PDA

View Full Version : Incepcja

lord max
06-01-2011, 21:40
Nie wiem, nie taki nowy fakt, ale obejrzałem go dopiero wczoraj i.... IDEALNY, TAK RYJE BANIE, TAKI GENIALNY, nie wiem jaką wy macie o nim recenzje? Najbardziej podobały mi się 2 sceny, impulsy, i ten bączek na końcu, nie wiadomo czy się przewalił czy nie, mi się wydaje że to był następny poziom snu, chociaż, to już interpretacja widza... Co wy myślicie!?

Coller
06-01-2011, 21:48
Oglądałem ten film jakiś czas temu
Szczerze? spodziewałem się czegoś lepszego.Fakt,że efekty specjalne były świetne->jak samochód wpada do wody,strzelaniny oraz bączek xd ale nic poza tym.Takie jest moje zdanie po obejrzeniu tego filmu.

Szatan
06-01-2011, 21:54
film super, oglądałem kilka razy, końcówka trzyma w napięciu, bo nie do końca wiadomo co się dzieje... :p

Zarexoholik?
06-01-2011, 22:34
gatunek: Surreallistyczny, Thriller, Sci-Fi

Nie lubię takich gatunków, a sam fakt, że zagrał w nim Leonardo DiCaprio już mnie śmieszy. On nie pasuje do takich ról. o.O'

Nie zamierzam oglądać.

UNKNOWNq
06-01-2011, 23:03
ogladalem z miesiac temu i ostatnio, film zajebisty dawno nie bylo lepszego
a ten baczek na koncu mysle ze sie przewraca zobaczcie sobie xd

Disc
07-01-2011, 07:25
Film godny polecenia :] Sam oglądałem go troszkę "nie ten tegens", nawet fakt iz DiCaprio gra mnie nie rusza... Godny polecenia dawno tak dobrego filmu nie widziałem. = ]

Precision
07-01-2011, 09:27
No faktycznie dobry film, byłem na nim w kinie już jakiś czas temu. ;)
Co do bączka wydaje mi się że na końcu się przewrócił. :D

Diabolix
07-01-2011, 12:34
Nie lubię takich gatunków, a sam fakt, że zagrał w nim Leonardo DiCaprio już mnie śmieszy. On nie pasuje do takich ról. o.O'

Nie zamierzam oglądać.

On nie pasuje do takich ról? Uważam, że jest to jego jedna z najlepszych ról. Nie oglądałeś, to nie pisz takich pierdół. Ty w ogóle cokolwiek o tym wiesz? Obejrzyj "Wyspę tajemnic" z nim. To, że zagrał w kilku głupich filmach jak "Romeo i Julia" to nie znaczy, że jest do dupy.

@topic
Film bardzo fajny, obejrzałem w kinie i jestem z tego zadowolony.
Nie radzę go oglądał ludziom, którzy w czasie oglądania filmu robią masę innych rzeczy, bo po prostu nie będą wiedzieć, o co chodzi.
Polecam.

Linksys
07-01-2011, 13:43
Lepszy z filmów jakie ostatnio powstały ;p

Adasik
10-01-2011, 00:12
Nie zaskoczył mnie ten film, a tego właśnie się spodziewałem. Niektóre efekty specjalne były fajne, a sama fabuła skomplikowana i zawiła.

Wcale nie Devil Murder
02-02-2011, 22:12
Film bardzo ryje banię [2] XD. Tak średnio mi się podobał, nie lubię takich dziwnych filmów xd. Jak dla mnie fabuła była z lekka idiotyczna, no ale cóż. Każdy ma swój gust.

Crayon
02-02-2011, 23:16
Szczerze mówiąc, to liczyłem na coś głębszego - a wyszło jak wyszło. Film fajny, ale przewidywalny momentami bardzo, ot taki średniak

Devixx
02-02-2011, 23:28
Film z rozkminką dobrą, fajni aktorzy oraz dobre sceny.

xD Lukki xD
03-02-2011, 00:32
Czytając niektóre komentarze wyżej widać, że niektórzy źle się wczuli w film i nie do końca chyba go zrozumieli, ale mniejsza o to bo są rożne zdania na temat tego filmu. Coś jak poemat - wiele interpretacji...
Ogólnie ujmując, film mi się spodobał, trzeba było dokładnie oglądać, żeby odpowiednio się wczuć i nie pogubić. Pomysł dobry i realizacja jego także udana.

Τettmeier
03-02-2011, 17:13
Oglądałem w okolicach premiery ten film w kinie i powiem, że bardzo mi się podobał. Trzymał w napięciu od początku do końca, często dawał do myślenia.. Szczerze mówiąc to w połowie się trochę zgubiłem i mówię do kumpla 'Ty, to jest ten drugi sen, czy trzeci?' :(

Pogromczyni zla
04-02-2011, 19:22
Miałam okazję oglądac Incepcję jakiś miesiąc temu. Osobiście spodziewałam się czegoś lepszego, ale również nie byłam zawiedziona fabułą. Pomysł na incepcję był genialny, oryginalny scenariusz. Niezłe efekty specjalne.

Joogi
04-02-2011, 19:25
Mialem ogladac w kinie, ale nie wyszlo. Niedlugo mam zamiar obejzec, bo widze sporo dobrych komentow ;d

zielony kwadracik.,
06-02-2011, 04:47
Obejrzalem film :D jest wrecz mega zajebisty tylko trzeba sie skupic zeby zrozumiec wszystko : ] jestem mega ciekaw czy baczek na koncu nadal sie krecil czy przestal, tak szybko sie obudzili ze nie wiem XD. ogolnie wydaje mi sie ze w tym filmie o to chodzi ze oni caly czas sa we snie :D No ***** rzeczywiście!

3rd Dimension
09-02-2011, 18:29
Lol, tam ktoś nie oglądał, to na chuj sie udziela...
Film wg. bardzo dobry, efekty powalają, a fabuła też nie jest taka zła.
Zajebiste efekty były np. jak ten pociąg przejeżdżał przez miasto, albo tamta ziomala sobie wygięła ulice xddd. Ale ten koniec bardzo intrygujący. Z tego, co czytałem to celowy zabieg, tzw. zakończenie "do interpretacji widza"

Eklerq
10-02-2011, 21:55
Bardzo dobry film, zaskakujący, fajne sceny akcji. Mówisz, że film ryje banie? jeżeli chcesz, żeby coś zryło Ci banie, to zobacz ten film: Shutter Island/Wyspa tajemnic. (http://www.filmweb.pl/film/Wyspa+tajemnic-2010-464256)