PDA

View Full Version : Ca?e te has?a, recovery keye, zagubione maile i du?o nerwów - wynagrod?cie nam to.

Fhaaga Darksbane
07-01-2011, 17:37
Witajcie,
Uważam, że ze względu na nieodpowiedzialność* Mortiisa dt. serwera, która zakończyła się dużymi nerwami i zgrzytaniem zębów, bo większość nie posiadała maila, myślę, że powinniście nam to wynagrodzić. Jeden, PORZĄDNY najazd, za wszystkie czasy - dla każdego lvla, na dużej przestrzeni, żeby nie było debugów. Coś za coś, po za tym, Wy ograniczycie się do klikania w hoty summonujące potwory, więc to chyba za dużo wysiłku nie będzie wymagać.

Sonda?

*Nie uważam, że jest niekompetentny, ale z tego co widzę, zachował się nieodpowiedzialnie, jak na administratora zarządzającego takim ogromem haseł.

@Lagga
To on pozwolił na wyciek?

Najazdów nie ma w ogóle (słyszałem, że wczoraj o 1 w nocy był jakiś mały, ale nie mam potwierdzenia co do tej informacji)/

Nie wina graczy, bo nam wystarczał rkey, a usuneli go nam.

Lagga v3
07-01-2011, 17:38
Jestem na nie . Jaka była wina mortiisa w tym co się stało? ;c

Poza tym najazdy są dosyć często .:)

poza tym to tylko wina graczy , że nie pamiętali maila. ; 0

Najazdów nie ma w ogóle (słyszałem, że wczoraj o 1 w nocy był jakiś mały, ale nie mam potwierdzenia co do tej informacji)/.
Skoro nie masz potwierdzenia informacji to na chuj się wypowiadasz?

Złóż to zdanie lepiej pod względem gramatycznym bo nie wiele z niego zrozumiałem xD.
Poza tym każdy gracz powinien gdzieś trzymać e mail , acc i hasło . ;c

.Vimpexx.
07-01-2011, 17:40
Jestem na Nie, gdyby to była wina kogoś z ekipy, to bym zrozumiał, a najazdy są bardzo często : )

Adasik
07-01-2011, 17:44
Wczoraj był najazd i można go uznać za rekompensatę tego całego zamieszania związanego z wygenerowaniem nowego recka haseł itp. Nie jest to z winy Mortiisa, a jeśli już z jego wina to na pewno ogarnie to tak aby już nie popełnił tego samego błędu.
#Autor tematu
Nie nabijaj już tych postów. Bo zakładasz kolejny z kolei temat żeby tylko posta nabić.
* Wszystkich postów: 7
* Postów dziennie: 7
* Znajdź wszystkie posty, których autorem jest Fhaaga Darksbane
* Pokaż wszystkie wątki rozpoczęte przez użytkownika

Kamor VODKA
07-01-2011, 17:47
Pewnie ze chce najazd ! .

Azielu$
07-01-2011, 17:47
Wynagrodzeniem będzie update, który zostanie wprowadzony pewnie jeszcze w tym miesiącu. Poza tym osoby, które nie posiadały rk do swoich postaci zaoszczędziły 30zł na sms, więc to też można uznać za wynagrodzenie. A ci, którzy nie znali maila do swoich postaci po prostu mają nauczkę na przyszłość. ;)

ViVuSeK
07-01-2011, 17:52
Wynagrodzeniem będzie update, który zostanie wprowadzony pewnie jeszcze w tym miesiącu. Poza tym osoby, które nie posiadały rk do swoich postaci zaoszczędziły 30zł na sms, więc to też można uznać za wynagrodzenie. A ci, którzy nie znali maila do swoich postaci po prostu mają nauczkę na przyszłość. ;)

Dokładnie.

Po pierwsze temat powinien być w dziale propozycje/inne ,po drugie jak możesz chcieć rekompensaty ze strony administracji(?) Skąd wiesz czyja wina ,administracja pomagała potem w grze (Santano) i podawał nowe hasła. Nie powinniśmy nic od nich chcieć!
Jestem na Nie.

