View Full Version : [Forum] Który Chat-Box wolisz?
Propozycja numer 1
chatbox nie obsługiwany przez forum będący wklejony tutaj jako ramka - na którym pisząc, trzeba podać nick (co umożliwiałoby podszywanie się : /)
Propozycja numer 2
stworzenie chatboxa na stronie APO, dostępnego po zalogowaniu na konto. Pisalibyście wtedy wybranym nickiem z konta, a wszelki spam na chatboxie karany byłby banem w grze.
Wybór należy w takim razie do Was, użytkownicy - propozycja z większą ilością głosów przejdzie
Dwójka,
mam nadzieje że nikt sobie nie zrobi nicku Stoner...
Pierwszy to taki trochę bezsensu.
Drugi. Pisać na swoim nicku i nikt się pod nikogo nie podszyje, natomiast zamiast kary w grze lepiej dać warna na forum za np. spamowanie na Chat Boxie.
Τettmeier
30-12-2010, 13:04
Wygra propozycja nr 2 więc Santano może już zabierać się do roboty. Pamiętaj, że ty możesz zgarnąć za tę propozycję tylko odrobine oklasków, a sławy nie zaznasz!!!
Użytkownik roku: ex aequo Teti & Azbest! Mamy ChatBoxa!!!
Allonsey
30-12-2010, 13:13
Jestem za propozycją numer 2 !!
Dawać chatboxa !;]
OFC. PROPOZYCJA NUMER 2
Jestem za propozycją nr 2. Dając możliwość użytkownikom forum korzystać z cb pod dowolnym nickiem dajemy im możliwość robienie z siebie.... większych niż są.
Moim zdaniem dalsze głosowanie nie ma sensu.
Każdy zagłosuje na propozycje 2 gdyż nie ma możliwości podszywania się pod kogoś. Ofc głosowałem na #2
.Vimpexx.
30-12-2010, 13:39
Wybieram propozycję nr. 2, ponieważ nie będzie można się podszywać pod kogoś innego, a chyba nikt by nie chciał, aby ktoś się pod Niego podszywał.
@ Nr.2
Sub Zero 2
30-12-2010, 13:45
Propozycja nr 2.Ale nieco gorzej by było , jak by użytkownicy zaczęli jechać po kimś z Administracji który zrobił sobie konta na "tipji".
Propozycja 2 i myślę, że i tak z tego nikt nie będzie korzystał :D
Opcja nr 2 najlepsza i fajnie by było jakby została wprowadzona.
Myśle, że można już zamknąć temat bo wiadomo która propozycja wygra. : D
Ero Senin
30-12-2010, 14:11
Propozycja numer 1 4 7.55%
Propozycja numer 2 49 92.45%
Chyba przesądzone ;P
@
Zagłosowałem na propozycje namber two
Patryk1551
30-12-2010, 14:11
O już 50 głosów na 2 :)
Ja też jestem za propozycją nr 2.
Oczywiście, że druga opcja. ;s Przy pierwszej byłoby za dużo oszustów. ;s
I ja za dwójeczką ;) Kara za spamowanie niech zostanie jaka jest, pytanie jak sprawdzimy jaki czyjś char ma nick.
Zarexoholik?
30-12-2010, 14:28
Bezapelacyjnie - drugi. Bez chatboxa jest strasznie nudno. Musi też powstać coś takiego, że jeśli ktoś będzie się napinać na tym chatboxie z noobchara to bana dostanie na całe konto.
Druga propozycja, ale myślę, że nie powinno się łącztć gry z forum, dlatego kary powinny być na forum za spamowanie na chatboxie.
Druga propoyzcja. Tylko mam małe "ale". Aby pisać na chatboxie potrzeba będzie się zalogować na konto z gry?
Diabolix
30-12-2010, 14:57
Oczywiście druga propozycja. W tym momencie, wynik jest przesądzony.
Mam nadzieję, że zostanie to wprowadzone.
Brawa dla Azbesta i jego przemyśleń.
Ofc. ze 2 jest dużo lepszym rozwiązaniem.
Czekam na wprowadzenie
Tylko mam małe "ale". Aby pisać na chatboxie potrzeba będzie się zalogować na konto z gry?
Tak, 10 sekund roboty, a ile frajdy, co nie? No i inna sprawa, może kogoś to zachęci do pogrania na APO ; d
Kierownik
30-12-2010, 15:07
Takie gówno to sobie mogą... ale propozycja nr 2 byłaby najlepsza, chociaż coś by było.
Kamor VODKA
30-12-2010, 15:17
Wygra propozycja nr 2 więc Santano może już zabierać się do roboty. Pamiętaj, że ty możesz zgarnąć za tę propozycję tylko odrobine oklasków, a sławy nie zaznasz!!!
