View Full Version : [Strona] Maniaki na serwerze
Gdy się obudziłem* postanowiłem zobaczyć ile osób gra na serwerze.
http://c.wrzuta.pl/wi7790/4be9b840001898864d1f2337/0/new
Chciałbym pozdrowić graczy APO 8.42 za to, że było ich tak mało. :):D:o:rolleyes::D
Wypowiadajcie się na ten temat.
*jeszcze nie do końca kontaktuje
Dzieci, które zasilają ten server mają poniżej 14 lat, to co ty oczekujesz od takiego smarka?:D
Grać grać to jest motto :cool:
Zakochana Rookqq
01-01-2011, 14:06
No bo maniaki, sylwester to dla nich normalny dzień, grają do 2 rano potem idą spać wstają o 8 i grają dalej ;l
Ja tam w tibie nie gram, a grałem 8 lat i jestem z tego dumny ( że nie gram)
Sylwestra obchodziłem u koleżanek, było super.
Wstałęm dopiero o 13;50 ;l
Ja wstałem o 11:30 ogarnałem się zjadłem i zacząłem grać. Co do sylwestra to balowałem i dalej mam kaca i w ciągu godziny wbiłem 306-308
Ich sprawa o której grają omg.
Masz swoje życie to się zajmij nim a nie szukasz sobie :\ skąd wiesz że oni sami nie postanowili sprawdzić ile jest graczy ?
@up
Signed
Co Cię to obchodzi,że ktoś gra? Jak kto lubi to gra - proste, ciekawi mnie ile Ty sylwestrów zmarnowałeś na napierdalanie w jakieś tibie csy czy inne ;>
Krulowiec
01-01-2011, 15:01
Może po prostu nie mieli gdzie wyjść ? :>
Mam ss'a od ziomka który zrobił fote o 23:57
http://i54.tinypic.com/20626v6.jpg
Żałosne.
Ja wolałem balować z kumplami niż napierdalać w boruski
Only Sio
01-01-2011, 15:03
No bo maniaki, sylwester to dla nich normalny dzień, grają do 2 rano potem idą spać wstają o 8 i grają dalej ;l
Nikt nie pytal co robiles w sylwestra ;c
A co do tych dzieci, to tylko pogratulowac wytrwalosci.
Żałosne.
Więc również masz żałosnego ziomka :)
@topic
Ich sprawa. Niech se grają, ich życie i nie powinno to nikogo obchodzić to robią o godzinie 13.50 czy przed sylwestrem. Nie każdy spędzał go na zabawie i spożywaniu alkoholu.
Zazdrościsz im że mają więcej czasu na udoskonalanie swoich postaci ? Bo ja jakoś nie. Jak chcą to niech sobie grają... mają do tego prawo.
Bugimeeeen
01-01-2011, 15:27
; ss ja wczoraj grałem troche bo kumplowi pokazywałem i tyle ;ss
Macios Knight
01-01-2011, 15:37
Dzieci bez życia. Ale jakoś mnie to specjalnie nie obchodzi. Niech grają jak najdłużej i najlepiej się nie uczą. Będę miał łatwiej o dobre stanowisko, rynek pracy nie śpi.
AHA to jesteś najsys, a nie worst. Masz 15lat, w tibię grałeś 8 lat i już nie grasz czyli od 1 klasy podst. pocinasz? LOL. albo jak dodać to ile już nie grasz do tych 8 lat to od zerówki grasz? :eek: XDD nick=trans
Jak ty w ogóle śmiesz pisać o kimś, że jest maniakiem jak sam ledwo wstałeś, a już do kompa usiadłeś i forum ON?
@topic
Nie wiem ocb:eek:? Może grają, bo wrócili już z imprez sylwestrowych i są trzeźwi/wyspani ? ;o ich życie.
Zarexoholik?
01-01-2011, 15:44
Ładnie ładnie. Z tego co widziałem w innym temacie to mają skopiowane kto na forum siedział. Nasz kochany napinacz - obecny owner 'akuzino' spędził sylwestra przy blasku monitora. =o
Zresztą czego można było się spodziewać po dzieciach 12-15 lat.
Pozdrawiam!
silver ghostek
01-01-2011, 16:17
Nasz kochany napinacz - obecny owner 'akuzino' spędził sylwestra przy blasku monitora. =o
A jakżeby inaczej. XD
#topic
Sam miałem wejść koło 24 na stronę i zrobić ss'a Online List, ale o tej godzinie byliśmy w drodze na drugą imprezę. ;c
Dexter Rook Sorcerer
01-01-2011, 16:25
Racja, ale o 13:30 to ja już grałem. Przecież ile można spać, ja akurat bardzo dużo nie wypiłem no ale głowa mnie boli xd
Bez kitu, że do 13:30 nie zdążysz się wyspać, poza tym, jeżeli byłeś na kompie o tej godzinie to też oznacza, że grałeś więc OCB?
Racja, ale o 13:30 to ja już grałem. Przecież ile można spać, ja akurat bardzo dużo nie wypiłem no ale głowa mnie boli xd
Bez kitu, że do 13:30 nie zdążysz się wyspać, poza tym, jeżeli byłeś na kompie o tej godzinie to też oznacza, że grałeś więc OCB?
