View Full Version : Devixx i jego paradoksalna rzeczywisto??
Niezłe oksymorony mu tu wychodzą
Mój głos idzie na Techniksa, co prawda może dużo nie robi ale jest tutaj najdłużej i dużo robi :D
http://i55.tinypic.com/16jtdk.jpg
http://i51.tinypic.com/2r61ydc.jpg
http://i52.tinypic.com/352lu05.jpg
http://i55.tinypic.com/m81s1w.jpg
http://i51.tinypic.com/25td9vo.png
http://i53.tinypic.com/10ib2j6.jpg
Gruba Impra z Mikielem
02-01-2011, 16:06
Nie wiem kto to Technics, ale znam Technicsa i wiem że Devixx by tego nie napisał ale nie wiem czy by to napisał.
⊕ Cineczeq ⊕
02-01-2011, 16:10
http://img832.imageshack.us/img832/4711/okurwanajs.jpg
Co was naszło na te tematy...
dużo nie robi ale jest tutaj najdłużej i dużo robi
Okej.
Co was naszło na te tematy...
Czarny PR buduję po prostu http://tanasinn.info/images/f/f6/ScammingJew.jpg
⊕ Cineczeq ⊕
02-01-2011, 16:22
http://images37.fotosik.pl/464/f016952d1de97973.jpg
Wolę czarny PR tego pokroju. : x
Sugerujesz coś, że sympatyzuję z tymi centrocośtam ludźmi?
⊕ Cineczeq ⊕
02-01-2011, 16:30
To tylko przykład. No pewnie, że nie. Wszyscy wiedzą, że 'Ty wyborco PO' jest jednym z najgorszych przekleństw w Polsce.
Btw. Do centrolewicy im daleko. Są normalną, regularną postsocjalistyczną lewicą. :d
Lagga v3
02-01-2011, 16:32
To tylko przykład. No pewnie, że nie. Wszyscy wiedzą, że 'Ty wyborco PO' jest jednym z najgorszych przekleństw w Polsce.
Btw. Do centrolewicy im daleko. Są normalną, regularną postsocjalistyczną lewicą. :d
To teraz przyznaj co robi twój ukochany jarek który rozpoznał ciało brata w rosji a teraz mówi , że on nie wie czy tam jego brat leży na wawelu?Fajnie by było jakby tam ***** komunista leżał
@Up
Nie sądzę, żeby Cineq sympatyzował z Pisuarami : D
@@Gdybym już miał wybierać świat, to lubię Napieralskiego, który dobrze obiecuje i w pewnym momencie nastawił się mocno antyklerykalnie swoim hasłem "sale informatyczne zamiast sal religijnych"
Azbestowy v.62.0
02-01-2011, 16:33
ten temat jest teraz o polityce
⊕ Cineczeq ⊕
02-01-2011, 16:34
Tylko nie ukochany. PiS to ta sama lewica, tylko inna nazwa. Ale fakt, faktem, że z dwojga złego wolę PiS.
Btw. ja jestem zwolennikiem WIP.
Gruba Impra z Mikielem
02-01-2011, 16:35
Jarek wygrał wybory, przecież on tak mówi i tak jest. Jak to powiedział Tede, jest dobrze bo każdy wygrał wybory!!!!!
Tyle że PiS jest troszkę bardziej konserwatywne od PO, które stwarza pozory, że kościół to przeciwnik. Wszystko jest hipokryzją, nie wiem czemu Polskie społeczeństwo jest takie durne, że wybierają inteligentnych idiotów
Lagga v3
02-01-2011, 16:37
Jarek wygrał wybory, przecież on tak mówi i tak jest. Jak to powiedział Tede, jest dobrze bo każdy wygrał wybory!!!!!
o to ***** chodzi ze jarek nawet jak przegrywa to i tak uwaza ze wygral :confused:
⊕ Cineczeq ⊕
02-01-2011, 16:39
Tyle że PiS jest troszkę bardziej konserwatywne od PO, które stwarza pozory, że kościół to przeciwnik. Wszystko jest hipokryzją, nie wiem czemu Polskie społeczeństwo jest takie durne, że wybierają inteligentnych idiotów
To, że ktoś jest blisko kościoła, nie oznacza, że musi być z prawicy, tylko, że szuka tam wyborów.
Oczywiście jesli chodzi o obyczajowość o można ich nazwać prawicą, ale po co, skoro w innych dziedzinach są bardziej 'lewicowi' od SLD?
