View Full Version : Lagi?
Witam...
A więc moje pytanie brzmi czy Wy też macie takie lagi odkąd dodali "Red Tunic" I gra 300 osób +/-?
Bo ja niestety mam i to nie przez mojego neta...:o
@Vimpexx
Dziwne... bo nigdy nie miałem a odkąd gra po 300 osób mam :<
Ja nie mam wogóle zadnych lagów , tak jak wcześniej wszystko ok , nie zauważyłem żadnej różnicy.
.Vimpexx.
28-12-2010, 15:29
Nie mam lagów wgl. po wprowadzeniu Red Tunicy, może coś masz z netem? ;]
Zaznaczyłem NIE ofc. : )
Kierownik
28-12-2010, 15:33
No, że gra 300 osób mają być lagi? Kiedyś grało 500 + nie było lagów, może małe, a teraz jak serwer się rozwija jeszcze? Nie no co ty, powyłączaj gadu skype i będzie git;)
Zaznaczyłem NIE
Ja osobiście nie mam lagów, ale są czasami, ale to nie przez neta to tylko przelotny lag ;s
<Magiczny>
28-12-2010, 15:36
Ja nie mam zadnych lagow. Czasami zdarzy sie jakis freez na 2 sec i to wszystko.
Dzisiaj rano na 8.42 również pojawiły się freezy, nie wiem, czym może to być spowodowane. IMO po restarcie wszystko powinno wrócić do normy.
Co do 7.6, to z pewnością nie jest to wina liczby graczy, kiedyś server dźwigał 600 osób i kolejkę ~~200, a nie było lagów - więc odpada.
Również nie posiadam.
Może masz internet radiówkę.
I jak pada śnieg i wieje wiatr to powstają zakłócenia.
Nie mam lagow, raz na dzien moze przydarzy mi sie freez/lag
Druid z Armi
28-12-2010, 15:59
Ja nawet zalogować sie nie mogę, a co dopiero mówić o lagach :D
Normalnie to lagów nie mam, ale teraz to nawet wlogować się nie mogę. XDD Wtf? :c
Hmm lagow wczeniej nie mialem ale teraz wlasnie probuje sie zalogowac na server i nic ; o a internet smiga normalnie wiec nie wiem ocb
Ja zawsze miałem lagi i troche to zależało od serwera a troche od zasięgu u mnie ;] jak masz z tym duży problem to przestań grać
Zarexoholik?
28-12-2010, 16:12
Oczywiście, że mam lagi. Od momentu dodania na serwer red tunic. Dzisiaj również zauważyłem, że po wylogowaniu nie można się zalogować przez jakiś czas.
Ogolnie to lagów nie mam, tylko co jakiś czas zatrzymuje mnie w miejscu na kilka sekund, ale to zawsze tak było.
#edit
też mam małe problemy z zalogowaniem, a teraz coś się strona zjebała. Xd
Gdy grałem na rooku z rt to nie miałem lagów ale gdy poszedłem na main kingi to ciągle mnie lagowało...
Blood Raven
28-12-2010, 16:25
Mi właśnie się dzieje to samo, wcześniej nie miałem lagów a teraz się zdarzają.
Ja nie mam lagów.
Może to tylko przejściowe i ci miną za jakiś okres czasu. Zdarzają się ,ale od czasu do czasu (miesiące). Być może masz coś nie tak z internetem itd.
P.S - po co ten temat ;p
Kamor VODKA
28-12-2010, 17:19
czasem nie moge sie na konto zalogowac takie lagi
ale teraz od 1h coś mi net nawala
Witam...
A więc moje pytanie brzmi czy Wy też macie takie lagi odkąd dodali "Red Tunic" I gra 300 osób +/-?
Bo ja niestety mam i to nie przez mojego neta...:o
@Vimpexx
Dziwne... bo nigdy nie miałem a odkąd gra po 300 osób mam :<
To, że nigdy nie miałeś nie znaczy, że nie będziesz miał nie?
Zawsze musi być pierwszy raz xd
Ja osobiście na mam lagów.
Pewnie twój net nie ogarnia takiego obciążenia i są lagi.
..:KoMBoj:..
28-12-2010, 18:52
Ja nie mam lagów... Wyłącz zbędne programy i wtedy odpal tibie, nie powinno byc[c] lagów;s
Jednak coś jest nie tak, już dwa razy w ciągu 10 min serva wyqrwiło. xd
#down
teraz server jest offline, dlatego się nie da wejść.
Maciejas
28-12-2010, 19:40
Z serwerem jest coś nie tak bo się wejsc nie da a inni maja te lagi ;/ 10 minut czekalem na wejscie a na depot lezalo 100kcc w bp na sky wiec fart ze odzyskalem
Och tak! Są lagi! Może to już ten czas-serwer upada!? A może nie?! Może Mortiis modyfikuje serwer i znów będzie najlepszy, będą kolejki i po 600 graczy na serwerze?
A tak na poważnie to są lagi... nie wiadomo z czego ale laguje, a raz na jakiś czas występują freezy :/
Częste lagi, kicki crashe... coś niedobrego dzieje się z serwerem... :o
pijany ludek
28-12-2010, 19:41
dokladnie teraz server padl a lagi sa wystarczy zalogowac sie w nocy gdzie gra 100 osob i widac roznice
Widzę, że nie tylko ja mam problem z lagami.. :s
Fakt, w nocy są (a nawet nie ma?) zdecydowanie mniejsze lagi :s
Maciejas
28-12-2010, 19:54
Co wy pieprzycie o waszych lagach :)
Macie słabe nety i tyle :)
Ten kto wogóle nie miał na apo lagów może raz/dwa to teraz je ma napewno ;]
Lolipops
28-12-2010, 19:54
Ja mam niezbyt szybki internet radiowy ,ale lagów niemam ;p
Możliwe że to jednak wina internetu
Turok Rookslayer
28-12-2010, 19:56
Ja nie mam w ogóle żadnych lagów, tak jak wcześniej, wszystko ok.
Krulowiec
28-12-2010, 20:34
Niestety, teraz sytuacja jest tragiczna, lagi jak noga motyla.
Nie da się chodzić a co dopiero expić ! XD
Nie mam lagów, nigdy nie miałem lagów nie wiem. Ale to chyba dobrze że jest więcej graczy nie? :D Serwer się rozwija i mi to w niczym nie przeszkadza. A neta mam 1mb więc nie jest to duże łącze :)
Pozdrawiam
Nie mam lagów nic , może raz na jakiś długi czas lekka ścina ale u mnie to normalne ;)
Byl okres przez 2-3 min gdzie cały serwer miał lagi, ale to dlatego że ktoś go atakował. Tak ogólnie to nie mam lagów ;D chyba ze w godzinach "szczytu" :)
nie ma lagów typie :0
Wiadomość którą wpisałeś jest za krótka. Prosze wydłużyć swoją wypowiedź do przynajmniej 20 znaków.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.