nie zbanuje ;c
akurat ty to jestes zwykly pionek sam expic nie umiesz i tyle ;\ do tego gówno znasz sie na cave a staraz z siebie chooy wie kogo zrobic
;];];];];];];] xd
Już daaawno, daaaaawno razem z Rembikiem pokazaliśmy Wam jak to on expi na cave bocie, ale co? Nikt nie wierzył-bo to przecież przykładny toutor!^^
Rembik kolejny co sie poplakal ze bana dostal, a ja ci mowilem ze ten pleb magik nie ma cave ;\
#zarex
Skille wbijane na cave bocie, czy to jakiś żart
Do wbijania skili styka zwykle wosso a nie cave, to nie rl tibia O.o
Skoro już wiadomo o co chodzi to zamykam.
Taki spontan... No nic, stało się! Chyba nikt na tym nie ucierpiał, więc można to puścić w niepamięć.
Tak, jestem przykładnym Tutorem, a nawet Senior Tutorem (jedno słowo, a znaczy tak wiele).
Jeśli mogę prosić, to pokaż mi jakiekolwiek dowody, bo skoro "pokazaliście", to pewnie masz jakiś filmik lub chociaż ss? Ja filmik z Rembikiem mam. Oczywiście prześlij mi swoje "dowody" na PM, jeśli coś takiego się znajdzie, z miejsca odchodzę i ustępuję miejsca komu innemu...
@James
Santano chyba specjalnie nie zamykał tematu, aby jeszcze ktoś się wypowiedział. xd
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.