PDA

View Full Version : Azbest przegi??e?!

Stoner
28-12-2010, 18:50
Chcę opisać ci swoją historię, która wydarzyła się stosunkowo niedawno, gdyż zaledwie trzy godziny temu. Idę sobię ulicą a tutaj w klatce schodowej starej kamienicy widzę Kulfona. Dreszcz emocji przewalił się przez moje ciało niczym walec drogowy po świeżym asfalcie. Schowałem się za najbliższym koszem na śmieci bacznie obserwując Kulfona. Siedziałem już dobre piętnaście minut, podczas gdy Kulfon nagle zaczął namiętnie zajmować się swoim nosem, który przemienił się w... penisa. Nie wierzyłem własnym oczom! Kulfon pod pretekstem wycierania nosa masturbował się! Na środku ulicy! Natychmiast zacząłem robić zdjęcia, lecz niekorzystna aura (-10 było i aparat się zepsuł) spowodowała, że nie mam dowodów. Czy możesz mi pomóc opanować moją rozerwaną duszę?
__________________________________________________ _____

Azbestowy v.62.0
28-12-2010, 18:51
ta historia zdarzyła się naprawdę, mogę napisać drugi odcinek ale to potem

Czatboks Monkey
28-12-2010, 19:13
e a to nizej to jakies inne jest??????????????????????????
:confused::confused::confused::confused::confused: :confused:

Golebi
28-12-2010, 19:16
Bardzo smutna historia ; <

Gruba Impra z Mikielem
28-12-2010, 19:20
Życzę ci bana. Jesteś w top 3 najbardziej idiotycznych userów tego forum, z takim tempem napierdalania zjebanych postów niedługo będziesz top1.

Kamor VODKA
28-12-2010, 19:27
taka przecietna historia

1st R. Boonek
28-12-2010, 19:28
Jestes zenujacym kapusiem (:

Azbestowy v.62.0
28-12-2010, 20:17
40 egzemplarzy drugiej części poszło, jutro trzecia i może czwarta jak przeżyję

czymajcie kciuki żeby bez bana było

.Vimpexx.
28-12-2010, 20:43
40 egzemplarzy drugiej części poszło, jutro trzecia i może czwarta jak przeżyję

czymajcie kciuki żeby bez bana było

Trzymam kciuki, druga część bardzo mi się podoba, nawet się wzruszyłem!

Czekam na część trzecią.

@Mejger

[...] Pozostawię to bez komentarza XD

Czatboks Monkey
28-12-2010, 21:04
sprzedam 2 czesc : ))))))))))))))))))))))))))

Μejger
28-12-2010, 22:35
#up
chyba cie pojebało
dziadek mejger dostarcza wam świeżutki chapter #2

Zrozpaczony awarią apartatu zaczepiłem pewną miłą starszą panią:
-E TY STARA KURTYZANO!
-Co?
-Masz aparat?
-Mam bo co?
-Bo Kulfon majstruje coś przy swoim nosie!
-KTO?
-No Kulfon, znasz go?
-Znam <zaskoczona mina>

*FLESZBEK*

10 lat temu

Scena pokazuje, że miała starsza pani to... siostra Kulfona. Co prawda to trochę dziwne, ale 40 lat to nie jest aż tak wiele. Może Kulfon umie zakrzywiać czasoprzestrzeń i tworzyć światy równoległe? To już zostawiam do interpretacji we własnym zakresie.

*KONIEC FLESZBEKA*

Teraźniejszość

Kulfon zabawia się swoim nosem, a ja z Kurtyzaną rejestruję całe zdarzenie. Nagle Długonosy nas zauważa:

-(...) <siorp> ?

No to my zaczęliśmy uciekać. Skręciliśmy w ślepą uliczkę z której nie było żadnego wyjścia. Kulfon był coraz bliżej...

cdn hehe

ave666
28-12-2010, 22:45
Do mnie doszła tylko 2 część, Azbestov mówiłem, że Cię sypnie ktoś prędzej czy później i jednak jest to prędzej :D

@mikiel
Top1 będziesz zawsze Ty pseudoraparzyno nadużywająca słowa "gimbusie". Jeszcze żebyś Ty wiedział kiedy tego słowa użyć to by było dobrze.

deeL `
28-12-2010, 22:52
@up
Podbijam ;)
@topic
No i ja dostałem 2 czapter, ciekawe ciekawe. Jak będziesz produkował film to chcę grać siostre Kulfona.

Zarexoholik?
29-12-2010, 01:48
lus, niezwykle ciekawa i wciągająca lektura - przyznaję.

Old Dzolo/Seba :)
29-12-2010, 02:39
Pozdrawiam kulfona. Mistrzowskie opowiadanie! Czekam na kolejne części.

Poziomek Twuj Koleszko
29-12-2010, 08:04
Zdjęcie które własnonożnie zrobiłem:
http://img521.imageshack.us/img521/3606/kulfone.jpg

Lolipops
29-12-2010, 09:19
Azbest ma chyba duże problemy emocjonalne czasami gada od żeczy nie tlyko na forum ale także na game chat.
Niewiem może to styl bycia moża jakaś zaawansowana choroba psychiczna....

Tak czy siak czekam na następne historie Pana Azbestowego .
Pozdrawiam

Benn
29-12-2010, 09:26
Pisz książki, póki cie jeszcze szanują :)

Midq
29-12-2010, 09:55
lerze niczym leonidas pod wardami, dednol niczym gomez na master atomie a na koniec peh niczym niepamietamjuz kto ale i tak jest zajebiscie

Dexter Rook Sorcerer
29-12-2010, 10:00
Azbest ma chyba duże problemy emocjonalne czasami gada od żeczy nie tlyko na forum ale także na game chat.
Niewiem może to styl bycia moża jakaś zaawansowana choroba psychiczna....

http://img259.imageshack.us/img259/1663/beztytuurq.png
?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????

Tak czy siak czekam na następne historie Pana Azbestowego .
Pozdrawiam

# topic

Co do opowiadania - wspaniałe, te nieprawdopodobne zwroty akcji, doskonała fabuła, rozbudowana oprawa dźwiękowa i graficzna. No i w roli głównej mój ulubiony kutasonos - Kulfon. Dzięki Ci Azbeście za tą jakże pouczającą i mającą puentę historię !

Mateusz Soprano
29-12-2010, 10:01
Mi też jakieś głupoty wysłał,to nie jest śmieszne w ogóle tylko durne,no ale cóż musi być jakiś pajac na forum.

pyskiem o asfalt
29-12-2010, 10:03
życzę ci bana. Jesteś w top 3 najbardziej idiotycznych userów tego forum, z takim tempem napierdalania zjebanych postów niedługo będziesz top1.

kto to te pozostale dwa usery

Poziomek Twuj Koleszko
29-12-2010, 10:16
A kto to Kulfon? ;x

Midq
29-12-2010, 10:24
kto to te pozostale dwa usery

podejrzewam ze wg mikiela to tony i zarex xdd

Gruba Impra z Mikielem
29-12-2010, 10:25
podejrzewam ze wg mikiela to tony i zarex xdd

trafił w sedno. masz repuka ;p

Sub Zero 2
29-12-2010, 10:27
Ja nie dostałem 2 części , Azbest dawaj , wyślij.

Midq
29-12-2010, 10:28
trafił w sedno. masz repuka ;p

e spoko ale jakos go nie mam ;/

Lolipops
29-12-2010, 10:49
Azbest dawaj następną,u mnie cała rodzina czeka na kolejną mrożącą krew w żyłach historie,chcemy wiedzieć co będzie dalej czy kulfon złapie ciebie i kurtyzane?

Μejger
29-12-2010, 11:07
czapter 3 prosto od Azbesta

Zrozumieliśmy, że dalsza ucieczka nie ma sensu, więc postanowiliśmy negocjować. Zacząłem więc rozmowę:

-No siema Kulfon
-Говорите ли вы Россию?
-Nie
-Почему вы знаете, что я говорю?
-Nie wiem
-Что ты гребаный шлюха?

Wtem Kurtyzana wzięła dużego drąga i jebnęła Kulfona z całej siły najpierw w żebra, a potem w potylicę. Duża Pała leżał nieprzytomny

-Raz sierpem, raz młotem w czerwoną hołotę

Przytaknąłem jej ze złowieszczym uśmiechem, po czym zauważyłem że staruszka... wyparowała. Głęboko zdziwiony udałem się do domu. Po drodze wpadłem w zaspę i przez moment czułem się jakby mnie pożarła lawina. Otrząsnąłem się i wszedłem do mieszkania. Nagle usłyszałem kroki na klatce... to był On

cdn

Midq
29-12-2010, 11:09
piekne, wzruszajace i porazajace moja mozgownice. zasluzyles na literackie nobla, pozdrawiam

Czatboks Monkey
29-12-2010, 11:14
Zrozumieliśmy, że dalsza ucieczka nie ma sensu, więc postanowiliśmy negocjować. Zacząłem więc rozmowę:

-No siema Kulfon
-Говорите ли вы Россию?
-Nie
-Почему вы знаете, что я говорю?
-Nie wiem
-Что ты гребаный шлюха?

Wtem Kurtyzana wzięła dużego drąga i jebnęła Kulfona z całej siły najpierw w żebra, a potem w potylicę. Duża Pała leżał nieprzytomny

-Raz sierpem, raz młotem w czerwoną hołotę

Przytaknąłem jej ze złowieszczym uśmiechem, po czym zauważyłem że staruszka... wyparowała. Głęboko zdziwiony udałem się do domu. Po drodze wpadłem w zaspę i przez moment czułem się jakby mnie pożarła lawina. Otrząsnąłem się i wszedłem do mieszkania. Nagle usłyszałem kroki na klatce... to był On

cdn

spolszczenie
-No siema Kulfon
-Czy mówisz po rosyjsku?
-Nie
-Skąd wiesz o co mi chodzi?
-Nie wiem
-Co ty *****, *****?

SedaN*
29-12-2010, 11:34
A potem zadzwonił budzik i trzeba było iść do szkoły..

Golebi
29-12-2010, 11:44
Ciąg dalszy nastąpi...
Emocjonujące opowiadanie, czekamy na czapter 4 ;p

Lolipops
29-12-2010, 12:02
Dokładnie tak mój stary już się pyta kiedy ćzęsć 4

ave666
29-12-2010, 12:03
Też dostałem trójkę, czekamy na czwórkę chyba, że Kulfon wstanie i podopierdala bany co drugiej sobie, która się wypowiedziała w temacie xd
@Edit
Ten post jest 35! Więc Kulfon jak banujesz to tylko osoby o parzystych numerkach postów ;f
@Edit2
Mój pierwszy post ma numerek 12, shit happens ;x

Azbestowy v.62.0
29-12-2010, 12:07
No ale przecież Kulfon to postać fikcyjna, a żdanego Kulfona na forum nie ma. Więc jakim cudem mielibyśmy mieć bany?

Stoner
29-12-2010, 12:14
A może konkursik, to wymyśli dalszą część losów Kulfona?

ManiQ
29-12-2010, 12:18
Bardzo fajna przygoda Kulfona ; o
Czekać na więcej.

ave666
29-12-2010, 15:26
Kropla potu spłynęła z mego czoła. To musi być On - pomyślałem. Nie mając chwlii do stracenia ruszyłem do kuchni po tasak. Nie minęło 10 sekund, a w trzęsących się rękach miałem niedawno naostrzone cudo. Co prawda siekierka była trochę ubrudzona krwią (mniejsza z tym czyją) ale jej blask był na swój psychodeliczny sposób... piękny. Kulfon nieubłaganie zbliżał się do moich drzwi. Byłem gotowy na konfrontację. Byłem gotowy na walkę na śmierć i życie. Komunista doszedł do progu i użył dzwonka.

dryń dryń

Jak gdyby nigdy nic spytałem się:

-Kto tam?
-Польский почтовое отделение
-Już otwieram

Przez moment naprawdę wierzyłem, że to poczta, ale w ostatniej cwhili się opanowałem. Po chwili namysłu otwotrzyłem jednak drzwi i w ciemno zamachnąłem się tasakiem. Okazało się jednak, że za drzwiami nikogo nie ma. Wyszedłem na korytarz - żywego ducha! Może Kulfon był wytworem mojej wyobraźni?

PIIIP

O, pora wziąć tabletki

koniec :cool:

Właśnie doszła do mnie 4 część! Azbest chyba boi się bana, że tak szybko skończył xdd P.S. Może ktoś przetłumaczyć rosyjską linijkę? Mam radziecki w szkole, jednak podobnie jak niemieckiego w gimbazie nic się nie uczę bo jestem patriotą, tylko Polski i Angielski xd

@down
To nie miało być śmieszne idioto, to jest przejmująca opowieść która już do końca życia pozostanie w mej pamięci <3

party starter
29-12-2010, 15:31
po ktorej czesci nalezalo sie zasmiac ?

Lolipops
29-12-2010, 15:37
Azbest tak się z ludzmi nie robi ,mnie naprawdę wciągneła ta lektura,pisz mi na pw te historyjki a ja będe publikował jak chcesz

Midq
29-12-2010, 15:40
p.s. Może ktoś przetłumaczyć rosyjską linijkę?

-Польский почтовое отделение
poczta polska