Najpierw trzeba zaznaczyć, że Jarek już dawno wyleciał z gry i sam siebie niszczy. Swój PR i procenty poparcia buduje na tragedii z 10 kwietnia. Zauważ. Trochę ucichło, to musiał dupnąć idiotyzm, że nie poznał brata w trumnie. I znowu się o tym mówi, a on może się kreować na wielkiego nieszczęśnika. I każdy nastawia się tak, że to była tragedia Kaczyńskiego. A co z pozostałymi 95 ofiarami? Oni nie są ważni?
Tak to wygląda, ta spirala nienawiści, a nakręca ją ten, co stał tam gdzie wtedy, a nie gdzie stało zomo
To, że ktoś jest blisko kościoła, nie oznacza, że musi być z prawicy, tylko, że szuka tam wyborów.
Oczywiście jesli chodzi o obyczajowość o można ich nazwać prawicą, ale po co, skoro w innych dziedzinach są bardziej 'lewicowi' od SLD?
Szukają wyborców, w jaki sposób? Że uginają się na kolana pod presją episkopatu, przytakują, że nie będzie in vitro, że prezerwatywy są złe i krzyże muszą być co 3 metry od siebie w szkołach oddalone. Tak się zyskuje jakieś 15% poparcia ludzi, których (brutalnie o tym mówiąc) za 10 lat nie będzie.
SLD próbuje być liberalna
⊕ Cineczeq ⊕
02-01-2011, 16:42
W każdym razie chyba obaj dążymy do tego, że PO = PiS = kupa.
Kamor VODKA
02-01-2011, 16:43
Dewix to szwed,który zapomina o swoim pierwszym języku i nie wie co plecie
Oczywiście, obie partie są siebie warte, ale to, ile mają poparcia pokazuje, że w Polsce jest conajmniej 54,5% głupców : D
Lagga v3
02-01-2011, 16:49
Oczywiście, obie partie są siebie warte, ale to, ile mają poparcia pokazuje, że w Polsce jest conajmniej 54,5% głupców : D
90% w Polsce jest zaślepiona przez stacje typu tvn etc. ja osobiście w 1 rundzie wyborów byłem za napieralskim ale w 2 byłem za komorem bo kaczora nie lubie ;c
Gruba Impra z Mikielem
02-01-2011, 16:53
Napieralski jeszcze za młody na prezydenta, ale skurwiel z niego jest straszny. W Szczecinie robił przekręty.
NAPEWNO
POLSAT/TVN > GÓWNO > TVP
Miałem podobnie. Napieralski a potem Komorowski jako mniejsze zło. Nie chciałem pisać Maryjusz Pudzianowski, albo Lukas Podolski, bo jakby wybrali Kaczyńskiego to bym się trochę zdenerwował. Szkoda Pawlaka, bo nie jest zły
Ale nie wiem o co Ci chodzi z tym TVNem, może troszkę manipulują i kreują tych, których chcą, ale są wiarygodną stacją, która nie wstydzi się podjąć trudnych tematów.
PiS = kupa.
"SUPER PARTIA KURWO!"*
*Nie, żebym obrażał Cinqa, to tylko cytat ;d
Temat z wyśmiewania Devixxa obrazkami zmienił się w dyskusje Crayona z Cineczqiem o polityce ;O
Ciekawe. Veto i Crayon dali mi po warnie za to, że koleś stworzył temat, w którym zapytał się co kto sądzi o pewnych słuchawkach. Ja mu od siebie napisałem, że polecam fatality hs 1000. Czyli oczywiście post nie dotyczący pytania w temacie.
Jak widzę Crayon pierdolnął tu już z 5+ postów nie zgodnych z tytułem tematu. Gdzie tu sprawiedliwośc.
Nie wiem w ogóle po co ten temat. Jakiś Cleaner napisał zdanie i już wielka zadyma. Co wy macie w głowach po sylwku ? ;\
This...
is...
HYDE PARK!/Cray
So what ? Jak jest temat o czymś to trzeba pisac o tym co jest w nim zawarte.
You must Die.
Pragnę Cię poinformować, że jako zwykły, szary użytkownik nie możesz pisać kolorem czerwonym w swoim poście : D
Pragnę Cię poinformowac, że mój nick nie jest szary, tylko niebieski :*
Ale użytkownik szary
I NIE PYSKUJ ! :D
Taka natura moich tematów w hyde parku, zdarza się : D
A ten cytat genialny jest bolesnym przykładem, jakich zwolenników ma PiS.
http://statichg.demotywatory.pl/uploads/201008/1280840355_by_estrella_500.jpg
@up
Demot nie śmieszny, aż zalogowałem się żeby się wylogować. Tu posty się nie liczą (chyba)więc można sobie pospamować ;o (znaczy ja nie mogę bo Veta dziewczyna nie zaspokoi i jebnie mi czerwień piątą xd)
⊕ Cineczeq ⊕
02-01-2011, 17:24
Up:
Humaniści pozdrawiają matematyków.
