Zaloguj się

View Full Version : Profesja

barteg
28-12-2010, 17:33
cze,
potrzebuje pomocy w wyborze profesji :P
zupelnie nie wiem ktora wybrac... rozmyslalem nad knightem, ale i tak prosze o pomoc ;d

ps. jestem tutaj nowy xd

Diablo
28-12-2010, 17:37
Graj profesjami magicznymi (sorc, druid) wedlug mnie po tym update najlepsze, sporo bija, a druid ma sio

ViVuSeK
28-12-2010, 17:38
ED/EK.
Bardzo dobre profesje ,chociaż polecałbym druida. Mało HP ale dużo many ,wielkie hity ,bardzo szybko się expi ,do PVP też się nadaje. Knight ma inaczej ,dużo HP ale mało many ,expi też szybko ,czasem wolno (zależy od umiejętności gracza ;p). Do PVP też się nadaje świetnie.

`Dex
28-12-2010, 18:28
Zależy o czym myślisz.

Druid- Mocno bije, ma exura sio, mozna duzo zarabiac na 1,3k+ siohając na Path. Ma mało hp , mniejwiecej tyle samo co Sorc. na 505lvl masz jakies 6k +/-
Sorcer- Mocno bije (podobno tyc mocniej niz ed) ale tak samo jak ed mozolne jest expienie na słabszych potworach niz ekiem czy pallem
Knight- Duuuzo hp, slaby uh, slaby max. Ale bardzo fajnie, przyjemnie i szybko sie expi. Noi oczywiscie mozna blokac na wyzszym lvl np na 1,1k ubloczysz z sio Apocalypto.
Palladin- mniej hp niz ek ale więcej niz ms/ed. Fajnie sie expi, slabsza vita od sorca, mocniejsze obrazenia od ek.

Ja grałem 500ed i tak o sie grało, 4-5 kingów combo i śpie. Grałem 800ek i bardzo fajnie się grało. Nie biłeś za mocno ale Ciebie tez bylo kto nie utukł bo jednak ma sie te 25k+ hp. A teraz gram rp lvl 910 i rośnie. Mam 19khp i 19k many +/- bije po 7k z erexa (nie mam eq) i tez nie najgorzej się gra. Jednak jak bym miał okazje wymienic hara za ek 900+/- to bym się wymienił.

Decyzja nalezy do Ciebie ; )

Pozdrawiam.

Pomogłem? Daj Reputa xD

ManiQ
28-12-2010, 20:53
@up
Ja biorę 4 kingi z podstawowym eq i lajtowo jadę z 5 nie próbowałem..

_t
Oczywiście zawsze będę proponował druta jak dla mnie najlepsza profesja po rookstayerze..Dużo wali , dobre pvp i w ogóle przyjemnie się gra.

Bambucha Rook
28-12-2010, 22:42
Zależy o czym myślisz.

Druid- Mocno bije, ma exura sio, mozna duzo zarabiac na 1,3k+ siohając na Path. Ma mało hp , mniejwiecej tyle samo co Sorc. na 505lvl masz jakies 6k +/-
Sorcer- Mocno bije (podobno tyc mocniej niz ed) ale tak samo jak ed mozolne jest expienie na słabszych potworach niz ekiem czy pallem
Knight- Duuuzo hp, slaby uh, slaby max. Ale bardzo fajnie, przyjemnie i szybko sie expi. Noi oczywiscie mozna blokac na wyzszym lvl np na 1,1k ubloczysz z sio Apocalypto.
Palladin- mniej hp niz ek ale więcej niz ms/ed. Fajnie sie expi, slabsza vita od sorca, mocniejsze obrazenia od ek.

Ja grałem 500ed i tak o sie grało, 4-5 kingów combo i śpie. Grałem 800ek i bardzo fajnie się grało. Nie biłeś za mocno ale Ciebie tez bylo kto nie utukł bo jednak ma sie te 25k+ hp. A teraz gram rp lvl 910 i rośnie. Mam 19khp i 19k many +/- bije po 7k z erexa (nie mam eq) i tez nie najgorzej się gra. Jednak jak bym miał okazje wymienic hara za ek 900+/- to bym się wymienił.

Decyzja nalezy do Ciebie ; )

Pozdrawiam.

Pomogłem? Daj Reputa xD

#Up
W Nagrode mozesz dostac Warna juz zglosilem posta -.-

#Topic

Polecam Ci teraz grac Ed najlepszpa moim zdaniem profa po Update Zarabia na Sio do Pvp nadaje sie tez bardzo dobrze

.Vimpexx.
29-12-2010, 00:04
cze,
zupelnie nie wiem ktora wybrac... rozmyslalem nad knightem, ale i tak prosze o pomoc ;d

ps. jestem tutaj nowy xd

Polecam granie Elder Druidem, lub Druidem jak wolisz :p
Hity ma dobre, mało hp, ale potem!
BOMBA! exp szybko leci i wgl.
Możesz zarabiać dając sio na mobach :]

Farrah
29-12-2010, 09:25
cze,

ps. jestem tutaj nowy xd

tak wez sobie eka szybko sie expi choc najgorzej do 73 <exori max > : P potem juz z gorki mozesz miec lvl w 7 min~~ do 500 + ; p

Linksys
29-12-2010, 11:43
Najlepsza opcja ed a najgorsza rp ;]. Nie przekonasz się o tym dopóki nie pograsz rp :P zawsze jakieś doświadczenie ale jak grasz najgorsza profa i dajesz sobie rade to znaczy że jesteś dobry xD potem wymienisz na inna profe i będziesz sobie wymiatał jak chciał xD

`Dex
29-12-2010, 14:48
RP jest dobry i do pvp i do expa, ale strasznie nudny, edem mozesz posiohać, ek poblokać.

Proponuje Ek/ed

:)
Zalezy czy chcesz postac zeby zarabiać kasę, czy żeby szybko i ciekawie się expiło na róznych monsterach.

PoverSlave
29-12-2010, 15:16
Najlepiej będzie Ci grać knightem :>