Zaloguj się

View Full Version : Haslo zbyt Latwe

Bambucha Rook
06-01-2011, 10:16
Elo

Jak kazdy wie byla zmiana hasel do kazdego konta i chcialem zmienic to haslo na swoje (jest okresilone na Silne kolor zielony) i wyskakuje blad ze haslo jest zbyt latwe o co tu chodzi? a teraz co haslo mam jest na kolor Zolty (sredni)

#Edit

Mam duze litery + cyfry

Doktor Watson
06-01-2011, 10:21
Elo

Jak kazdy wie byla zmiana hasel do kazdego konta i chcialem zmienic to haslo na swoje (jest okresiolne na Silne kolor zielony) i wyskakuje blad ze haslo jest zbyt latwe o co tu chodzi?

Hasło powinno zawierać przynajmniej jedną dużą literę [A-Z], cyfrę [0-9] oraz małą literę [a-z]. Możesz też użyć innych znaków, jeżeli są one dozwolone.
Hasło powinno być trudne oraz nie powinno być związane z numerem konta bądź nickiem postaci. Nie powinno zawierać imion oraz łatwych do wklepania ciągów znaków.

Lagga v3
06-01-2011, 10:22
nie zawiera ono dużych liter , cyfer . jest proste do złamania

@up
sekundy kuhwa .

Zdenio
06-01-2011, 13:08
Nie możesz wpisać hasła takiego samego jak miałeś wcześniej , czy to takie trudne do zrozumienia ? ;> Możesz tak samo zrobić jak Ja np . wpisz to samo sobie hasło tylko początek , środek lub koniec zmień jedna liczbę/literkę albo dodaj na początku/końcu jedna więcej literkę/liczbę . Myślę że proste do skumania .