Jak było to sorry.
Lampka mi powiedziała
Sprzedam opla. : /
Nie wiem o co chodzi, bo oglądałem tylko obrazki, ale rly dewiks fail bo ja to czytałem
Up:
Humaniści pozdrawiają matematyków.
Jak było to sorry.
Lampka mi powiedziała
Sprzedam opla. : /
Nie rozumiem ;/ Daję [-]
Przykro mi, że nie rozumiesz, bo demotywator bardzo trudny w odbiorze ;d
@down
ja nie rozumiem ale rozumiem jak Devixx
⊕ Cineczeq ⊕
02-01-2011, 17:42
Ja też nie rozumiem, ale dałem +, bo też tak obrażam ludzi.
Lagga v3
02-01-2011, 18:11
topiczeq umarl hehs :}}}}}}}}}}}}}}}}
Kamor VODKA
02-01-2011, 18:12
Temat został wyczerpany
proszę zamknąć
Dareluss v0.5
02-01-2011, 18:14
Bardzo sie ciesze z Twojej spostrzegawczosci , jednakze sadze , ze zrobil to (nie) celowo.
Bo wy tylko umiecie robić bekę, a oprócz Cineqa nikt nie jest inteligentny, żeby prowadzić rozmowę na temat polityki. A sam ze sobą rozmawiać nie będę
Gruba Impra z Mikielem
02-01-2011, 18:17
Jak dla ciebie inteligencją jest obrażanie każdego i trzymanie się swoich skrajnie lewicowych poglądów to pozdrawiam. W ogóle nikt kto nie brał udziału w wyborach nie ma prawa krytykować dzisiejszego rzadu.
^down
Nie mówię o Tobie, ale o tych 15 letnich gimbach
⊕ Cineczeq ⊕
02-01-2011, 18:22
Ja brałem udział, więc STFU. xd
No, dlatego tak szybko się skończyła dyskusja, więc
ITT: beka z Devixxa
Czy to jest temat o polityce?
Możesz się udzielać politycznie, jeśli chcesz. Co Cię boli? Stawka VAT? Obecny rząd? Polikot?
Pachol jest zajebany i chcial sie zabic Chrissek jebac policje
⊕ Cineczeq ⊕
02-01-2011, 19:03
cena paliwa .
Poza tym, że wkurwia mnie cena paliwa sama w sobie, to jeszcze bardziej mnie wkurwia jak tankuję w motocyklu za 25 złotych 98 oktanówki i starcza na 2 tygodnie to za tyle samo w samochodzie nie dojadę ze szkoły i z powrotem. _._
Musiałem się wyżalić.
beef crayon vs cineq
komentarz crayon naciska ;]
To kolejny argument, że motocykl jest lepszy od samochodu : D
Kamor VODKA
02-01-2011, 19:18
Rower > all
.
⊕ Cineczeq ⊕
02-01-2011, 19:21
Wszystko co ma silnik jest lepsze od roweru. Swoją drogą też was tak wkurwiają rowerzyści w lato? Niech spierdalają na chodniki a nie blokują jednopasmówki. _._
Gruba Impra z Mikielem
02-01-2011, 19:21
skateboard > rower, samochód, rower
Kamor VODKA
02-01-2011, 19:25
Wszystko co ma silnik jest lepsze od roweru. Swoją drogą też was tak wkurwiają rowerzyści w lato? Niech spierdalają na chodniki a nie blokują jednopasmówki. _._
Nie
w moich okolicach to normalka bo prawie nie ma tras rowerowych
a chodniki niekiedy potrafia cie wyrzucic w kosmos hehehehe
Ja wolę motor od samochodu ;> (mikiel nie spinaj, że mam dopiero 16 lat, rocznikowo 17 fuck yea) Samochodem już powinienem uczyć się jeździć ale po chuj, jak mam motor crossowy 125cm3 i jakoś do samochodów mnie nie ciągnie xd Cena paliwa mnie nie gryzie póki hajs wykłada mama.
