Zaloguj się

View Full Version : Co Si? Dzieje z APO ?

Mieniu
02-01-2011, 05:26
Nie wiem co się dzieje na apo, ale od około godziny 04:00 każdy, kto padł, lognął itp... Nie mógł się już zalogować. Godzina 05:21, a problem jest nadal ten sam. : /

Kumpel podrzucił mi ss'a..
http://www13.speedyshare.com/files/26012005/download/online.bmp

http://www11.speedyshare.com/files/26012101/download/Oby%20tak%20dalej.bmp

@Edit
Stary ten problem mam od dwóch godzin, a gula nadal gra... Jest jako jedyny zalogowany. ; /

@Edit
Ale co mnie najbardziej dziwi, ze wyświetla się lista postaci, a jak próbuje logować, to niby serwer offline... : /

GULICHRUPEK
02-01-2011, 05:31
Akurat tym szczesliwcem ktory byl zalogowany bylem tylko ja ^^ ale prosze zrobcie cos z tym powaznym bledem

Killer Bee
02-01-2011, 05:36
ja mialem to samo. Padlem i juz lognac sie nie moglem.

adrian0093
02-01-2011, 06:01
Boże, myślałem iż to tylko ja mam ten problem.. Z nerwów restartowałem router juz 6x.. Tak dla ścisłości, jak chcę się zalogować to wyskakuje mi [..]

http://i55.tinypic.com/2872cr8.jpg

@Edit
Człowieku nawet mi nie mów bo pożyczyłem sobie eq i musze je oddac, mam nadzieje że szybko to naprawią.. Problem na pewno zniknie przy najbliższym restarcie. :)

@Edit
Dodam również, bo może to coś ważnego, że przed moim wylogowaniem.. Starałem sie wysłać parcel'a.. Co nie działało po prostu nie mogłem wrzucic paczki do skrzynki.. Dziwny crash :<

@Edit
Nic już nie rozumiem, niby Gula tylko online, a na stronce pisze, że są 3 osoby online :/ A ja dalej zalogować się nie moge..

Mam to samo.Jakos o godzinie 04:20 wylogowalem sie z postaci chcac sprawdzic cos na internecie ,a ,ze bylem na expowisku wolalem nie zostawiac postaci bez opieki:D
Wkurzylem sie ,bo chcialem w nocy wyexpic +200lvl ,a niestety juz nocy nie ma ; <

Uptime: 6h 36m
Serwer pochodzi jeszcze chwilkę i zaraz będzie restart i miejmy nadzieje.. Wszystko wróci do normy ;)

KUR.. co sie dzieje z tym serwem :confused::eek::eek:

Odpowiedz mi na pytanie, czy ty jesteś ślepy czy niewidomy?

Serwer pochodzi jeszcze chwilkę i zaraz będzie restart i miejmy nadzieje.. Wszystko wróci do normy

Ale co mnie najbardziej dziwi, ze wyświetla się lista postaci, a jak próbuje logować, to niby serwer offline... : /

Dodam również, bo może to coś ważnego, że przed moim wylogowaniem.. Starałem sie wysłać parcel'a.. Co nie działało po prostu nie mogłem wrzucic paczki do skrzynki.. Dziwny crash :<

Mógł bym tak skopiować jeszcze pare zdań, ale po co:)?

//Magik
Opcja "edit" nie gryzie...

Hawaaj_THC
02-01-2011, 06:56
Mam to samo.Jakos o godzinie 04:20 wylogowalem sie z postaci chcac sprawdzic cos na internecie ,a ,ze bylem na expowisku wolalem nie zostawiac postaci bez opieki:D
Wkurzylem sie ,bo chcialem w nocy wyexpic +200lvl ,a niestety juz nocy nie ma ; <

@Edit

Serwer pochodzi jeszcze chwilkę i zaraz będzie restart i miejmy nadzieje.. Wszystko wróci do normy ;)
No ja mam nadzieje ; )
A co do tego czasu...Dopiero o tej 06:36 moglem sie zalogowac ,wczesniej nie wiedzialem ,ze sie nie zaloguje:p Nie dalo sie zalogowac to pomyslalem ,ze wejde na forum i cos o tym znajde:) I znalazlem:D:p

@Edit

Uważaj, że ktoś Ci odpowie...
Moja rada: Idz spać, ostatni restart był chyba około 19(nie jestem pewnien) to chyba jeszcze Sobie poczekamy.
Ostatni reset byl o godzinie 00:10 cos kolo tego ,wiem ,bo pamietam ,ze ten reset trwal dosc dlugo:(

@Edit

Tutaj tak w ogole restarty sa co okreslony czas:D Czy jak administracja uzna ze powinien byc:D wiem ze zawsze w godzinach od 0:00 do 2:00 sa resety:D a co dalej to nie wiem ^^
W sumie nie mam pojecia ,ale wiem ,ze zawsze o polnocy jest zaraz reset trwajacy chyba z 15-wiecej minut:p:D

@Edit

A ja mam błąd tibia.exe(ten wysyłaj,nie wysyłaj)
Mam nadzieje ze szybko to naprawia :)
Ja tego nie mam ,ale mozesz przeinstalowac Tibie moze pomoze ,bo ja na niektorych grach tak mialem ,przeinstalowalem i git ; ):):p

//Magik
Opcja "edit" nie gryzie...

