View Full Version : Weekend
Τettmeier
06-01-2011, 18:05
Siema, byłem dziś w kinie na premierze 'Weekendu' w reżyserii Cezarego Pazury. Zakładam temat ponieważ chciałbym naprawdę polecić Wam ten film, ponieważ był kozacki. xd Humorem podobny jak najbardziej do polskich komedii, które według mniemania sporej liczby osób nigdy już nie wrócą.. Nie zawiodłem się, gorąco zachęcam do kina bo śmiałem się jak rzadko kiedy. Jak ktoś ma zamiar obejrzeć, to mile widziany post
Obejrzymy zobaczymy. Na razie podchodzę z dystansem do nowych polskich filmów.
Gruba Impra z Mikielem
06-01-2011, 18:55
Według wielu recenzji ten film jest po prostu kiczem i niewypałem. Chciałem iść, ale chyba zrezygnuję.
tez się zastanawiam czy iść... zobaczymy jeszcze inne recenzje...
Kamor VODKA
06-01-2011, 21:03
u mnie w moim gigant miescie po paru dniach zawsze premiera
: /
A cycki są? Bo zastanawiam się, czy wydać na ten film i kupić bilet dla dwojga ; d
Film równie bekowy jak Chłopaki Nie Płaczą, czy Poranek Kojota, czy żarty wymuszone?
Gruba Impra z Mikielem
06-01-2011, 21:10
Film równie bekowy jak Chłopaki Nie Płaczą, czy Poranek Kojota, czy żarty wymuszone?
takich filmów już nie będzie w polskim kinie.
to lepiej już obejrzeć to http://www.youtube.com/watch?v=6Ujj0MoqIbg
Τettmeier
07-01-2011, 17:43
A cycki są? Bo zastanawiam się, czy wydać na ten film i kupić bilet dla dwojga ; d
Nie przesadzałbym porównując do 'Chłopaki nie płaczą', żarty na niezbyt wysokim poziomie, ale gwarantuję rozśmieszenie NAWET Ciebie! :D
Sir Tom'ek
07-01-2011, 21:24
No ja się wybieram w niedzielę do kina na ten Film xD
Mam nadzieję że się nie zawiode xD
Zarexoholik?
07-01-2011, 21:36
Oczwyiście, że obejrzę. Pazura to mój ulubiony polski aktor. =o
Dzisiaj już powinien być na necie tak że się zobaczy ;p... Do kina raczej nie pójdę bo pazura nie jest moim zdaniem wart 15 zl chyba ze za free bym się jakoś wbił to inna sprawa ;p
Li$ek Von Lid3n
08-01-2011, 17:48
Na poczatku lutego pojde bo narazie nie mam czasu isc - NAUKA!
Goatee 2.0
08-01-2011, 18:46
Pewnie pójdę obejrzeć. Recenzja mnie zaciekawiła ;p
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.