View Full Version : Takie Samo IP :'(
Chodzi mi o to że ja posiadam internet radiowy, czyli z miej miejscowości parę osób też ma to samo IP . I dziś chciałem się zalogować i Wyskakuje mi Komunikat że moje IP jest zbanowane, ostatnio co raz częściej dochodzi do tego, że nie mogę sobie pograć . Czy morza coś na to poradzić .?
#Poziomek Twuj Koleszko
Masz racje ale co ja na takich Noobów poradzę ^^ Jak nie umią grać to zawsze będą banowani, a ja się będę męczył. To muszę czekać do restartu =/
Knight Lukas
07-01-2011, 08:30
Podziękuj osobom z twojej sieci ;-) Jak nie chcesz banów zmień dostawce internetu.
Btw ban na ip jest do restartu.
Zarexoholik?
07-01-2011, 08:38
A ja mam neostradę i również miałem taki problem. Chciałem się zalogować i ktoś również miał takie samo IP jak ja. =o
Poziomek Twuj Koleszko
07-01-2011, 08:39
Możesz się też dowiedzieć kto ciągle dostaje bany i obić mu pysk, żeby przestał.
Czy morza coś na to poradzić .?
Chyba można
Tak jak ktoś wyżej zmień dostawcę internetu bo tak właśnie będzie Ci siędziało;)
Lolipops
07-01-2011, 10:33
Tak samo ja kiedyś miałem tyle że na globalu,jakieś noobki wpisywały złe passy a ja musiałem czekać 30 minut żeby się zalogować
Salik Shoter
07-01-2011, 11:04
Miałem taki problem, gdyż grałem z kolegą na apo i mamy internet od tego samego dostawcy. On wyłapał bana a ja nie mogłem się zalogować... Poprosiłem dostawcę o zmianę ip i teraz mam all w dupie ; DD
A ja mam neostradę i również miałem taki problem. Chciałem się zalogować i ktoś również miał takie samo IP jak ja. =o
to chujowy z ciebie neo kidziak skoro nie potrafisz routrer'a zrestartować ;d
Zmien ISP, teraz możesz zaczekać do rest. I nic więcej XD
Możesz się też dowiedzieć kto ciągle dostaje bany i obić mu pysk, żeby przestał.
tak tez można XD!
Przeżyjesz te bany są dawane tylko na 1 dzień. Druga opcja zmień dostawce internetu.
Straszne.. Poczekaj do restartu i po problemie. Szansa, że znowu dostaniesz blok ip jest bardzo mała.
Lethornek
10-01-2011, 16:46
Jedyna rada - zmień internet :l
ps.
word office (http://microsoft-office-2010-home.softonic.pl/)
Pierw pisz w tym programie potem to bez błędów wklejaj na 4um :P
Byłem zbyt zdenerwowany żeby patrzeć na błedy. ; /
Knight Lukas
10-01-2011, 22:23
Sory za drugiego posta tu ale musze ;x
Kilka dni temu też wyłapałem bana na ip a najlepsze jest to że nie dostałem bana na swoje postacie... W tym czasie tylko jedna osoba dostała bana na IP i wątpię żeby miała takie samo IP jak ja - przecież mam zew... Chyba że na apo banują wewnętrzne adresy i akurat ten koleś miał identyczny wew > w chooy zbieg okoliczności :D
Li$ek Von Lid3n
10-01-2011, 23:05
Dokladnie
Gozej jak mu chcesz obic pysk a tu okazuje sie ze to jakis dzieciak neo co dla tibi zrobi wszystko i wtedy ty bd mial obity pysk + bana na ip :) za free
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.