Azbestowy v.62.0
07-01-2011, 18:00
#Autor tematu
Nie nabijaj już tych postów. Bo zakładasz kolejny z kolei temat żeby tylko posta nabić.
* Wszystkich postów: 7
* Postów dziennie: 7
* Znajdź wszystkie posty, których autorem jest Fhaaga Darksbane
* Pokaż wszystkie wątki rozpoczęte przez użytkownika

UOHOHOHOHO NO RZECZYWIŚCIE 7 POSTÓW DZIENNIE TO DUŻO! KŁAJETA PAMIĘTASZ MOŻE?

#topic

Stało się i tyle. Żadnego zadośćuczynienia pewnie nie będzie bo po co? Wszystko się udało i nikt nie ucierpiał (całe szczęście) A nerwy to chyba odczuwali chorzy ludzie (o graczach mówię)

Joogi
07-01-2011, 18:01
No moze akurat Ty nie jestes tym szczesliwcem, ale paru innych zaoszczedzilo 3 dychy, a Ty nic nie straciles po prostu haslo Ci zmieniono, wielki placz :C. Jak ktos nie mial e-maila to jego problem, ja nie mialem na noob acc'u maila i sie ciesze ze tam nie byly jakies items na przechowaniu. Nie i narka XD.

#Adasik
chyba nie wiesz co to jest nabijanie postow, pamietam dni kiedy 35 wchodzilo X D

Emzeto ^.^
07-01-2011, 18:05
Mowicie ze o 1 w nocy byl najazd! a pomysleli moze o kims inym? ja nie zarywam nocek nad tibia bo po huj? wole ladnie se pospać :D
Wiec powiny byc najazdy w normalnych godzinach :)

James
07-01-2011, 18:11
Przykład idzie z góry. Jeśli rząd stanów zjednoczonych, lub sam prezydent OBAMA zdecyduje się wynagrodzić amerykanom, polakom oraz innym narodowościom to, że z tajnych akt pentagonu, białego domu i ichniejszego ipn-u wypłynęły dane oznaczone jako 'ściśle tajne' i zostały upublicznione na stronie Wikileaks (http://213.251.145.96/), to również będę za tym, aby Administracja wynagrodziła wszystko wam biednym poszkodowanym i udręczonym graczom, którzy nie potrafią przypisać i zapamiętać jednego maila do jednego konta.

Soi
07-01-2011, 18:20
Ja wszystkie maile miałem, mam "Zeszyt" z hasłami do wszystkich mmorpg/ otsów/ rla itd. I takim sposobem mam wszystkie info do chara. A jak ktoś wymienia chary po 100000x i nie wie który mejl do którego konta i w ogóle burdel ma w passach to już jego biznes.
Jak się ktoś pilnuje to potem nie ma problemów. Waszym obowiązkiem jest posiadanie do konta wszystkich danych, nie macie? pech konto poszlo sie dyndać.
A najazd mógłby być.

Karpek
07-01-2011, 18:21
Ten 'problem z hasłami' to nie jest wina Mortiis'a, a tak w ogóle to wszyscy dostali za to nowe RK, więc chyba macie już wynagrodzone. Co do najazdu to jestem za, bo ostatni dobry najazd był chyba 2 miechy temu. : o

Kosik Czarny 2v0
07-01-2011, 18:23
Nie jestem na nie!
Mortiis specjalnie nie dał się chaknąć i wgl ;]
Nie jest to wina nikogo z serwera.
Wgl po co? Niech się teraz serwerem zajmą by go dobrze zabezpieczyć i wgl a nie ;]

~Paso~
07-01-2011, 18:29
Ots 8.54 sa pingowane niekiedy 4 razy dziennie i sa hakowane postacie bo wpierdalaja sie do bazy danch na apo zdrzylo sie to 1 raz wg mnie ( przynajlmniej ja nie pamietam moze sie myle), to ze prawdopodobnie wbili do bazy danch to o niczym sie swiadczy powinniscie byc wdzieczni Mortiisowi ze pozmienial wam passwordy i rk zeby was nie pohakowali a wy placzecie...20% na apo zarobilo 30 zl za rk bo nie musza wykopowac tylko maja nowy aktualny ;_)

Disc
07-01-2011, 18:35
Witajcie,
Uważam, że ze względu na nieodpowiedzialność* Mortiisa dt. serwera, która zakończyła się dużymi nerwami i zgrzytaniem zębów, bo większość nie posiadała maila, myślę, że powinniście nam to wynagrodzić. Jeden, PORZĄDNY najazd, za wszystkie czasy - dla każdego lvla, na dużej przestrzeni, żeby nie było debugów. Coś za coś, po za tym, Wy ograniczycie się do klikania w hoty summonujące potwory, więc to chyba za dużo wysiłku nie będzie wymagać.

