PDA

View Full Version : Pytanie do Administracjii.

Magnatek.
06-01-2011, 22:41
Siema.
Mam takie pytanie do administracjii. Co sie dzieje z serverem,czyzby powoli upadal,coraz czestrze lagi,kick.Porsilbym o wyjanienie tych problemow. Chodza juz na ten temat rozne zdania."Koniec APO, APO upada".Jednak wieksza polowa Serva mysli ze trwaja jakies prace konserwacyjne,albo cos. Prosze o wypowiedz Adminow.:confused::confused::confused::confused::c onfused::confused::confused::confused::confused::c ool::cool:

Xienu$
06-01-2011, 22:44
apo upadlo!!! wasze chary juz nie maja wartosci!!!

@top
ogarnij mortiisowi się komp grzeje

@down
to była ironia

Krulowiec
06-01-2011, 22:44
Spokojnie nic się nie dzieje to , że serwer raz na pół roku ma trochę lagów to nie oznacza , że upada.Może w firmie hostującej występują jakieś błędy czy coś także na pewno nie jest to wina administracji , tak mi się wydaję .

# Czeczen

Mortiis nie ma serwera w domu wąsiku HAHA

Santano
06-01-2011, 22:49
APO nie upada, spokojnie.
Lagi? Wątpię, w ostatnim czasie nie odczuwałem lagów, inne osoby, których pytałem - też. Pingi również są niskie.
Jeśli jednak czasem miały takowe miejsce, mogło to mieć związek m. in. z test serwerem, na którym często testowałem skrypty do nowego update (który mam nadzieje uda się zrobić bardzo niedługo) :D

Magnatek.
06-01-2011, 22:54
Santano dzis kilka minut temu byly 2 takie lagi dlugie dosyc.Pozniej byl zapis serva.

Tak włsnie o tego laga.

Babus
06-01-2011, 22:54
Jemu chyba chodziło o tego 'mega laga' o 22:26.

Sciex
06-01-2011, 23:13
Hmm chyba jest juz lus ;) Ostatnio slyszalem ze byly ataki jakies na stronke APO lecz moglem zle slyszec : ( Mam nadzieje ze Administracja sobie juz z tym poradzila (: