View Full Version : Buciki : [!
Co myslicie o tych bucikach ? : D
http://i53.tinypic.com/1orpzm.jpg
zdjecie troche duze, bo z telefonu
_
osobiscie teraz chodze w nike renzo i nie narzekam, ale wyczailem te buty i sie zakochalem ; D
_Bart
200zl, bo przecena
Fajne, lecz na mój gust to powinny mieć inny kolor.
fajne, kolor mi się podoba, bo przypomina prawdziwe zimowe buty XDDD dunki nie są złe na zimę, sam przechodziłem całą zimę i nie narzekam ;c
Krulowiec
29-12-2010, 15:34
Sam chciałem sobie kupić buty zimowe w takim kolorze, strasznie mi się podobają.
Kolor mi sie nie zabardzo podoba ;p
ale ogólnie jak by były czarne to są fajnie ;>
: O fajne! Ja bym je brał na Twoim miejscu ;] podobają mi się ;]
Czy wy na tym forum nie macie juz wlasnego gustu?
Jezeli Ci sie podobaja to je po prostu kup. Nie muszą sie nikomu podobac. Wazne jak ty sie w nich bedziesz czul.
@Top
Mi sie podobaja :)
Ja też tego nie ogarniam po co dajesz na forum do oceny ;] po działach na forum raczej nie będziesz chodzić więc nie wiem po co ci nasze zdanie :( takie rzeczy osobiste jak odzież obuwie itd. powinno się wybierać samemu.
@topic.
Jak dla mnie to trochę takie ciotowate, ale jak ci się podobają to je weź i nie patrz na zdanie innych.
Kamor VODKA
29-12-2010, 20:49
jedyne sluszne buty to najki
bierz
Chciałbym zaznaczyć, że jest to zamsz (bardzo cienki) i prawdopodobnie mogą w śniegu przemakać.
Z wyglądu spoko, lecz wolę na zimę np. http://buty-sportowe-allegro.pl/wp-content/thumbnails/buty-adidas-uptown-g06313-43-1-3-jesien-zima.jpg
Te buty w chuj mnie jarają.
Takie, takie trochę dziwne, ale jak Ci się podobaję to kupuj. ;)
Maatinii
29-12-2010, 23:47
Mam takie same tyko CAT fajnie leżą do dresów bawełnianych ; ]
Tumanbuga
30-12-2010, 12:08
Fajne te buty , beka z ludzi co robią tematy jakie buty , koszulki kupić , w końcu to ty będziesz w tym chodził nie ja i ty wydasz na to hajs. Osobiście korzystam teraz z adidasów Nike i dobrze się sprawowały nawet w te chłodniejsze dni a siedziałem po kilka godzin.
Tylko spojrzałem na nazwę tematu i pomyślałem: OHO pan pokemon pewnie założył nowy temat i nie pomyliłem się. XD (chuckle)
Jak dla mnie buty są lus, ale po zdjęciu nie ocenie czy na zimę były by dobre. Jaka cena?
@edit
Tanio, jakbym nie miał zimowych butów to bym się chyba zastanowił nad ich kupnem oczywiście jeżeli były by dobre na zimę. :)
Bardzo fajne buty , mam bardzo podobne ale innej firmy "FUBU" i mam biały z czarnym a tutaj taki fajny kremowy/piaskowy :)
Fajny model lecz kolor lipny.
*Esende Mylffon*
30-12-2010, 22:25
Pol szkoly je ma, moze i fajne, ale kojarza mi sie z tymi wszystkimi wiesniakami z budy;d
->Chemical<-
30-12-2010, 23:50
Czy wy na tym forum nie macie juz wlasnego gustu?
Jezeli Ci sie podobaja to je po prostu kup. Nie muszą sie nikomu podobac. Wazne jak ty sie w nich bedziesz czul.
@Top
Mi sie podobaja :)
Może chce wiedzieć czy są wygodne? Jak ktoś ma to za ile kupił, żeby on nie przepłacił?
Zajebiste XDDD, ja bym brał od razu xd
Li$ek Von Lid3n
31-12-2010, 18:56
dla mnie tzw. WIESNIAK . Ale kazdy ma inny gust ;)
Troche nie mój styl, wole zwykle halówki z nike ; ) albo Shoxy. CO kto woli ; )
Degustator
01-01-2011, 20:02
zajebiste, zarzuć mi na pm link do butów czy to w Deichmannie ?
Mam te buty, tylko że ciemniejsze.
Są bardzo dobre polecam.
Jak je kupiłem to się podobały dziewczynom :(
Hawaaj_THC
02-01-2011, 09:47
Stanowczo nie podobaja mi sie takie buty ,nie moj styl/gust...
W ogole po co zamieszczasz taki temat na forum z gry?
Ludzie nawet nie wiedza jak wygladasz ,jakbys w nich wygladal...
n/c...
Τettmeier
02-01-2011, 11:30
Artas dodał lepsze na zimę szczerze mówiąc. Ale jak najbardziej nie są złe te co wkleiłeś. : ) Zakup powinien zależeć od Ciebie w dużym stopniu, ale jeśli moja opinia sie liczy i pół szkoły jak u Esende w nich nie chodzi, to je kup, he
..:KoMBoj:..
03-01-2011, 14:41
Nigdy bym takich butów nie ubrał :D Tzn nie w tym kolorze... Fason fajny ale kolor nie ;x
Dareluss v0.5
03-01-2011, 14:48
Nie podobaja mi sie , mam zle skojarzenia z najkami , wiec ich nie lubie , jednakze sadze ze malo dales.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.