View Full Version : Czar 'utevo res ina'.
Zarexoholik?
02-01-2011, 16:43
Jak zapewne zauważyliście czar działa 20 sekund~. Moim zdaniem to znacznie za krótko. To jakiś błąd? Po co komu zamiana w moba na 20 sekund?
Warto wydłużyć ten czar w przeciwnym razie zmuszeni jesteśmy do zbugowania go poprzez stealth ringa.
Zakładasz sobie ring na niewidke i masz To wylogowanie postaci :C
.Khuramek.
02-01-2011, 16:46
No mogli by zwiększyć do np 60 sekund, bo te 20 to nawet na ssa nie wystarczy zanim wszyscy sie ogarną na '1,2,3' i w ogóle. dodaj sonde żeby powiększyli xd.
.Vimpexx.
02-01-2011, 16:48
Warto wydłużyć ten czar w przeciwnym razie zmuszeni jesteśmy do zbugowania go poprzez stealth ringa.
Tygrys napisał, że naprawił tego Buga, więc już nie ma :D
@Topic
Wydłużyć do 50 sekund!
Co to dla APOwiczów 20 sekund, nic. XD
:D
W którymś temacie już się chwaliliście bugiem z s ringiem i CHYBA Tygrys pisał, że dziękuje za "zgłoszenie" tego błędu, pewnie niedługo to poprawi jak nie zapomniał a jak zapomniał to ten temat już mu przypomni xd
@top
To jest zbędny czar, jest on tylko dla zabawy dla mniejszych lvli. H levele też go czasem użyją ale nie wiem po co zwiększać czas działania tego czaru.
@offtop
Pamiętam kiedyś podczas najazdu jak Apocalypto był najlepszym potworem na serwie, ludzie zebrali się w grupce czekali aż EK (nie pamiętam nicku) zluruje apo pod grupkę mniejszych leveli a jakiś h lev sorc użył tego czaru żeby zamienić się w Behemota i wbiegł w tą grupkę i zaczął czarami spamować, panika i rozbiegnięcie się każdy w inną stronę - bezcenne ;DDD
Czar jak dla mnie absolutnie nie potrzebny ;p bo niczemu nie służy. Ale to prawda że działa za krótko więc powinni zwiększyć zużycie many na nim i dać mu proporcjonalnie większą długość działania ;]
Tego buga już nie ma. ; p
#t
Ten czar służy tylko do zabawy, więc można zwiększyć jego czas do 2min~.
Zgadzam się. Powinni wydłużyć jego działanie do około 2 min tak jak up. 20 sekund jest to stanowczo za mało, żeby się nawet zabawic ;p
@offtop
Pamiętam kiedyś podczas najazdu jak Apocalypto był najlepszym potworem na serwie, ludzie zebrali się w grupce czekali aż EK (nie pamiętam nicku) zluruje apo pod grupkę mniejszych leveli a jakiś h lev sorc użył tego czaru żeby zamienić się w Behemota i wbiegł w tą grupkę i zaczął czarami spamować, panika i rozbiegnięcie się każdy w inną stronę - bezcenne ;DDD
haha dobre ;]
Blood Raven
02-01-2011, 18:23
Mnie też denerwuje to że działa bardzo krótko, jestem za wydłużeniem tego czaru do 1-2 minut przynajmniej.
Dareluss v0.5
02-01-2011, 18:26
Ciekawe kto z tego korzysta , wedlug mnie to jest zbedne i tyle na ten temat.
adrian0093
02-01-2011, 19:18
Zaśmiecacie tylko forum tak beznadziejnymi tematami, jeżeli Tygrys by chciał aby ten czar trwał 60sek+ to nawet nie usuwał by buga ze stealth ringiem :<
..:KoMBoj:..
02-01-2011, 19:24
Mogli by przedłużyc ten czar do 35-45sekund
Sensimila <3
02-01-2011, 23:42
Fakt jest to zbyt krótki okres czasu. Powinni go zwiększyć do 2 min, i myślę że nie będzie z tym problemu.
W sumie nie pamiętam kiedy ostatni raz widziałem gracza "bawiącego" się z tym czarem. Oczywiście można go wydłużyć np: do 2min jak Karpeq mówi albo i dłużej np 3 min:D Można też zwiększyć liczbę potworków w które możemy się zamieniać:cool:
Kruszon12
03-01-2011, 14:01
Na rlu duzo wiecej trwa ... z minute jak nie wiecej moim zdaniem blad
#Lordzik#
03-01-2011, 15:06
Nie wymaga to z pewnością dużo pracy a komuś się przyda. Jestem za wydłużeniem czasu trwania tego czaru do około 1.5 minuty.