Użytkownik roku: ex aequo Teti & Azbest! Mamy ChatBoxa!!!
aahahahahahah
tak naprawdę dotychczasowego CB jakiego zapamiętaliśmy - załatwiłem ja (nie w tym roku,ale wgle)
@top
Podszywanie ok
Ale wole dwójke
ofc, że druga opcja ;>
na pierwsza to zaraz bylo by 100x tygrysow, santano itp
No wybieram propozycje Nr 2
Ponieważ każdy bedzie wiedział z kim pisze ; )
a te osoby które wybieraja pozycje 1 chcą się potrzywać pod kogoś .!
^_-"
Woder (: !
30-12-2010, 16:25
Zdecydowanie 2
Najbardziej pasują mi jej opcje .
Diduus v.0.2
30-12-2010, 16:37
Zdecydowanie 2,jest lepszy poniewaz na 1 tak jak santano napisal moznaby sie podszywac :O
Blood Raven
30-12-2010, 16:37
Jestem za propozycja numer 2, ale mam nadzieje że nikt nie zrobi sobie nicku podobnego do mnie.
1st R. Boonek
30-12-2010, 17:15
Dwójka,
mam nadzieje że nikt sobie nie zrobi nicku Stoner...
Pierwszy to taki trochę bezsensu.
Ciekawe kto by sie chcial podszywac pod takiego idiote... <mysli>
#t jestem za 2 ;o chociaz troche to smiechowe bo nie kazdy ma konto xd
Jak większość jestem za dwójką, mam nadzieję ,że Ekipa szybko wprowadzi nowego CB.
Zaznaczyłem propozycje nr. 1, bo nie każdy kto jest na forum ma konto w grze, dodatkowo tworząc nowe konto, są głupie ograniczenia na nick.
mi to ryba, chatbox byl fajny jak cos chcialem kupic, zapytac czy ktos cos ma na 8.42, a tak to lipton nie uzywalem : D
wezme opcje 2, bo wiecej ludzi wybiera : [
Nie można stworzyć oddzielnej strony na stronie apo i logować się loginem i hasłem z forum? :| Jest to możliwe i nie jest trudne do wykonania!
Zdecydowanie jestem za pozycją numer 1 ;p lepiej żeby było to na forum bo na stronce to np nie każdy ma konto itd... Ogólnie chat box powinien być na forum ;p
Τettmeier
30-12-2010, 18:09
Na forum byłoby lepiej, ale jeśli jest możliwość, że ktoś ma się podszywać to nieee! Bo np nawet jak inny nick będzie na stronce APO to i tak pozna się po stylu pisania i w ogóle cały czas będzie 1 nick, a nie wpisywany za każdym razem nowy. Na forum podszywanie się byłoby znacznie łatwiejsze.
100 głosów w sondzie! Może byś Santano napisał, czy robota rusza przynajmniej? :)
To co ja będę widoczny pod nickiem GOSIUNIA ;///!?
2ka.
.Voorlon.
30-12-2010, 18:47
ofc 2
Pierwsza jest ch****a, normalne że dzieci by się podszywały.
DAWAĆ CHAT-BOXA !!
Kamilio 2.0
30-12-2010, 18:56
Oczywiscie ze nr 2, jest bardziej zajebisciejszy.
Propozycja nr. 2 najlepiej się prezentuje i najmniej będzie problemów, typu podszywanie się itp.
Oczywiście, że 2... chociaż wątpię w powodzenie tego Chat Box'a... Nie każdemu będzie się chciało logować na głównej stronie Apo, to nie to samo co na forum...
Tak...
Azbestowy v.62.0
31-12-2010, 12:37
Oczywiście, że 2... chociaż wątpię w powodzenie tego Chat Box'a... Nie każdemu będzie się chciało logować na głównej stronie Apo, to nie to samo co na forum...
O to się nie bój. Ludziom za bardzo zależy na tym, żeby był. Nie będzie ich to obchodziło = będą pisać. Bardziej się martwy o to, czy ludki z hostingu nadal będą mieli problemy, czy dadzą spokój
#topic
wiadomo, że 2
..:KoMBoj:..
31-12-2010, 12:52
Wybieram nr 2. Nikt nie bd sie podszywał pod kogoś i bd gitara;d
100 post;d
Oczywiście że propozycja numer 2 bo będzie podszywanie sie w wgl ;d
obeebook
31-12-2010, 13:39
Propo namber 2! Z czasem ulepszałoby się to jakoś.
2 Chatbox.
Nareszcie coś by się działo ,chociaż ten może być.
W późniejszym czasie byłby coraz bardziej ulepszany itd. Cieszy mnie fakt ,że nadal walczymy o duszę apo.
Propozycja przyjęta.
Zrobimy wszystko, aby chatbox był. Nie wiem kiedy to będzie możliwe, mimo wszystko nam też na chatboxie bardzo zależy. :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.