View Full Version : Brak dostepu do postaci
Pingpondzek
07-01-2011, 10:51
Co mam zrobic zeby odzyskac postac jak nie pamietam e mailu ani niemam rk bo wszystko zostalo pozmieniane ,pisze caly czas raporty i nikt nie odpisuje :confused:Posiadam tylko nr acc i stare hasla.
Kinderek
07-01-2011, 10:53
Napisz na email:) pomoc*********.pl
Też miałem taki problem :mad: w mailu napisz stary rk, hasło, acc, nick :) Musisz im udowodnić że jesteś właścicielem konta :)
Może ci sie uda odzyskać samymi hasłami... Musisz napisać w grze do Santano ;p mi pomógł. Podasz mu stare hasła on ci najpierw poda maila jak nie bedziesz pamiętał hasła do maila to, sprawdzi czy ip sie zgadza jeśli tak to pewnie poda passy jeśli nie będziesz musiał podać rk a jeśli go nie masz to po postaci
Pingpondzek
07-01-2011, 11:09
Pamietam nr acc stare hasla tylko niewiem czy te ostatnie przed bugiem mam jeszcze starego rk ale niewiem czy to wystarczy,a jeszcze nie gralem od czerwca;/
Wystarczy napisac w grze z jakies innej postaci do SaNTANO : [
Spamuj w grze na RRV, napisz prywatną wiadomość do Santano, a na pewno ci pomoże. Kwestia czasu...
Wbij na 7.6 i ctr+r i opisz sprawe/ napisz na maila.
Pingpondzek
07-01-2011, 12:29
Pół dnia juz spamuje na rrv i nikt nie odpisuje ;/A mam pytanie do tych ktorzy byli w takiej sytuacji jak ja ,odzyskaliscie dostep do postaci ?
Pół dnia juz spamuje na rrv i nikt nie odpisuje ;/A mam pytanie do tych ktorzy byli w takiej sytuacji jak ja ,odzyskaliscie dostep do postaci ?
Wczoraj napisałem na RRV i po 5 minutach odpisał mi Santano. Podałem stare passy, a on mi podał maila, na którym było założone konto. Wbiłem na maila i odzyskałem chara. :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.