Zaloguj się

View Full Version : Usuni?ty r-key.

Devorious
05-01-2011, 20:24
Jak wiadomo, był podobno poważny błąd serwera, przez co administracja musiała wszystkim zresetować rkeya oraz hasła do kont. Może dla niektórych to i nawet na rękę, bo zgubili rkeya a teraz mogą wyrobić nowy za darmo, ale dla takiej osoby jak ja, to nie jest przychylne. Nie gram już na żadnych z serwerów, więc nie mam po co kupować pacca, a bez niego jak wiemy, nie jesteśmy wstanie wygenerować nowy rkey.
Dlatego, dobrze by było abyście każdemu z osobna przyznali 3-dniowy darmowy premium account, który moglibyśmy aktywować logując się na stronę.

@down Tego to nie wiedziałem, tak czy siak, mogli by zlikwidować na parę dni, to, że trzeba mieć pacc aby wyrobić rkeya.

Skoro nie grasz, to po co Ci r-key? :>
Zmień hasło, ustaw jakieś mega trudne (tylko je zapamiętaj) i nie wchodź na żadne linki wysyłane w grze (jak nie grasz to nie powinno to być dla Ciebie problemem). ;)
Kiedyś, jak wrócisz i kupisz pacc to będziesz miał możliwość wyrobienia r-key'a.

Oj tak, oczywiście administracja forum jak i gry, jak zwykle ma do wszystkiego wytłumaczenie.
Gówno Cię to obchodzi do czego jest mi potrzebny recovery key, to nie moja wina, że znaleźliście buga, miałem go wcześniej, to chcę go i teraz.

Szatan
05-01-2011, 20:26
żeby zrobić r keya trzeba mieć 10 dni, więc dodać to lub na kilka dni wywalić tą opcje, że trzeba mieć pacc do wyrobienia, żeby ktoś w twojej sytuacji mógł sobie to zrobić ;P

Magik
05-01-2011, 20:30
Skoro nie grasz, to po co Ci r-key? :>
Zmień hasło, ustaw jakieś mega trudne (tylko je zapamiętaj) i nie wchodź na żadne linki wysyłane w grze (jak nie grasz to nie powinno to być dla Ciebie problemem). ;)
Kiedyś, jak wrócisz i kupisz pacc to będziesz miał możliwość wyrobienia r-key'a.

@Niżej
To pisz raport w grze, lub na pomoc*********.pl

Linksys
05-01-2011, 20:35
A jak ja nie pamiętam maila to co też jestem w dupie ? a hasło mi zmienili a rk usuneli... I co straciłem 2.2k rp ?? przez błąd servera...

Veto
05-01-2011, 20:40
Popieram, zlikwidować tę blokadę PACC na okres np. dwóch tygodni, potem znowu przywrócić.

Zamykam, temat podeślę administracji...

James
06-01-2011, 01:10
Otwieram żeby się wypowiedzieć.
Do autora tematu: znasz regulamin? Jeśli tak to wiesz że za ewentualne błędy serwera Administracja nie musi wcale czynić żadnej rekompensaty.
Chyba nie sądzisz że ktoś ten błąd zrobił czy wykrył po to żeby potrzebny był ten cały galimatias...

Popieram też wypowiedź Magika, nie grasz? to r key jest Ci chwilowo niepotrzebny. Wrócisz? Możesz kupić pacca (nie musisz) i go wyrobisz.

Co do usunięcia (tymczasowego) potrzeby posiadania pacca, przy generowaniu r-keya, to uważam że nie powinno to wchodzić w grę.
W końcu wiele osób nie miało r-keya, a w takim wypadku KAŻDY mógłby go sobie wyrobić od tak, a to już drobna przesada.

Jeżeli w ogóle w sprawie wyrabiania r-keyów miało by być coś zrobione, to uważam że najlepszym wyjściem byłoby przyznanie 2-3? dni pacca na konto na którym przynajmniej jedna postać była aktywna w ubiegłym tygodniu.
To tylko moje zdanie, żadna deklaracja czy obietnica.

Ps. "miałem go wcześniej, to chcę go i teraz."
Chcieć to nie zawsze móc. Czasami 'chcem ale nie mogem' lub 'nie chcem, ale muszem...'