View Full Version : Problem
Szybkie Adidasy
04-01-2011, 17:28
Jaka gre kupic
Ghotika(jaka wersja)
Shayia
Risen
Diablo
Inna jaka?
<Magiczny>
04-01-2011, 17:45
Ghotic 4 sie dobrze zapowiadal lub coda :D
Z tych gier, które tu podałeś grałem jedynie w gothica.
Kup sobie 1,2 część +dodatek noc kruka, na jednej płytce powinieneś to dostać za jakieś 40zł(?), bardzo fajna gra. Polecam
Szybkie Adidasy
04-01-2011, 18:09
a Runes Of Magic ? warta polecenia?
a Runes Of Magic ? warta polecenia?
Osobiście ROM znudził mi się po osiągnięciu 30 lvl, ale jeżeli masz dużo czasu i lubisz gry tego typu to warto zagrać. Gra jest całkowicie darmowa, oczywiście za pln dostaniesz diamenty(lepsze niż gold czyli jak sm w metinie),które można wymienić za różne bonusy,itemki,sety itp. Wiecej informacji znajdziesz na www.google.pl
#
Nie kupuj gothic'a 4 beznadzieja (1,2 nawet 3 jest 500 razy lepsze niż 4) i risen'a również.
Poziomek Twuj Koleszko
04-01-2011, 18:29
Risen jest nieporównywalnie lepszy od Gothica 4. Możesz też kupić za jakieś 60zł Gothica 3 + Zmierch Bogów i ściągnąć najnowszego patcha do trójki. Z tym patchem gra się całkiem płynnie, a gierka jest wypas. Sam właśnie przechodzę. Risena przeszedłem już i mi się bardzo podobał. Gothica 4 odpaliłem i już pierwsze 5 minut gry mnie zniechęciło. Za jakieś 20zł możesz mieć też Gothica 2 z dodatkiem + Gothic 1, te gierki to też wypas, więc polecam. http://www.forum.toproste.pl/images/icons/icon14.gif
Jak dla mnie to Diablo najnowsze z tych było by najlepsze ;p
Szybkie Adidasy
04-01-2011, 18:59
hmm bo sie napalilem na runes of magic albo shayia co myslicie o tych gierkach?
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.