Zaloguj się

View Full Version : Co to kur**a jest?

N-series
06-01-2011, 19:12
Cze logłem na apo na mojego chara na rooku i afkuej w dp i co?

19:08 Kahir: eloo jak nie jestes frajerem co sprzedaje na policji to wyslij mi 10cc jak nie wyslesz parcelem to znaczy ze jestes hehe pozdrawiam ziomki i panie :)
19:04 Tarenia: Siema ;d Chcialbym Cie zaprosic na ta*****org (7.6 wlasny rook,rpg 7x) 24.7 ots :> Dzis start! Najwiekszy lvl do 24:00 dostaje senior tutora,a dzis wylosujemy 2tutorow!! Wejdz tar****

19:18 Jawor krul: siema, chce byc bogaty, wyslij mi itemki albo kase. jezeli mi wyslesz czeka cie niespodzianka do wygrania (50cc) koncze gre ! to konkurs cos za cos!
19:18 Jawor krul: siema, chce byc bogaty, wyslij mi itemki albo kase. jezeli mi wyslesz czeka cie niespodzianka do wygrania (50cc) koncze gre ! to konkurs cos za cos!

Jakiś koleś jeszcze pisał coś takiego że kończy gre i chodziło mu o to abym mu wysłał coś z eq albo kaski a on odeśle coś lepszego i że tu już nie gra.

Oczywiście wkurwiłem się niesamowicie dawno nie widziałem takiego syfu , nooby pisza z bica każdemu na pw , przydało by się to ogarnać i banować takie osoby na długo , szczególnie takich śmieci co piszą że odchodzą z serwera i proszą o itemy i odeślą lepsze

Adasik
06-01-2011, 19:16
W tym momencie też właśnie dostałem taką wiadomość. Jak dla mnie za takie pisanie należą się bany na całe konto na dość długi okres tj. ok. 5 dni.
19:14 Kahir: eloo jak nie jestes frajerem co sprzedaje na policji to wyslij mi 10cc jak nie wyslesz parcelem to znaczy ze jestes hehe pozdrawiam ziomki i panie :)

ave666
06-01-2011, 19:18
Nie wiem czy da się to ogarnąć skoro wiadomości są na pw ale możesz mutować ^^ Wiem, że lepiej byłoby jakby dało radę jakoś ich wykryć i zbanować ale lepszy rydz niż nic ;>

Lagga v3
06-01-2011, 19:27
A jak jakiś noob do ciebie podchodzi i mówi daj coś to cię to nie wkurwia?

@top
Bany dla żuli :d

Golebi
06-01-2011, 19:36
Cudowny klimat Apo ; /

@banować ich.

Linksys
06-01-2011, 19:49
Bo oni się czują jak na bazarze... Tam sie zresztą wychowali więc odruch bezwarunkowy nie ma się co dziwić, ale takim pojebom powinni blokować dostęp do internetu...

KaZeK
06-01-2011, 19:52
Rze-czy-wis-tość

To może byś ruszył parszywą dupę i raportował takie osoby? GM/Tutor nie widza wszystkiego i trzeba im trochę pomóc ;)

Lolipops
06-01-2011, 20:02
Do mnie żadna taka wiadomość nie przyszła,jak to mowią "swój do swego ciągnie".
Niebierzcie tego serio chłopaki

Saylor
06-01-2011, 20:37
Tak trudno Ci zablokować takie osoby?

Nie wiem czy admini coś na to poradzą bo co to da zbanowanie takiego typka, jak zrobi nowe konto i dalej będzie spamował?

Sivato.
06-01-2011, 20:41
Nic nie poradzisz, najlepiej ignorować.

Hawaaj_THC
06-01-2011, 20:45
Ja takie cos dostalem od 1 goscia 2 razy z tym ,ze sprzedaje glina i ,ze jest zebrakiem i przeprasza...a wczesniej jeszcze dostalem wiadomosc ,ze gosc prosi o itemy albo kase...masakra

Kamor VODKA
06-01-2011, 20:47
jakbym mial 10cc to wysłał bym,nie chce być konfidentem : .//////

Schumen2
06-01-2011, 21:00
jakbym mial 10cc to wysłał bym,nie chce być konfidentem : .//////
Dziecinada... Konfidentem? Ile macie lat?. Wieku 30 lat też będziecie gadać CHWDP?. Beznadzieja moim zdaniem...

Diabolix
06-01-2011, 21:33
Dziecinada... Konfidentem? Ile macie lat?. Wieku 30 lat też będziecie gadać CHWDP?. Beznadzieja moim zdaniem...

To była ironia, zrozum to. Może nie wiesz, co to znaczy, ale nie chce mi się wchodzić na wikipedię i ci kopiować.

W sumie, to już nie gram, ale przeważnie, jeżeli ktoś poprosił, to starałem się coś rzucić. Zawsze miałem jakieś itemy z loota, więc leciały jakieś mpa czy inne "śmiecie", które im się mogły przydać.
Nie ma się co tak denerwować, to jest normalne i od dawna. Jeżeli nie proszą o nie wiadomo jaką sumę, to możesz im rzucić, jak podziękuje, to będzie fajnie.
Nie dobiłem jakiegoś dużego bardzo levela, bo tylko (albo aż, zależy dla kogo) 440 ek, ale zawsze starałem się coś dać. Czasami coś jeszcze w mieście pokazywałem i mam nadzieję, że tym zachęciłem chociaż kilka osób do gry, którym dałem te rzeczy.

@top
jak już wspomniałem, mi to bardzo nie przeszkadzało, nie wiem, co cię tak denerwuje, szkoda ci paru cc? Przecież je nie trudno zarobić, a im gorzej, jeżeli mają mały poziom. Nie ma co rzucać wyzwiskami i się wkurzać, bo to tylko gra. Jak im ma to pomóc, to im daj, tobie to nic nie zaszkodzi.

Magik
06-01-2011, 21:47
Jest jak jest, ale nikt tego nie zgłosił na raport...
Ktoś coś pisał później, ale o innym graczu który chciał itemy - poleciłem opcje ignore.
Narzekacie na serwer, a sami nie pomagacie, tylko od razu płaczecie na forum. Następnym razem proszę pisać raport i czekać. To, że nie odpisujemy, nie znaczy że nie robimy nic w tym kierunku. ;)