View Full Version : Elf i dwarf - rozwi??my ten problem na zawsze.
Fhaaga Darksbane
07-01-2011, 16:31
Siemano.
Patrząc na ostatnie batalie toczące się wobec kupowanego outfitu nimfy/dwarfa za 10kcc, proponuję, aby dawały one szybkość - jak bohy. Uważam, że będzie to dosyć rozsądne - raz na zawsze zatka usta pieniaczą, którzy chcą +3% więcej bić itd.
Emzeto ^.^
07-01-2011, 16:33
Np Nimfa i Dwarf za 10kcc i doplata z 3kcc na tego Speeda ; ]
i Pisalo by sie Hi Speed i yes i pozera ci 3kcc :D
masz wilka do speeda , wh , bohy , kapcie ( bota ) co Ci jeszcze trzeba ?
jestem na nie.
Większość dwarf/nimfa nie podoba się i dlaczego mają tracić ?
Salik Shoter
07-01-2011, 16:40
Np Nimfa i Dwarf za 10kcc i doplata z 3kcc na tego Speeda ; ]
i Pisalo by sie Hi Speed i yes i pozera ci 3kcc :D
Dokładnie. Żeby ludzie, którzy kupili nimfe/dwarfa nie stracili to za dopłatą 3kcc można by było doładować sobie speeda. Na zasadzie nowej opcju u doktora pod tytułem speed. Warunkiem było by posiadanie dwarfa/nimfy :)
@topic
Tak. Zawsze propozycja dotycząca tych outfitów dotyczyła ochrony przed magią. A speed nie robi tak dużej różnicy :)
Kosiasty
07-01-2011, 16:42
Jestem na tak, skoro nimfa/dwarf kosztuje az 10kcc, to mogła by cos dodawac, bo sam wygląd nie wystarczy przynajmniej dla mnie, jak nie szybkosc to np. magie.
W sumie to by była rozsądna propozycja. Ale dla ludzi, którzy mieliby kupić ten outfit w ramach dodatkowego speeda to 10kcc to chyba zbyt duża suma dla takich właściwości :D
#Top
Tak.
Bardziej sensowny pomysł.
Ludzie wymyślają jakieś cuda ,a w dodatku proponują aby te oufitty dodawały 3% do magii itd. Co do twojej propozycji jestem za ,nareszcie oprócz dobrego wyglądy byłaby jakaś korzyść z zakupu krasnala i elfa.
mariusz1990
07-01-2011, 19:07
a ja sie wstrzymam od glosowania w sondzie zobaczę na co zarex zagłosuje i co napisze.
Bo on wie wszystko najlepiej odkąd chodzi na studia :confused:
Najlepiej by było żeby w ogóle zmniejszyli dla graczy speeda, dopiero wtedy twoja propozycja mogła by wejść w życie.
Zarexoholik?
07-01-2011, 21:20
Jestem na NIE. Tylko dlatego że nie podoba mi się wygląd tego outfitu mam nie mieć dodatkowej szybkości? Propozycja całkowicie nieprzemyślana.
Kosik Czarny 2v0
07-01-2011, 21:29
Jestem na Tak!
W sumie można to wprowadzić bo czemu nie ;]]
Jakiś dodatek a kasa z serwera zleci good ;]
Kumpel Armii
07-01-2011, 21:31
Te ostatnie propozycje to są chyba jakieś żarty!
Outfit to ubiór. Nie może mieć wpływu na prędkość naszego chodzenia.
Jestem na nie!
.Voorlon.
07-01-2011, 22:32
jestem na nie, jak już wyżej kilka osób napisało, masz wilka, wh, klapy, nk sie t ringa, co jeszcze do szczescia ?
Nie chcesz to nie kupuj dwarfa/nimfy w koncu nie liczy sie outfit tylko skille ;/
Wydaje mi sie ze jest to beznajdziejny pomysl ; / Juz jest duzo itemkow ktore dodaja speeda.