Przecież wyminięcie roweru to nie jest problem. Gorzej z takimi myślącymi jak ty, jak wydaje się tym w czterokołowcu, że są panami dróg i gardza rowerzystami. Kurna, ile razy mnie by zabili przez to, gnoje : D
Kamor VODKA
02-01-2011, 19:30
chyba ze cineq ma takie koleiny w okolicy ze boi sie wyjechac z nich hahahah
⊕ Cineczeq ⊕
02-01-2011, 19:31
Bardzo gardzę rowerzystami. Szczególnie jak jadę motocyklem, bo zawsze mam wrażenie, że oni specjalnie tak się na tych rowerach bujają, żeby mnie wkurwić i zmusić do hamowania.
Gruba Impra z Mikielem
02-01-2011, 19:34
chyba ze cineq ma takie koleiny w okolicy ze boi sie wyjechac z nich hahahah
to jest bardzo możliwe, na wschodzie dróg chyba się nie buduje od 1410, ruskie ścierwa co
No, a potem są takie postawy nacjonalistyczne, nie dziwię się Tobie już Cineq : D
⊕ Cineczeq ⊕
02-01-2011, 19:37
to jest bardzo możliwe, na wschodzie dróg chyba się nie buduje od 1410, ruskie ścierwa co
Ogarnij się, według wszystkich statystyk mamy lepsze drogi niż w innych miastach/województwach. Ale wy, Warszawiaki z kompleksami musicie się dowartościowywać jadąc wschód, który jest po prostu lepszy.
Gruba Impra z Mikielem
02-01-2011, 19:44
Ogarnij się, według wszystkich statystyk mamy lepsze drogi niż w innych miastach/województwach. Ale wy, Warszawiaki z kompleksami musicie się dowartościowywać jadąc wschód, który jest po prostu lepszy.
Akurat Warszawa to też ruskie. Na zachód od Wisły Europa.
zmieniam temat na chwile
jako że kupiłem 10 pak carlsberga z kalendarzem i pije sobie własnie to piwo, stwierdzam że strasznie się zjebał smak carslberga, kiedyś dobre teraz jakieś chujowe. co sądzisz 1z2 proszę o odp
Skryper.!
02-01-2011, 19:44
Ta na chodnik. I wypadki Rowerzysta-pieszy. Tyle masz pojecia o zyciu, ile ja o poezji.
Wschód nie jest lepszy, taka jest prawda, że większość zagranicznego kapitału jaki napływał/napływa do Polski poszło w zachodnią część Polski, a skoro jest kasa to i żyje się lepiej ;> (No w Polsce im więcej kasy tym więcej można ukraść ale szczegół) W zachodniej części Polski bardziej hajs poszedł na urbanizację, we wschodniej części kasy nie było, dlatego teraz zamiast urbanizować wschód można zająć się np. turystyką, z której kasa będzie + nie ekolodzy nie będą płakać.
P.S. GIMBAZA ÓCZY
@co do kwestii poruszonej przez mikiela...
Alkoholu nie piję, ale zauważyliście, że Moutain Dew po wprowadzeniu nowej puszki strasznie zjebał się smak? Wcześniej pucha była zielona teraz jest czarna ;<<
Gruba Impra z Mikielem
02-01-2011, 19:54
Wschód nie jest lepszy, taka jest prawda, że większość zagranicznego kapitału jaki napływał/napływa do Polski poszło w zachodnią część Polski, a skoro jest kasa to i żyje się lepiej ;> (No w Polsce im więcej kasy tym więcej można ukraść ale szczegół) W zachodniej części Polski bardziej hajs poszedł na urbanizację, we wschodniej części kasy nie było, dlatego teraz zamiast urbanizować wschód można zająć się np. turystyką, z której kasa będzie + nie ekolodzy nie będą płakać.
P.S. GIMBAZA ÓCZY
@co do kwestii poruszonej przez mikiela...
Alkoholu nie piję, ale zauważyliście, że Moutain Dew po wprowadzeniu nowej puszki strasznie zjebał się smak? Wcześniej pucha była zielona teraz jest czarna ;<<
co do tematu wschód-zachód masz takie same poglądy jak ja, więc leci reput bo święte słowa, zbite żółwie i konie na forumku pomiędzy nami będą wierzę.