Widać, że jesteś maniakiem. Korzystając z komputera nie zawsze się gra!!!
A co do 13:30 to jest środek nocy 1 stycznia lecz kumple mnie obudzili.
Żałosne.
Jasne jasne, od kolegi:D
#ps
Ich sprawa, jak wolą grać w pixel world to niech sobie expią;D
.Vimpexx.
01-01-2011, 18:21
Gdy się obudziłem* postanowiłem zobaczyć ile osób gra na serwerze.
http://c.wrzuta.pl/wi7790/4be9b840001898864d1f2337/0/new
Chciałbym pozdrowić graczy APO 8.42 za to, że było ich tak mało. :):D:o:rolleyes::D
Wypowiadajcie się na ten temat.
*jeszcze nie do końca kontaktuje
Fajnie, ale Ty też o tej godzinie byłeś na kompie i nie wiadomo czy też nie grałeś.
@Topic
Wstałem o ~~11 wbiłem na kompa, odpaliłem Soldata, a potem na Tibie.:D
Ja poszedłem spać o 4, wstałem o 12.30, lecz niestety nie gram w Tibie(po za tym zanim siąde na kompa myje się jem itp. jak cywilizowany człowiek :cool:). A tak w ogóle dobry jesteś typie budziszsię i komputer włączasz tylko po to (?) by zobaczyć kto online.
Kapitan Alkohol.
01-01-2011, 22:07
Ss robiłeś o 13 następnego dnia, może ludzie się już wyspali. Bardziej żałosne jest jak ktoś daje ss'y na forum z awansami, z dnia 31.12 i godziny ok 22. Zresztą jak się dużo wypiło to nawet usunąc nie można. Ogólnie to nie czaje sensu tego temtu. Jeżeli o mnei chodzi to o 9 byłem już na nogach bo nie mogłem spac, a poszedlem o 6 :}
A co !
Ja jak byłem w I gimnazjum to sobie śpiewałem taką piosenkę:
Poranek ósma rano nie mogę grać bo muszę spać,
na hanta z kolegami pohandlować uhami,
rozprawić się z pekaremi..."
Znacie to !
Jak nie odpoczywają po imprezie to niech grają.
Kumpel Armii
02-01-2011, 00:10
Nie każdemu plany wypaliły.
Aczkolwiek w samą noc sylwestrową na intergaming idzie sprawdzić kto ile siedział.
Ktoś chce to sobie gra, inny wychodzi lub sie bawi w domu.
Nie nam oceniać co kto lubi. Sylwester to nie jest obowiązkowa zabawa.
Hmm... ja bym jednak nie odpuścił i w ten dzień zawsze się dooobrze bawię :P
Chociaż... w nocy zapewne były to boty, administracja też balowała co nie :D
adrian0093
02-01-2011, 06:49
Nie rozumiem oco wam chodzi.. Czy to Wy przegapiliście sylwestra? Czy gracze którzy byli zalogowani na serwerze? Nie poninniście robić z tego jakiegoś wielkiego halo, gdyż może niektórzy nie mają ochoty spędzać sylwestra jak cywilizowani ludzie tylko jak 'Sywilizowany Tibijczyk'.. Temat wg. mnie do zamknięcia..
JanPalony
02-01-2011, 12:21
Ładnie ładnie. Z tego co widziałem w innym temacie to mają skopiowane kto na forum siedział. Nasz kochany napinacz - obecny owner 'akuzino' spędził sylwestra przy blasku monitora. =o
Zresztą czego można było się spodziewać po dzieciach 12-15 lat.
Pozdrawiam!
Tej, Panie ELO JOŁ.... nie wiem po co wypowiadasz się w temacie i bluzgasz innym, skoro sam jesteś jednym z największych maniaków na APO... co wejdę na APO, siedzisz On Line...
Ehhh hipokryzja ;<
1st R. Boonek
02-01-2011, 12:25
Żałosne.
To juz hardkor xd
A co do tematu hmm 13:40/? nie wiem co w tym zlego sobie pograc jak wstaniesz z kacem i nie masz nic do roboty po za wypijaniem litrow wody ;o
chyba chciales byc fajny ale ci nie wszylo ;c swoja droga o 13 jeszcze chlalem xd
Lolipops
02-01-2011, 12:25
O Chryste,niech sobie grają to oni marnują swoje życie nie ty.
Temat wogóle niepotrzebny,niewiem po co to zakładasz
..:KoMBoj:..
02-01-2011, 13:02
No i ? Co z tego że grali w ten dzien o 24 godzinie? też możesz grac[c].. nikt ci nie zabroni ;o
Nie macie się czym podniecać tylko tym że ktoś spędził ostatni wieczór roku z grą jego życia ;] co roku tak było i zawsze będzie... A co do ssa z tematu to nie widzie w tym nic dziwnego to była 14 godzina prawie, i osób było tyle samo co zwykle a nawet powinno być więcej bo święto to nikt nie ma nic do roboty tylko w pixelki nawalać...
Wnorekkk
02-01-2011, 14:32
Chcą to grają, nie chcą - nie grają. Ich zycie, ich czas i ich sprawa.
Lagga v3
02-01-2011, 14:36
Wzruszyłem się , serio!
@top
To ich sprawa ile grają. to nie ty będziesz za prąd im płacił?:o
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.