View Full Version : Anty Cheat.
Dodać komunikat, który by sie pokazywał najlepiej losowo, że raz np. za 60 minut a raz za 75 minut lub 20 minut. W komunikacie było by napisane, że wykrywacz botów wykrył u ciebie bota, i jeżeli nie wpiszesz "/cheatbox 2B781Y" w ciągu 4 minut, dostaniesz bana na ... dni (czas bana wy ustalicie), ( kod który pokaże sie wam w Default i na środku ekranu, który będzie pokazywać,co minute będzie losowy). :cool:
@Khuramek - Można by było zrobić także że taki anty cheat działałby tylko poza Miastem
@Goate - wątpie żeby ktoś by się spóźnił, choć jeżeli bił by jakiegoś bossa, to można by było wprowadzić też że jeżeli bije się potwora to teżten komuniak niemoże wyskoczyć.
@Magiczny - Tak też można by było ;d. Prosze o dodanie jeszcze jednej sondy "Tak, ale troche inaczej."
.Khuramek.
06-01-2011, 17:38
Nonono i np. ktoś kto skilluje i wchodzi co te 10 min tylko żeby kliknąć na dźwignie dostanie bana bo w ciagu 4 min nie wpisał tego całego kodu? Jestem na nie...
Komu sie chce co 4 min stawać i wpisywać jakiś durny kod... map click i dzida; o.
Kamor VODKA
06-01-2011, 17:45
po co kopiować ron otsa ?
tylko tam byl w trainerze a nie normalnie XD
Nie
Goatee 2.0
06-01-2011, 17:49
po co kopiować ron otsa ?
tylko tam byl w trainerze a nie normalnie XD
Nie
Nie tylko, na wypasie też coś takiego jest chociaż nie działa poprawnie xd
#
Jest dobrze tak jak jest. Później będzie płacz, że ktoś dostał bana bo się spóźnił z wpisaniem kodu...
<Magiczny>
06-01-2011, 17:54
Mozna byloby to zrobic ze wysylalby 3 wiadomosci w ciagu 30 min jezeli nie odpisze to ban ;d
@t
Nieprzemyslane
Cheaty masz w CS =[
Od tego jest dźwignia w Trainerze, jestem na nie.
Blood Raven
06-01-2011, 18:10
Jestem na nie. Ziomek to jest tibia 7.6 a nie 8.5 + :)
NIE - dlaczego? Duze obciazenie dla serva oraz ten kto i tak cheatuje otrzyma swoja kare - predzej czy pozniej, z reszta da sie zrobic skrypt na to. Powinno raczej sie zrobic osobnego klienta tylko APO (ze ip changer nie zadzialalby) i brak mozliwosci wlaczenia botow jak to jest mozliwe na MazurskimOTSie (jedyne dobre rozwiazanie z tamtego serva)
Zarexoholik?
06-01-2011, 18:33
Aha, z jakiego ots'a wziąłeś ten jakże przemyślany pomysł? Jestem na NIE, od tego masz tutorów/GMów.
aha a jak afkuje to dostane deleted?? pozdro...
nie
Aha , no lus. Od sprawdzania sa GM'i koxie. Jestem na nie.
Panek Kitara
06-01-2011, 18:59
Była rekrutacja na nowych tutorów więc po co wprowadzać marne kody z pro elo słabych otsów? Tutorzy mają zajęcie a jeżeli takowe kody wprowadzili mogliby iść zbierać muszelki nad morzem ^.-
Nie.
Kierownik
06-01-2011, 19:07
Haha, bezsensu pomysł... Jestem na NIE
Jestem na nie. Jak się biję z kimś to nie mam czasu na odpisanie nawet znajomym. Przy expie i dużej ilości mobów, które w tym momencie cię biją możesz przeoczyć ten komunikat albo po zabiciu mobów zapomnieć o tym komunikacie i dostaniesz bana za free.
#Top
Propozycja durna strasznie i jestem na nie..
Gópie ktoś afkuje np. w domku i ma dostać bana bo nie wpisze komendy?? ew. Jest na respie i nie ma czasu wpisać bo ciągle dostaje hity i musi się leczyć. To ma dostać bana ??
NJE !
Krulowiec
06-01-2011, 22:39
Było kiedyś próbowane coś podobnego nie wypaliło i ekipa sobie odpuściła także wątpię czy będą próbować drugi raz.
NIE
Jestem na nie. Beznadziejna propozycja. Było już kilka podobnych propozycji i żadna nie przeszła.
Doktor Watson
07-01-2011, 10:53
Jestem na nie bo nie potrafisz dopracować propozycji. Jeżeli już to trzeba by zająć się tym dłuższą chwilę i napisać na prawdę porządny kod do tego. A co do przepisywania - trzeba chyba zrobić kilka kombinacji gdzie zostanie umieszczony tekst albo zrobić, aby BOT nie mógł go przepisać... Napisanie programu przepisującego daną wartość jest kwestią chwili...
Knight Lukas
07-01-2011, 11:23
Oczywiście jestem na nie taki 2,5k lvl biegając 6h na wardach zapominałby wpisywać tego kodu.
Administracja ma swoje sposoby na wykrywanie botów, co prawda nie są skuteczne w 100% bo auto manasa z Tibi Auto nie potrafią wykryć, no ale cóż ;x
.Vimpexx.
07-01-2011, 11:30
Była już taka propozycja, wtedy 90% głosów była na NIE, zresztą teraz pewnie też tak będzie.
@Topic
Jestem na Nie, mam dostać bana za to, że afkuje w domku lub skillam w trainerze?
Od sprawdzania są GM'owie i Tutorzy.
:)
Vikingus
07-01-2011, 11:49
Nie leży mi ten pomysł.
Nie.
Azbestowy v.62.0
07-01-2011, 12:06
Dodać komunikat, który by sie pokazywał najlepiej losowo, że raz np. za 60 minut a raz za 75 minut lub 20 minut. W komunikacie było by napisane, że wykrywacz botów wykrył u ciebie bota, i jeżeli nie wpiszesz "/cheatbox 2B781Y" w ciągu 4 minut, dostaniesz bana na ... dni (czas bana wy ustalicie), ( kod który pokaże sie wam w Default i na środku ekranu, który będzie pokazywać,co minute będzie losowy). :cool:
Spierdalaj
#topic
Tak jak mówiłem + i tak oni wszystko widzą i jak muszą to banują. Jakoś wszyscy żyją
Fajnie tylko że jak ktoś np nie zauważy komunikatu albo coś takiego chyba że będzie to wyjebanie widać wtedy jestem na TAK
Salik Shoter
07-01-2011, 14:28
Jestem na tak, jeżeli ten kod miałby się wyświetlać an osobnym kanale. Jeżeli na tym samym to dupa bo przy expieniu jest to niewygodne :P
Głupi pomysł.
Jestem na nie ,przecież od tego są GM'owie .
Było już kilka podobnych pomysłów ,żaden się nie podobał użytkownikom ,a w ogóle to musiałyby być kombinacje z kosmosu.
jestem na nie bezsensu pomysł.
od sprawdzania masz GMów i tutorów .
Kosik Czarny 2v0
08-01-2011, 14:33
Jestem na nie!
Będę afkować i bana dostane ?Żenada.
Nieprzemyślana w ogóle propozycja
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.