Lethornek
08-01-2011, 01:32
Zawsze dwarf i nimfa były tylko outfitami... powinno tak pozostać nie chcesz nie kupujesz
Jedyne zastosowanie nimfy/dwarfa ktore moglo by wejsc to tak jak usunięcie RS'a u punishera do jakiegoś questa i było by dobrze :D potem albo sobie ktoś usunie albo nie xD
Jestem na TAK . ale za tego speeda jak by się płaciło drugie tyle albo jak by się jakieś misje na niego robiło ; D
Fhaaga Darksbane
08-01-2011, 14:22
jak by się jakieś misje na niego robiło ; D
O, to byłby dobry pomysł. Jak najbardziej Cię popieram.
..:KoMBoj:..
08-01-2011, 14:25
Dobry pomysł. Jestem ZA!
Xardax aka Wargacz
10-01-2011, 14:17
Tak.
Tylko, że zwiększyć cene do 15kcc oraz szybkość 2x boh ; )
Dokładnie można coś takiego wprowadzić, tylko do tego misje w których trzeba coś zdobyć i po drodze wydając z 5-10kcc ;]
Ale komu z wiekszych lvli zalezy na marnych paru lvl wiecej speeda? Przeciez nawet tego nie zauwazysz :< Jestem na nie, niech zostanie jak jest :F
Nie, ta propozycja i tak nie przejdzie. Macie już bohy, bicz lub winged helmet, co jeszcze byście chciali? Może jazdą konną?
.Vimpexx.
10-01-2011, 22:59
Nie, ta propozycja i tak nie przejdzie. Macie już bohy, bicz lub winged helmet, co jeszcze byście chciali? Może jazdą konną?
Zapomniałeś o Post Officers Hat, która też daje speeda.
(Czapka przyspieszająca 5x tak, jak winged helmet.)
@Topic
Moim zdaniem to nie przejdzie, wygląd to wygląd, nie chcesz nie wydawaj kasy, sam miałem ze 4x nimfe i 3x dwarfa + parę razy zmiana płci na Vimpexx'ie XD
A wszystko dla wyglądu.
Zagłosowałem na Tak, może coś to zmieni, lecz wątpię ^^
;)
Jak zobaczyłem nazwę tematu pomyślałem, że autor chce wyzwać Mortiisa na pojedynek na szpady i zakończyć spór raz na zawsze.
@topik
Mogą to dodać, jest mi to obojętne.
Mieszko twuj koleszko
12-01-2011, 19:49
Jestem na nie . Od speeda jest wilk, bochy , wh . Jest to nie potrzebne XDDD PJONA
Co do szybkości to jestem na NIE
Jednak ja bym proponował, aby oba outfity dostały jakieś nowe moce "dodatki"
Można by je zakupić u Doctora np. 5% do Magii za 60kcc lecz ceny pozostawione dla administracji.
Jestem na nie, gdyż stawia to w niekorzystnej sytuacji osoby preferujące inne outfity.
No chociaż tyle mogli by dać... Efekt może będą widzieć max 300 lvle bo potem to już każdy biega tak samo nie ważne czy 700 czy 2600 biegnie tak samo ;p idiotyczne moim zdaniem no ale ok.
Knight Lukas
13-01-2011, 14:18
Według mnie to jest zbędne, koleś kupi se nimfe, założy czapke oficera, klapy, perfa włączy speed hacka to go nie zauważysz jak przebiegnie...
Obojętne, to i tak nie będzie widoczne a po co zaprzątać im tyłek pierdołami niech lepiej zajmą się upami.
Poziomek Twuj Koleszko
13-01-2011, 14:46
Te ostatnie propozycje to są chyba jakieś żarty!
Outfit to ubiór. Nie może mieć wpływu na prędkość naszego chodzenia.
Jestem na nie!
A ty jakbyś miał zwiewne majty jak Nimfa albo taszczył na plecach miecz i biegał w zbroi jak Warrior to w którym ubraniu byś był szybszy?
Jestem na NIE. Wyglad np. dwarfa robi sie zeby fajnie wygladal( xD ) a nie dla speeda , ..
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.