View Full Version : Crown legs oraz fire mushrooms
Witam
Propozycja 1
Możliwość sprzedaży Crown Legs u NPC Spider za cenę około 150 cc (cena jest przykładowa ) , aby wzrosła ich cena .
Propozycja 2
Możliwość sprzedaży Fire Mushrooms u Npc Psychola (lub innego npc) za jakieś 10-20 platyn od sztuki . Grzyby te lecą z Lucky Rat przeważnie po 1 sztuce , a są nic nie warte, a takie małe lvl by mogły sobie zarobić .
Co wy na to ??
mariusz1990
05-01-2011, 16:59
po 1 crown legi możne są rarem na rooku ale jest już ich xxx odkąd wypadają z szkieletow i kazdy co ma 100lvl + pewnie je posiada
po 2
150 cc? ty chyba chory jestes ...
150 cc to one kosztowały rok temu u ludzi jak bylo ich malo
max 30-50cc jak juz
po 3
jeśli kosztowały by 150 cc u spidera to nikt by nei selal u ludzi ...bo by wolal isc do spidera sobie sprzedać
Jestem na NIE
Jestem na nie. To tak samo jakby na mainie była możliwość sprzedaży kaptura, więc propozycja z crown legami odpada. A co do tych fire mushrooms to warto pofatygować się i sprzedać je drożej graczom.
Jestem na nie. To tak samo jakby na mainie była możliwość sprzedaży kaptura, więc propozycja z crown legami odpada. A co do tych fire mushrooms to warto pofatygować się i sprzedać je drożej graczom.
Przyznaje , z tymi crown mnie trochę poniosło :p
Ale co do Fire mushrooms . Teraz każdy idzie na Lucky raty i nikt tych grzybków nie kupuje , a więc nie warto się pofatygować .
Jestem tylko za pierwszą propozycją i c legi powinny u spiderka około 100cc . tak jak wiele items . chcesz zarobić więcej sellaj u ludzi a grzybki się respią w wielu miejscach na mapie . i nie lecą po 1 tylko po 6 nawet ; d sam mam tego około 1000+ wiec trochę kasy by się zwiększyło na rooku ;D
C legsow teraz jest duzo, ale nie podejmujcie desperackiego kroku zeby go je do spiderka dac, bo to bedzie juz porazka ;D Niech zostanie jak jest, w koncu to najlepsze legsy na servie hehs.
Ja myślę o jakimś quescie na którym bd trzeba zmienić z 10 par c legow i innych itemki na cos fajnego ;d.
Jestem na NIE!
Azbestowy v.62.0
05-01-2011, 17:41
Dowolna trzycyfrowa kwota za c legi powinna być dla zwykłej... przyzwoitości. Grzybków nikt nie kupuje, bo kto miał zrobić quest na ihy to go zrobił, a wielu nowych rookerów to ostatnio nie ma. 1k za grzybka, albo 8cc za 100 byłoby chyba ok
Lagga v3
06-01-2011, 09:26
Cena 1k za grzybka byłaby odpowiednia . Z crown legami jestem na nie. ten item warty jest teraz z 50 cc; c
Devorious
06-01-2011, 09:35
Osobiście dodałbym crown legi, do jakiegoś questu przy przyszłym update (o ile ekipa planuje dla wyspy początkujących coś zrobić). Wtedy z pewnością cena wzrośnie, i to znacząco :>
Co do grzybków jest mi to obojętne.
Jak na razie zaznaczyłem "Żadna".
Blood Raven
06-01-2011, 09:57
Jestem tylko za 2 propozycją bo małe levele co biją lucky raty mogłyby sobie zarobić.
Crown legi max 30-40cc bo nawet jeśli będą powyżej 50cc to idę i lotam ich 120 sztuk na dzień i pier*ole biedaków :D
.Voorlon.
06-01-2011, 10:27
nie gram na rook ale myślę że przydalo by sie wam kolejne kilka, kilkaset cc :D
tylko jedno ale, lecą już z czegos c legi ? bo jak nie to co wy sprzedawac chcecie ?
Lagga v3
06-01-2011, 10:33
tylko jedno ale, lecą już z czegos c legi ? bo jak nie to co wy sprzedawac chcecie ?
c legi lecą z demon rookera i z demon lord rookera . czasem jak ktoś hero ubije to też spadną ; p\
cena c legów - 60cc byłaby odpowiednia . :D
Lolipops
06-01-2011, 10:38
Do grzybków nic niemam,ale ta pierwsza jest bez sensu zwróć uwagę na to że gracze pokroju Bloodrooka,Zdenia i ogólnie cala ta szajka potrafi zloocić kilka par dziennie,dlatego jestem na "NIE"
Sir Tom'ek
06-01-2011, 10:43
Zgadzam się tylko co do grzybków...
Co do legów i tak macie tam dużo kaski...
Grzybki można by dodać do Psychola (czy jak mu tam) i jakaś misja do tego aby można było u niego sprzedawać.
Co do crown legów to niestety jestem na nie.
Dexter Rook Sorcerer
06-01-2011, 11:35
Osobiście dodałbym crown legi, do jakiegoś questu przy przyszłym update (o ile ekipa planuje dla wyspy początkujących coś zrobić). Wtedy z pewnością cena wzrośnie, i to znacząco :>
Od kiedy po wprowadzeniu questa na jakiś item, jego cena rośnie ? : O
To tak jakby dodali questa na Korone, jej cena byłaby wyższa niż jest teraz ?
Śmieszny jesteś...
# topic
Racja, te legi to już nie są rary, grzybki się lootuje z każdego rata to też by się przydało dodać do jakiegoś npc.
Ale ja mam inny pomysł, za 10 grzybków, nowy npc. tworzyłby ulepszonego life fluida, nie wiem ile mógłby dawać, 220 hp ?
Master Maniek
06-01-2011, 11:55
Jestem za tym żeby można było sprzedać bo mam ze 40 grzybków :p
Crown legs za 150cc - jestem na Nie ,Klapek też nie skupuje NPC Mad na mainie.
Sprzedaż fire mushrooms u psychola - nawet ciekawy pomysł ,1 sztuka za 25 platynek ,tak mogłoby byc.
Jestem za propozycja numer 2.
Pierwsza mi wogole nie pasuje gdyz 150cc to za duzo pozatym tych legow jest juz bardzo duzo i kasa na rook skoczyla by mocno w gore, a i tak jest juz jej duzo.
Zarexoholik?
06-01-2011, 16:02
Oczywiście jestem na NIE. Crown Legsy - to nie rare? Kiedyś jak ktoś je miał to znaczyło, że miał dużo kasy. Więc po co NPC miałby je skupować? Co do skupowania jakichś grzybów - a po co komu one? =o
Kumpel Armii
06-01-2011, 16:08
Crown Legs stają się coraz częstszym przedmiotem i to nic dziwnego, że ich cena spada.
Mają tyle samo arm co Knight Legs, a więc nie widzę potrzeby ustalania aż tak wysokiej ceny. Jeżeli ich cena spadnie do marnych wartości, to wprowadzą nowe spodnie.
A więc co do pierwszej propozycji jestem na nie.
Druga propozycja jest znacznie bardziej rozgarnięta i w tej kwestii jestem na tak!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.