co do mountain dew, nie piłem od dawna tego ostatni raz z 3 lata temu, pamiętam jak chodziłem do podstawówki to był najwspanialszy napój, lecz potem coś smak się psuł i teraz tylko cola/fanta/sprite z takich trunków
Cola w szkle > cola w plastikowej butelce
@Cineq ale nie bez powodu wschód był Polską B :)
Gruba Impra z Mikielem
02-01-2011, 20:04
Cola w szkle > cola w plastikowej butelce
to prawda zimna cola w szkle najlepiej smakuje, potem puszka a potem dopiero plastikowa butelka, szkoda że tak trudno dostać w szkle, tylko restauracje i nieliczne sklepy
1st R. Boonek
02-01-2011, 20:51
hardkorowy temat, od devixa przez polityke do coca coli ;o
Zapomniałeś o wyzywaniu rowerzystów i opinii, że motór > rower i auto
Zapomniał także o zachód > wschód
@down
Prześcigacie pod względem ilości dziur w drogach _/
⊕ Cineczeq ⊕
02-01-2011, 21:21
Up:
wschód>zachód
Co do Carlsberga to od zawsze jego smak był zjebany. Oni mają tylko dobry PR na LM nic poza tym. Chujowe piwo. Kalendarz jest lepszy w Tyskie'm. Sam kupiłem i polecam, szczególnie, że był na promocji i wyszło 22 złotych za 10 Tyskie'ch.
Co do szkła to z piwem tak samo, o wiele lepszy jest smak piwa w szkle.
@Cineq ale nie bez powodu wschód był Polską B :)
Był. W tej chwili jesli chodzi o infrastrukturę to prześcigamy zachód dwukrotnie.
NIEZŁE PROWO MI WYSZŁO GIMBY ;]]]]]]] A WY SIĘ NABRALIŚCIE, SZCZEGÓLNIE KRAJUN ;]]]]
Wy nie jesteście tak zajebiści jak ja i nie macie tak głębokich rozkminek ;) To świadczy również o tym, że zajebiście jednak się najebwaliłem u mnie na domówce ;)
Oj tam, lekka beka tylko, ja na przykład wczoraj o 3 w nocy wysłałem smsa, cytuję:
(...)a nie w momencie kiedy kolega mówi ze trochę cię znaczy się znaczy jestem nawalony.
Dobra, dobra się Devix nie tłumacz ;d
Tak btw. Adaś wygra turniej czterech skoczni czy nie?
A który jest teraz w klasyfikacji generalnej? W Garmiszpantekringen czy jak to sie nazywa Morgi słabo skoczył, a drugie miejsce jakiś rusek, czy bułgar, beka 100%
Gruba Impra z Mikielem
02-01-2011, 22:01
A który jest teraz w klasyfikacji generalnej? W Garmiszpantekringen czy jak to sie nazywa Morgi słabo skoczył, a drugie miejsce jakiś rusek, czy bułgar, beka 100%
CHYBA 4, albo coś w top5
Adaś wygra turniej czterech skoczni czy nie?
No dokładnie, Ostry ich tam rozkurwi jak zawsze zresztą.
@down
CO TY WIESZ O SZACHACH
Gruba Impra z Mikielem
02-01-2011, 22:35
No dokładnie, Ostry ich tam rozkurwi jak zawsze zresztą.
Chyba Magik : dddddddddddddddddddddd
@
Z pozdrowieniami dla kibiców Cracovii, jakbyście zapomnieli wynik ostatnich derbów :
http://img706.imageshack.us/img706/5369/24maovt.jpg (http://img706.imageshack.us/i/24maovt.jpg/)
Zawsze kochani,
Wiślacy.
Dobra usunąłem, bezbek był. A takich jebanych wandali to mi srsly trochę szkoda, bo wiesz - klub klubem, ale kurde niech malują kulturalne rzeczy na ścianach. Trójkolorowe Piekary, albo Niebieski Chorzów, to są akcje bardzo fajne, a nie jakieś malowanie pociągów do Auschwitz. Ogólnie, powinni tam jeszcze dorzucić przystanek ŁÓDŹ, bo tam też kilku chętnych by się zabrało na taką wycieczkę : D
Zarexoholik?
02-01-2011, 23:59
Fajny temat wielotematyczny. =o
Gz devixxxxxx! Ty curwa koksie!
kaczor.wtf
06-01-2011, 13:15
crayon puacze ze nie wszyscy na niego glosuja XDDDDD
Krulowiec
06-01-2011, 13:30
Devixx ty cudaku, jesteś już 100% szwedem suczo :*
⊕ Cineczeq ⊕
06-01-2011, 13:31
Bo Crayon to Satuk.
Zjadłbym batona z czekoladą ; )
A ja śniadanie =/......................
Azbestowy v.62.0
06-01-2011, 13:53
a ja nie bo po co
A ja mleczny start, 250 kalorii w 0,2 kaszki : DDD
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.