@Edit [10:03]
Na pewno bedzie wszystko git tylko to wszystko kwestia czasu albo restartu ktory za niedlugo powienien byc:p:)

Demonizas
02-01-2011, 07:19
Już myślałem, że to ja coś mam zrypane, bez urazy ale ciesze się, że nie jestem sam :p I oby szybko ten bug został naprawiony bo miałem ponobić w dp :p

etelekk
02-01-2011, 09:09
Tutaj tak w ogole restarty sa co okreslony czas:D Czy jak administracja uzna ze powinien byc:D wiem ze zawsze w godzinach od 0:00 do 2:00 sa resety:D a co dalej to nie wiem ^^

Stoner
02-01-2011, 09:24
Odpowiedź jest prosta.
Serwer upada bądź też prowadzone są prace konserwacyjne,
na apo czasem się to zdarza.

Diduus v.0.2
02-01-2011, 09:33
A ja mam błąd tibia.exe(ten wysyłaj,nie wysyłaj)
Mam nadzieje ze szybko to naprawia :)

Osuz
02-01-2011, 09:50
Witajcie w gronie poszkodowanych :(
Też taki sam bug mam :o
Ale będzie resart i wszystko wróci do normy! ;)

Knight Lukas
02-01-2011, 09:50
Hahaha wszedłem na stronkę apo a tu 2 osoby online a serwer online od +9h od razu wiedziałem że coś jest nie tak :D

Spokojnie poczekajcie na restart.

.Vimpexx.
02-01-2011, 09:54
Hahaha wszedłem na stronkę apo a tu 2 osoby online a serwer online od +9h od razu wiedziałem że coś jest nie tak :D

Spokojnie poczekajcie na restart.

Też to zauważyłem XD

@Topic

Mam to samo, nie mogę wbić na noob chara, a chciałem się powygłupiać.

Ps. A restartu jeszcze nie było? :D

Krulowiec
02-01-2011, 09:54
Normalni ludzie o 4 - 5 śpią , więc może po prostu zrobili jakieś małe prace konserwacyjne bądź wystąpił znowu jakiś błąd

Miecio
02-01-2011, 09:56
Jeśli wystąpił błąd i ktoś z administracji tu wejdzie to dodam, że test serwer też nie działa :)

Lolipops
02-01-2011, 10:02
Może naprawiają jakiegoś buga czy coś ,taak czy siak z Apo jest coraz gorzej ;/

Magik
02-01-2011, 10:09
Płaczcie narody! :eek:
Całe Wasze życie zostało wyłączone... Co Wy teraz poczniecie?
Nie ma to jak o 4-5 rano płakać i zastanawiać się (do 10 rano) co się stało z serwerem...

Jest coś nie tak, więc może warto się zająć czymś innym? :rolleyes:

Ps. Restartu szybko nie będzie, skoro jest tak mało ludzi online.

WieselX
02-01-2011, 10:21
Mówiłem ze tak bd ;o

Vikingus
02-01-2011, 10:23
Nie płaczcie, tylko uzbrojcie się w cierpliwość.

Lvl sie odrobi :D

Hawaaj_THC
02-01-2011, 10:29
Lvl sie odrobi ,ale w nocy szybciej to zawsze wbijesz ,bo malo ludzi wtedy gra:p

//Magik
Odrobisz grając kolejne dwa dni (i noce) przez 48h. :D

Lolipops
02-01-2011, 10:33
Moglibyście w końcu przestać nabijać tutaj posty?

Idzcie ulepcie bałwana

Linksys
02-01-2011, 10:36
Ojej o 4 rano nie dało się zalogować co to za skandal ;] tyle istnień na tym ucierpiało... Na twoim miejscu zadzwonił bym do radia zet i sprzedał im tego newsa...
P.S temat do zamknięcia

dyziken
02-01-2011, 10:42
Płaczcie narody! :eek:
Całe Wasze życie zostało wyłączone... Co Wy teraz poczniecie?
Nie ma to jak o 4-5 rano płakać i zastanawiać się (do 10 rano) co się stało z serwerem...

Jest coś nie tak, więc może warto się zająć czymś innym? :rolleyes:

Ps. Restartu szybko nie będzie, skoro jest tak mało ludzi online.

A niech pacc leci a co tam im :mad::mad::mad::mad:

Lolipops
02-01-2011, 10:55
Noobki spamuja,spamują.
Ale wreszcie może ktoś z ekipy Santano/Tygrys/Mortiis by się wypowiedział,bo tutaj już się chaos robi

Daranis
02-01-2011, 11:09
Pozostaje nam tylko czekać :D

Ale coraz więcej problemów jest już z APO :(

Grave
02-01-2011, 11:11
Oj nie rozpaczajcie, jak server ruszy to ruszy.. Tyle z mojej strony.

Vinai
02-01-2011, 11:13
Mam to samo , ale nie ma co płakać po resie wszystko będzie GIT :) Ale nie wiem czemu to się stało bo grałem sobie wczoraj o 18? czy tam o 20 i sobie wyszedłem lajty a dziś taka niespodzianka ;o

Mc Maciek
02-01-2011, 11:18
Powiadomiłem Mortiisa o zaistniałej sytuacji, niedługo mam nadzieję, serwer będzie naprawiony.

Grave
02-01-2011, 11:20
I wlasnie na takie cos oczekiwalismy. ;]

Lagga v3
02-01-2011, 11:23
Mam to samo , ale nie ma co płakać po resie wszystko będzie GIT :) Ale nie wiem czemu to się stało bo grałem sobie wczoraj o 18? czy tam o 20 i sobie wyszedłem lajty a dziś taka niespodzianka ;o

JAKIM RESIE ? : O

@top
Fajne macie życie skoro o 5 już musicie na apo wbic.

Z mojej strony całkowita wyjebka xd

Akuz
02-01-2011, 11:24
Fajnie by było jakby się okazało że usunięto server :( Trzeba być dobrej mysli :}