Krulowiec
03-01-2011, 15:55
Tego buga już nie ma. ; p
#t
Ten czar służy tylko do zabawy, więc można zwiększyć jego czas do 2min~.
2 Minuty, po prostu idealnie
# topic
Jestem za wydłużeniem tego czaru do 120 sekund.
Arshavin
03-01-2011, 17:02
Oczywiscie ze chcialbym zeby czar wydluzono do 120 sec. ale nie lepiej kupic stealch ringa (czy jakos tak) i miec wyglad zwierzaka , potwora do wylogowania :P
Master Maniek
03-01-2011, 19:21
Noo. Mogliby wydłużyć ;c
No, przydało by się wydłużyć do około 1 minuty ;)
Niech juz nie robilą bo zaraz wgl nie bedzie działać:D robicie jak up mowią z s ringiem:E
Zarexoholik?
03-01-2011, 22:03
Niech juz nie robilą bo zaraz wgl nie bedzie działać:D robicie jak up mowią z s ringiem:E
Tyle, że knight, paladin nie mają tego czaru, a tego buga ze stealth ringiem druid nie wykorzysta.
Oczywiście sudentowi przeszkadza, był płacz o buga ze stealthem to teraz macie. Jestem za tym aby czas trwania pozostał taki jaki jest. Widzę kamilko że dałaś sobie spokój ze studiami =/
Oczywiście rolnik musiał się wypowiedzieć. Jedyny płacz o jakim wiem - to twój o słabe plony. Także uspokój się Maria i popracuj nad edukacją w gimbudzie. = \
Panek Kitara
03-01-2011, 22:26
Ucierpiałem na tym gdy Tygrys naprawił BUG'a ;( ponieważ już szczur nie biega w city i jest płacz. Czar ten można wydłużyć widzę sporo osób które biegają przebrane za jakiegoś tam potworka w sumie nawet fajnie to wygląda.
Według mnie czar powinni wydłużyć.
Mało osób go używa ,już tylko dla zabawy ,ale 110 sekund to wystarczający okres czasu ,przez który czar powinien działać. Można też zrobić ,że czas trwania będzie zależny od czegoś.
120 sek będzie gyt, czesto się denerwowałem, że po tak krótkim czasie znika outfit. :|
#up
spokojnie to tylko gra...
#top
Oczywiście sudentowi przeszkadza, był płacz o buga ze stealthem to teraz macie. Jestem za tym aby czas trwania pozostał taki jaki jest. Widzę kamilko że dałaś sobie spokój ze studiami =/
Nastepny płacz Zarexa.
Koles ty masz 19 lat a piszesz tak durne tematy,. Płakac sie chce nie wspominajac o tym, ze siedzisz tu pól dnia.
Ogarnij sie wyzywajac pod depo, napinajac sie niczego nie osiagniesz. Studiujesz lecz co ci po tym jesli bedziesz zerem w swoim zawodzie bo 5 lat nauki przesiedziales przed tibia? ( moze tylko udajesz a twoje studia to sciema).
Jaki normalny 19 latek gra 10 h dziennie + wypowiada sie na forum, studiuje dziennie w innym kierunku niz informatyka bo to bym jeszcze zrozumial.
A gdzie praca, zarobek na studia?
Po twoich fotach w domq itp nie widac zebys byl bogaty yy?
#Topic
Gdyby Tyrys chcial aby zostalo to poprawione to zrobilby to razem z bugiem ringa okej? Jesli tego nie zrobil to znaczy ze ma tak zostac bo to nikomu nie potrzebne.
Uzywa ktos z was tego czaru?
chciales nabic posta i tylko dlatego to napisales, to tyle.
nie placz na pw komus z wyzsza ranga zeby usunal posty jak robisz to zawsze
(fajny podpis, czego szukales u mnie 3 ?)
Lethornek
04-01-2011, 19:30
Lepiej się weź za studia zarex a jeśli Ci się wszystko na APO nie podoba na na ch** tu grasz ? Nie możesz wytrzymać bez tibi :l ?
Stealth ring dobry myk, ale dla tych co niewiedza 20 sekund to w chooy malo. Do 50 mozna zwiekszyc i LUS :)
Woder (: !
04-01-2011, 19:59
Jestem na TAK
Nie można dobrze pobiegać w outficie Mob'a, więc powinni to zwiększyć.
Powinieneś dodać sonde ;d.
Ahh nie macie sie juz do czego przyczepic XD Jestem za przedluzeniem czaru ;) Najlepiej gdyby trwal 2 minutki i gites.
Lethornek
04-01-2011, 20:24
od razu 2h albo od restartu do restartu...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.