PDA

View Full Version : Loteria.

Fhaaga Darksbane
07-01-2011, 17:16
Witajcie,
Wiem, że to nie czas na to, ale z wyprzedzeniem chciałbym coś zaproponować. Jak wiadomo, na loteryjną tacę trzeba kłaść 1sc, ciągnąć za dźwignie i nas wyrzuca przed budę. I tu nasuwa się pytanie. Po co to?

Proponuję, aby na tacę można było kłaść do 100sc, co ułatwi oddawanie losów - bo wydając 100kcc na losy, komu chce się 1000 razy biegać, kłaść sc, ciągnąć, biegnąć [...].

Jestem na nie !! nie chce ci się kłaśc[c] po 1sc, to nie kładz wcale... Może odrazu z APO zróbmy Mazurski OTS i bd git no nie? To APO a nie jakieś gówno co się gra łatwo ;o

N/c, przeczytałeś w ogólę propozycję?

Kosiasty
07-01-2011, 17:20
Hej Adam!
Jestem na tak, bardzo dobra propozycja, naprawde denerwujące jest to jak sie kładzie 1 scrab coin'sa i wywala Cie, mozna było by coś takiego wprowadzic, przydało by sie to na pewno.

ViVuSeK
07-01-2011, 17:25
Szczerze mówiąc propozycja wiele by ułatwiła ,jak wiemy są osoby cierpliwe i nie przeszkadza im to ciągłe bieganie w kółko.

Nie mam pojęcia co o tym sądzić ,od zawsze było tak i nic się nie działo ,nikt nie narzekał.

Jak na razie nie mam zdania na ten temat ,ale jestem bardziej w stronę "Dobry pomysł".

Adasik
07-01-2011, 17:34
Jestem na nie! Masz otwarty bp, w którym masz 50sc. Przeciągasz 5kcc na tacę i wyskakuje okienko potwierdzające ile sc chcesz rzucić. Zazwyczaj szybko wpisujesz cyfrę z klawiatury numerycznej i wciskasz enter. Zakładając, że nie masz wyłączoną klawiaturę numeryczną akceptujesz położenie całości czyli 5kcc i ciągniesz za wajchę, a potem zastanawiasz się, gdzie jest twoje 25sc...
Jestem na nie, bo przez miss clicka, można za dużo wrzucić.

..:KoMBoj:..
07-01-2011, 17:37
Jestem na nie !! nie chce ci się kłaśc[c] po 1sc, to nie kładz wcale... Może odrazu z APO zróbmy Mazurski OTS i bd git no nie? To APO a nie jakieś gówno co się gra łatwo ;o

Zarexoholik?
07-01-2011, 21:18
Po co? Spokojnie po 1 sc można puszczać losy. Ułatwiać tak prostą grę - bezsens. Jest dobrze.

Kumpel Armii
07-01-2011, 21:36
Jestem na nie! Masz otwarty bp, w którym masz 50sc. Przeciągasz 5kcc na tacę i wyskakuje okienko potwierdzające ile sc chcesz rzucić. Zazwyczaj szybko wpisujesz cyfrę z klawiatury numerycznej i wciskasz enter. Zakładając, że nie masz wyłączoną klawiaturę numeryczną akceptujesz położenie całości czyli 5kcc i ciągniesz za wajchę, a potem zastanawiasz się, gdzie jest twoje 25sc...
Jestem na nie, bo przez miss clicka, można za dużo wrzucić.

No to cóż peszek! Jak ktoś jest tak nierozgarnięty i chciwy to jego problem.

Propozycja jak najbardziej trafna i dobrze przemyślana.
Denerwujące jest ciągłe ruszanie wajchą no i przy okazji zwolni to nieco kolejkę.
Jestem na tak!

Kosik Czarny 2v0
07-01-2011, 21:39
Jestem na nie!
Jestem dobrze jak jest tyle lat to było i nikt nie narzekał wszyscy już są przyzwyczajenie a tak bardzo to nie jest potrzebne ;]]
Długiej kolejki nie ma to szybko możesz to brać i kcc nabijać ;]

Salik Shoter
07-01-2011, 21:41
Nie nie nie! chcesz wygrać to lataj -.-

.Voorlon.
07-01-2011, 23:02
szczerze to nawet dobry pomysł ale i tak nie wiele osób chce wydać na loterie wiecej niz 10sc wiec szybko zrobia swoje i narka a ci co chca dac wiecej typu 10-100kcc to ustawiaja taskera i elo ;d
jestem na tak

KaZeK
08-01-2011, 10:47
Dokładnie ktoś tam up napisał, chcesz mieć większe szansę na wygraną? Zapindalaj i kładź po 1 sc.

Jestem na nie.

Nexav.
08-01-2011, 12:42
jestem za, w sumie to dobry pomysł, ale trzeba to troche udoskonalic, zeby nie bylo tzw. wpadek z tymi kcc ;s

Linksys
08-01-2011, 13:02
Całkowicie niepotrzebne ;p nikt ci nie każe brać udziału w loteri ani kupować 1k losów ;p

Zalin
08-01-2011, 13:51
Jestem na tak, jak się ma kłaść tą kasę po 1sc to aż się odechciewa, zresztą jeśli komuś ten pomysł nie pasuje może kłaść po 1 sc co za problem? :)

Ghastly
08-01-2011, 14:00
jestem na nie , dopiero mieliscie ***** konkurs...

Soi
08-01-2011, 14:10
Nie, chcesz oddawać losy to pobiegaj. ;]

Mr Fsza
08-01-2011, 14:45
Jestem na Nie. na starcie masz duża kolejkę ale potem już nie więc szybko możesz pobiegać. i jak chcesz wygrać to kup więcej ; D

Tygrys
01-02-2011, 14:13
Były już takie propozycje. Teleportuje kogoś, gdy położysz to sc na kadzi, po to, aby kolejka za nim się za duża nie robiła, ani żeby ten zbyt długo nie blokował loterii.

Dobrze by było zrobić, aby np od razu można by było kupić np. 100 losów, ale nie wiem czy jest sens. Może lepiej sobie polatać 100x, zamiast jednego razu:>

Ale zobaczymy, może przy następnej loterii będzie taka możliwość.