View Full Version : GG na telefon (PROBLEM)
Li$ek Von Lid3n
03-01-2011, 21:16
Mam problem. Wchodze na strone Gadu-Gadu.pl daje opcje pobierz mobilne GG, wybieram model, zgrywam na fona. Wchodze na telefone widze instalke GG daje "INSTALUJ" i wyskakuje "OPERACJA NIE POWIODLA SIE" o co kaman? Model mojego fona to SE w205.
ZA POMOC DAM REPUTKA.
Może nie masz Javy na twoim telefonie nie bardzo widzę inną opcje... Może przywróć ustawienia fabryczne ;p...
Lub sciagnij z innego źródla albo wyśij tam sms gg na 8045 ale nie jestem pewien z tym sms
Ściągnij instalke z javase.pl (ogólnie polecam Ci to forum jest tam wszystko dla se)
Zainstaluj mgg ustaw odpowiedni profil internetu dla twojego operatora, a jesli będzie starsza wersja mgg to zaktualizuj na najnowszą (na samym początku będzie napisane)
I ciesz się z mgg..
Edit
Azielus ja mam C902 i mam mgg 4.7.3 ogólnie zawsze działało mi mgg
Miałem podobny problem na se C902. Po zainstalowaniu najnowszej wersji mobilnego gg nie mogłem się połączyć na nim z serwerem. Poszukaj starszej wersji gadu (chyba 3.5.1 będzie najlepsza).
Hawaaj_THC
03-01-2011, 22:13
Ja mam to samo tylko ,ze mam Aville...Ponoc mi nie wejdzie ,bo to telefon dotykowy ,ale mozna tak pokombinowac ,ze wejdzie :p
Ja mam to samo tylko ,ze mam Aville...Ponoc mi nie wejdzie ,bo to telefon dotykowy ,ale mozna tak pokombinowac ,ze wejdzie :p
No nie bardzo. Ja mam dotykową nokie i mobilne gg działa w wersji java i symbian. Żadnych błędów czy problemów.
__
Może masz coś z plikami systemowymi, próbowałeś hard reset? Ewentualnie, mogą być złe ustawienia operatora...
Mordotymoja
08-01-2011, 16:13
w205? miałem tego fona - powiem że to jest jedno z największych gówien w historii sony ericsonów.
co do tematu...
nie wiem czy wgl sie da. ten telefon ma tak wszystko ograniczone ze gg moze bedzie dzialac ale z predkoscia slimaka ;f
Ja również mam Aville i gadu mam. Najlepiej to sobie ściągnij aplikację Inspiro tam możesz korzystać z gadu,bluetooth lub konta Inspiro jedyny minus to musisz zamawiać pakiety internetu bo inaczej ci kasę połknie ale za korzystanie z niego(chodzi mi o to jak np. masz w heyah że za 1.23 PLN. masz tydzień korzystania) nie płacisz. Ale jeżeli masz plusa to gadu plusowe powinno Ci chodzić bez problemów.
Poszukaj sobie starszą wersję GG - 3.5.1, ona jest w pełni stabilniejsza.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.