View Full Version : [KONSOLE] Gran Turismo 5 vs NFS Hot Pursuit
Witam jak w temacie, którą grę wybrać?
Maatinii
06-01-2011, 18:33
Oby dwie gry są słabe. Gt5 było robione parę dobrych lat a chujstwo wyszło z tego. A Nfs Hp też nie jest dobry ale już bym w niego bardziej grał niż w gt5.
Dwa niby dobre tytuły dużo zapowiedzi, duży budżet a gry bardzo zawiodły.
Down.
Tia... Grałem w gt5 i jakoś mnie niczym nie zaskoczyła ba grać tymi samochodami bez "vipa"
(jakoś tak się to nazywa) to naprawdę niezwykłe wrażenia. Jak można tak nie dopracować samochodów, chwaląc się ze ich będzie około 1k a grać można na poważnie 150? Wystarczy też poczytać komentarze na temat tej gry.
imo gran turismo 5, mam obydwie gry i gt5 jest miodne a ten co ma xboxa to raczej nie powie ze to dobra gra :) polecam gt5 aczkolwiek nowy nfs tez jest bardzo dobry
obeebook
06-01-2011, 18:54
imo gran turismo 5, mam obydwie gry i gt5 jest miodne a ten co ma xboxa to raczej nie powie ze to dobra gra :) polecam gt5 aczkolwiek nowy nfs tez jest bardzo dobry
Dlaczego ten co ma Xboxa nie powie, że to dobra gra ? : d
Nie miałem okazji zagrać.
xboxfani nie powiedza ze gra TYLKO na ps3 jest bdb ;]
Woder (: !
06-01-2011, 19:14
Posiadam obie gry na PS3.
Są bardzo dobre.
Trudno wybrać lepszą : ).
A ja polecam bardziej GT5.
NFS też spoko gra, ale jednak gt lepsze :cool:
Nadal się zastanawiam a tak bliżej :D PS3 :d
Jako fan całej serii NFS polecam Ci Hot Pursuit. W Gran Turismo nie grałem. ;c
Poziomek Twuj Koleszko
07-01-2011, 07:59
Burnout lepszy. d;
Maatinii
07-01-2011, 09:04
Burnout lepszy. d;
100% się zgadzam! Nfs hp miał być pokroju Burnout ale im coś nie wyszło, a gt5 jest nie dopracowane.
Precision
07-01-2011, 09:17
Dla mnie to bezsensowne porównanie dwóch gier.
NFS jest taki - 'Gaz do dechy i wszystko mi wolno', tzn to jest gra, w którą może zagrać każdy, poziom jest łatwy bo to nie żaden symulator. Dzięki za taką grę, jak w zakręt wchodzimy z prędkością 300 km/h..
Gran Turismo, hmm.. Grałem, grafika jak dla mnie przeciętna z plusem. Sterowanie? Gorsze niż w Forzie 3, kamera mi nie pasuje zupełnie. Gra ma u mnie plusa tylko za ilość aut, ale i tak nie wziąłbym jej. Dla mnie najlepszym przykładem tego typu gier jest Forza 3, tu jest prawdziwy realizm, mnóstwo opcji do ustawiania i tuningowania auta, 'cud miód'.
Porównanie Gran Turismo z Forzą 3, ok, ale nie z przereklamowanym NFS. ;)
#Topic
Jak już masz do wyboru tylko te dwie gry to weź GT5.
Jak dla mnie to tradycyjnie NFS podobno to HoT Pursit czy jak to się tam pisze jest najbardziej wyjebane z wszystkich jakie powstały.
NFS'a sciagnalem wczoraj na kompa i sie zawaliscie gra, procz tego ze mi wyskakuja czasem drzewa na drodze i nie wiem gdzie jechac : |. W Turismo nie mialem okazji pograc jeszcze, mam zamiar sciagnac xd
#Down
o curva ;[ to trzeba bedzie PS3 kupic XD
W Turismo nie mialem okazji pograc jeszcze, mam zamiar sciagnac xd
fail z ciebie, gt5 tylko na ps3 wyszlo HAHAHAHAHA
Polecam ci zdecydowanie Need for Speed " Hot Pursuit ".
Kuzyn chyba ma Gran Turismo 5 ,ale mówił ,że gra jest "taka sobie" ,nie wiem do czego dążył. W każdym razie NFS jest według mnie lepsze ,radzę ci pograć w to.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.