Zaloguj się

View Full Version : Rook Life Fluid

mariusz1990
04-01-2011, 20:46
Moja propozycja dotyczy tego aby Lf można bylo przekładać z 1 bp do 2
Bo te kładzenie na ziemie i z powrotem wkładanie do bp robi już się denerwujące
co wy na to ?

Knight Lukas
04-01-2011, 21:51
A pomyślałeś, że właśnie zablokowanie tego miało jakiś cel? Myślisz, że Mortiis to specjalnie zablokował żeby Ci utrudnić grę?

Mi osobiście to nie przeszkadza jak zużyje gbp lifek wyrzucam plecak i tyle. Więc jestem na nie.

Kup IHy to będziesz mógł do woli przekładać :D

James
04-01-2011, 22:22
O ile sobie przypominam, temat tego typu już był i odpowiedź była jednoznaczna "nie".
O to chyba chodzi, żeby ludzie nie mogli zabrać ze sobą x*y lifów, tylko te kilka bp (mi np mieści się 12bp ze wszystkim co chce zabrać :)).

mariusz1990
05-01-2011, 00:26
O ile sobie przypominam, temat tego typu już był i odpowiedź była jednoznaczna "nie".
O to chyba chodzi, żeby ludzie nie mogli zabrać ze sobą x*y lifów, tylko te kilka bp (mi np mieści się 12bp ze wszystkim co chce zabrać :)).

bardziej mi chodzi o to ze nie moge przelozyc 1 LF do innego bp nie położywszy go pierw na ziemi

A pomyślałeś, że właśnie zablokowanie tego miało jakiś cel? Myślisz, że Mortiis to specjalnie zablokował żeby Ci utrudnić grę?

Mi osobiście to nie przeszkadza jak zużyje gbp lifek wyrzucam plecak i tyle. Więc jestem na nie.

Kup IHy to będziesz mógł do woli przekładać
expiac na północ od miasta na BK myślisz ze chce mi się iść po ihy ? zęby mieć te 10-15 bp ihow? na ile 1h? expa? i z powrotem zapierdzielać po ihy?
@down
ja kupuje 13 gbp LF na raz wiec? Ale żeby się nie gubić wyjmuje 1 LF i wkładam GBP LF w miejsce lf i tak w kolko aby później tylko strzałkę w gore i mieć gbp LF

@zarex
skoro nie odpowiadają ci moje propozycje sam wymysł coś co się wszystkim spodoba i będzie gitara ok? w co wątpię ze wszystkim sie spodoba twój pomysł. Bynajmniej mam jakieś pomysły a nie tak jak ty wszystkich krytykujesz bo chodzisz na studia dzienne-zaoczne+zaliczenia (;

Joogi
05-01-2011, 00:31
To NPC od Ihow zaprasza, albo kupuj cale gbp albo miej frajde z przekladania ihow X D. Nie (:

Zarexoholik?
05-01-2011, 01:07
Wszystko jest dobrze, ale ty na siłę chcesz coś zmieniać. Kolejna twoja propozycja, która jak widać nie ma poparcia zdecydowanej większości. Nie od dziś tak jest, więc o co ci chodzi?

NIE.

Xienu$
05-01-2011, 07:38
Wszystko jest dobrze, ale ty na siłę chcesz coś zmieniać. Kolejna twoja propozycja, która jak widać nie ma poparcia zdecydowanej większości. Nie od dziś tak jest, więc o co ci chodzi?

NIE.

gdybym zrobił propozycje usunięcia cie z apo t 80% była by na tak

@top
obojętne mi to... ja otwieram 12gbp zminimalizowane i tylko ostatni otwarty całkowicie bym wiedział ile jeszcze jest...

Soi
05-01-2011, 07:44
Zarex zato ty masz zawsze najlepsze propozycje, najlepsze posty, najwięcej wnosisz do tematu itd.itd. Weź się ogarnij chłopie wszystkim tylko marudzisz, to źle tamto źle, jak ci się tu aż tak nie podoba to idź maniaczyć na Sarumara i skończ z forum. Odkąd tu jestem to jesteś na wszystko na nie. :|

@topic.
Sam nie wiem.. Samo przekładanie mi jest obojętne jeżeli to nie ma większego wpływu na coś innego. (bug czy coś).
Jak się wypowie ktoś z administracji to edytuje.

WieselX
05-01-2011, 08:56
Trzeba ogarniać ;d Jestem na NIE trzy razy Nie dziękujemy do widzenia!

HpX3
05-01-2011, 14:56
omg dzieci wy chyba nie umiecie naprawde czytać. Tu chodzi o przekładanie z jednego gbp do drugiego. A wy piszecie jakies pierdoły o wzięciu wiecej lub o tym ile jest ich do końca.
Nie rozumiem czemu na tym servie są takie błędy jak własnie to Ofc na tak

ViVuSeK
05-01-2011, 15:53
omg dzieci wy chyba nie umiecie naprawde czytać. Tu chodzi o przekładanie z jednego gbp do drugiego. A wy piszecie jakies pierdoły o wzięciu wiecej lub o tym ile jest ich do końca.
Nie rozumiem czemu na tym servie są takie błędy jak własnie to Ofc na tak

Błędy.....
Szczerze nie wiem dlaczego tak jest ,kiedyś ktoś mówił ,że to związanie jest z botami ,już nie pamiętam. W tym wypadku jestem na Nie ,niech zostanie jak jest ,mnie nie męczy to przekładanie. Zajmuje to tylko chwilę.

Stoner
05-01-2011, 15:57
Szczerze to nie gram na rooku i nie obchodzi mnie to.
Zazwyczaj lf'y używamy do końca backpacka.

mariusz1990
05-01-2011, 16:11
Błędy.....
Szczerze nie wiem dlaczego tak jest ,kiedyś ktoś mówił ,że to związanie jest z botami ,już nie pamiętam. W tym wypadku jestem na Nie ,niech zostanie jak jest ,mnie nie męczy to przekładanie. Zajmuje to tylko chwilę.

tak związane było to z botami bo pozwalało to 3 na raz używać wiec mortiis zablokował ale zostały wprowadzone hoty wiec po co ta blokada ?
@up

Zazwyczaj lf'y używamy do końca backpacka.
tak do końca ale jeśli ktoś chce mieć porządek i szybciej otwierać gbp z fluidami to zapewne moj sposób jest lepszy (wyjecie 1 lf/włożenie gbp lf) i używać strzałki cofającej Gbp

Mr Fsza
05-01-2011, 17:23
Jestem na Tak choć przez przypadek zaznaczyłem odp Nie . kiedyś się tak dało a wszystko powinno być po staremu ; D

Adasik
05-01-2011, 17:34
Tu masz potwierdzenie faktu, że rook jest nudny i denerwujący. Mi to nie przeszkadza, bo tam nie gram, więc jako, że nie ma opcji obojętne zaznaczam odpowiedź nie.
Otwórz parę gbp z LFami zminimalizuj, a potem wyrzucaj puste gbp i tyle...