View Full Version : Rozmowa
Schumen2
06-01-2011, 20:10
Witam!
Nie wiem czy już był taki temat lub taka propozycja ale zaryzykuje.
A więc chodzi mi o zrobienie czy udostępnienie kanału vt lub teamspeak po to aby gracze mogli porozmawiać czy też pomóc sobie nawzajem.
Co sądzicie na ten pomysł?
Do Administracji:
Moim zdaniem jak już jest taki server to powinien on być "zareklamowany" na stronie, że istnieje takie coś jak ts,vt itd. Ale to jest tylko taka moja inicjatywa.
Pozdrawiam Szumcio
apo ma swój server ts ;/
close plix
Kosiasty
06-01-2011, 20:21
Od dnia dzisiejszego dzięki uprzejmości naszego kolegi Miffka mamy możliwość korzystania z serwera najnowszej wersji popularnego programu służącego do komunikacji głosowej jakim jest TeamSpeak 3. Dlatego też zapraszamy wszystkich graczy do używania tego serwera oraz bardzo serdecznie dziękujemy Miffkowi za ten prezent, który z pewnością będzie nam dobrze służył. Każdego zainteresowanego odsyłamy najpierw na oficjalną stronę twórców TeamSpeaka, która znajduje się pod adresem www.teamspeak.com (http://www.teamspeak.com), aby pobrać clienta niezbędnego do użytkowania serwera. Host potrzebny do nawiązania połączenia to: ts.toproste.pl port: 9987
Słowa Mortiisa, Miffek powiedział ze niedługo zrobi vt, ponieważ jest lepsze.
Wiele ludzi ma priv serwy vt, wystarczy spytać na gc.
Zarexoholik?
06-01-2011, 22:26
TeamSpeak jest - tylko że nikt tam nie wchodzi, a jak wchodzi to się napina. Także nic nowego nie odkryłeś.
Od tego są kanały w grze typu Game Chat, Help i tam możesz szukać pomocy. A co do stwarzania nowych kanałów na vt/ts to nie widzę w tym sensu, bo tam nikt nie siedzi...
Krulowiec
06-01-2011, 22:41
Jest serwer TS3 niby jest to dobre rozwiązanie ale na serwer nikt nie wchodzi, gdyby ekipa wchodziła częściej to zapewne był by przepełniony.
Poza tym serwer jest często wyłączony także słabo.
Od tego są kanały w grze typu Game Chat, Help i tam możesz szukać pomocy. A co do stwarzania nowych kanałów na vt/ts to nie widzę w tym sensu, bo tam nikt nie siedzi...
Dokładnie ,od tego są kanały typu Game - Chat.
Kolejne nie są potrzebne ,według mnie propozycja nie została przemyślana.
Nie.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.