View Full Version : Incepcja
lord max
06-01-2011, 21:40
Nie wiem, nie taki nowy fakt, ale obejrzałem go dopiero wczoraj i.... IDEALNY, TAK RYJE BANIE, TAKI GENIALNY, nie wiem jaką wy macie o nim recenzje? Najbardziej podobały mi się 2 sceny, impulsy, i ten bączek na końcu, nie wiadomo czy się przewalił czy nie, mi się wydaje że to był następny poziom snu, chociaż, to już interpretacja widza... Co wy myślicie!?
Oglądałem ten film jakiś czas temu
Szczerze? spodziewałem się czegoś lepszego.Fakt,że efekty specjalne były świetne->jak samochód wpada do wody,strzelaniny oraz bączek xd ale nic poza tym.Takie jest moje zdanie po obejrzeniu tego filmu.
film super, oglądałem kilka razy, końcówka trzyma w napięciu, bo nie do końca wiadomo co się dzieje... :p
Zarexoholik?
06-01-2011, 22:34
gatunek: Surreallistyczny, Thriller, Sci-Fi
Nie lubię takich gatunków, a sam fakt, że zagrał w nim Leonardo DiCaprio już mnie śmieszy. On nie pasuje do takich ról. o.O'
Nie zamierzam oglądać.
UNKNOWNq
06-01-2011, 23:03
ogladalem z miesiac temu i ostatnio, film zajebisty dawno nie bylo lepszego
a ten baczek na koncu mysle ze sie przewraca zobaczcie sobie xd
Film godny polecenia :] Sam oglądałem go troszkę "nie ten tegens", nawet fakt iz DiCaprio gra mnie nie rusza... Godny polecenia dawno tak dobrego filmu nie widziałem. = ]
Precision
07-01-2011, 09:27
No faktycznie dobry film, byłem na nim w kinie już jakiś czas temu. ;)
Co do bączka wydaje mi się że na końcu się przewrócił. :D
Diabolix
07-01-2011, 12:34
Nie lubię takich gatunków, a sam fakt, że zagrał w nim Leonardo DiCaprio już mnie śmieszy. On nie pasuje do takich ról. o.O'
Nie zamierzam oglądać.
On nie pasuje do takich ról? Uważam, że jest to jego jedna z najlepszych ról. Nie oglądałeś, to nie pisz takich pierdół. Ty w ogóle cokolwiek o tym wiesz? Obejrzyj "Wyspę tajemnic" z nim. To, że zagrał w kilku głupich filmach jak "Romeo i Julia" to nie znaczy, że jest do dupy.
@topic
Film bardzo fajny, obejrzałem w kinie i jestem z tego zadowolony.
Nie radzę go oglądał ludziom, którzy w czasie oglądania filmu robią masę innych rzeczy, bo po prostu nie będą wiedzieć, o co chodzi.
Polecam.
Lepszy z filmów jakie ostatnio powstały ;p
Nie zaskoczył mnie ten film, a tego właśnie się spodziewałem. Niektóre efekty specjalne były fajne, a sama fabuła skomplikowana i zawiła.
Wcale nie Devil Murder
02-02-2011, 22:12
Film bardzo ryje banię [2] XD. Tak średnio mi się podobał, nie lubię takich dziwnych filmów xd. Jak dla mnie fabuła była z lekka idiotyczna, no ale cóż. Każdy ma swój gust.
Szczerze mówiąc, to liczyłem na coś głębszego - a wyszło jak wyszło. Film fajny, ale przewidywalny momentami bardzo, ot taki średniak
Film z rozkminką dobrą, fajni aktorzy oraz dobre sceny.
xD Lukki xD
03-02-2011, 00:32
Czytając niektóre komentarze wyżej widać, że niektórzy źle się wczuli w film i nie do końca chyba go zrozumieli, ale mniejsza o to bo są rożne zdania na temat tego filmu. Coś jak poemat - wiele interpretacji...
Ogólnie ujmując, film mi się spodobał, trzeba było dokładnie oglądać, żeby odpowiednio się wczuć i nie pogubić. Pomysł dobry i realizacja jego także udana.
Τettmeier
03-02-2011, 17:13
Oglądałem w okolicach premiery ten film w kinie i powiem, że bardzo mi się podobał. Trzymał w napięciu od początku do końca, często dawał do myślenia.. Szczerze mówiąc to w połowie się trochę zgubiłem i mówię do kumpla 'Ty, to jest ten drugi sen, czy trzeci?' :(
Pogromczyni zla
04-02-2011, 19:22
Miałam okazję oglądac Incepcję jakiś miesiąc temu. Osobiście spodziewałam się czegoś lepszego, ale również nie byłam zawiedziona fabułą. Pomysł na incepcję był genialny, oryginalny scenariusz. Niezłe efekty specjalne.
Mialem ogladac w kinie, ale nie wyszlo. Niedlugo mam zamiar obejzec, bo widze sporo dobrych komentow ;d
zielony kwadracik.,
06-02-2011, 04:47
Obejrzalem film :D jest wrecz mega zajebisty tylko trzeba sie skupic zeby zrozumiec wszystko : ] jestem mega ciekaw czy baczek na koncu nadal sie krecil czy przestal, tak szybko sie obudzili ze nie wiem XD. ogolnie wydaje mi sie ze w tym filmie o to chodzi ze oni caly czas sa we snie :D No ***** rzeczywiście!
3rd Dimension
09-02-2011, 18:29
Lol, tam ktoś nie oglądał, to na chuj sie udziela...
Film wg. bardzo dobry, efekty powalają, a fabuła też nie jest taka zła.
Zajebiste efekty były np. jak ten pociąg przejeżdżał przez miasto, albo tamta ziomala sobie wygięła ulice xddd. Ale ten koniec bardzo intrygujący. Z tego, co czytałem to celowy zabieg, tzw. zakończenie "do interpretacji widza"
Bardzo dobry film, zaskakujący, fajne sceny akcji. Mówisz, że film ryje banie? jeżeli chcesz, żeby coś zryło Ci banie, to zobacz ten film: Shutter Island/Wyspa tajemnic. (http://www.filmweb.pl/film/Wyspa+tajemnic-2010-464256)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.