Sonda?

*Nie uważam, że jest niekompetentny, ale z tego co widzę, zachował się nieodpowiedzialnie, jak na administratora zarządzającego takim ogromem haseł.

@Lagga
To on pozwolił na wyciek?

Najazdów nie ma w ogóle (słyszałem, że wczoraj o 1 w nocy był jakiś mały, ale nie mam potwierdzenia co do tej informacji)/

Wybacz, ale tym tematem mnie rozjebałeś.
Wina Mortiis'a? Ehm lajcik on spowodował wyciek danych po to aby Wam utrudnić grę, nom logiczne... Co kogo to obchodzi, że większość nie posiada e-mail'a do swojego konta? Prawda jest taka, że to właśnie Wy powinniście pilnować swoich kont i wszystkiego z nimi związanego czyt. e-mail fakt iż owych kont nazw/haseł nie pamiętacie również Wasz problem, nikt Wam tego nie musi oddawać, jest to tylko dobra wola i szperanie/szukanie/sprawdzanie kto jakie konto miał faktycznie. Mogło to wyglądać tak "Mortiis nie pamiętam maila plx plx oddaj konto" - Twój problem nie potrafisz dopilnować e-maila? Przecież jest powiązany z kontem, nie masz do niego dostępu? Twój pech. Ale jak zawsze płacz, bo Ekipa stara się oddać Wam konta i musi się teraz męczyć i sprawdzać, czy podane przez Was dane są prawidłowe i czy faktycznie Wy posiadacie dane konto. Jeszcze chcesz jakiejś rekompensaty? Nie rozwalaj mnie człowieku. To nie była wina nikogo z Ekipy a w szczególności nie Mortiis'a.
Nie ma wgl. najazdów? Gdzie to słyszałeś? Najazdy są to, że na nich nie jesteś Twój problem. Jestem na NIE!

Customize
07-01-2011, 19:01
Wolałbym, żeby był np exp zwiększony 2x?? :o

Linksys
07-01-2011, 19:02
Zwiekszanie expa sobie darujcie ale po 3 dni pacca na każde konto było by jakąś rekompensata chociaż to że szybko pomagacie odzyskać konta jest dla mnie wystarczające... Mówię tu o zaangażowaniu Santano który w ekspresowym tempie mi pomógł

sqlterpa
07-01-2011, 19:36
wiesz jest mi to obojetne... Mortiis za pewne nie mial wplywu na ten caly wyciek, ale mala rekompensata w postaci najazdu, i tylko i wylacznie najazdu nie zaszkodziła by.

*tylko i wylacznie najazdu poniewaz powiekszony exp byl przed nowym rokiem (i troszke po nowym roku)

Lolipops
07-01-2011, 19:47
Jestem na "NIE" ciągłe expy x10,jakieś tuniki itp. to już nadto za wiele

Bzdonc'
07-01-2011, 20:02
DEBILU, Ci którzy zgubili rkeya dostali go za darmo - 30zł w przód, więc powinni mu dziękować na kolanach, a nie robić jakies durne tematy i beczeć :) Ja na szczęście r keya nigdzie nie zgubiłem, ale też nie robie żadnych wybryków z powodu zmiany hasła :O

Krulowiec
07-01-2011, 20:04
Niedługo update więc nie martw się myślę , że to wynagrodzą !

ManiQ
07-01-2011, 20:13
Oczywiście że na nie.
Błędy się zdarzają a rekompensata jest zbędna..na świętach był tunic update teraz będzie update..

Sciex
07-01-2011, 20:18
Mysle ze update zalatwi cala sprawe + wczorajszy najazd XD oj bylo troche zabawy BYLO XDDDDDD

Fhaaga Darksbane
07-01-2011, 20:32
JEST NAJAZD ROOK!!!

To nasz stary Pustelnik z Wyspy dla poczatkujacych sie krzywi. Cos zlego sie szykuje.

Czekamy na main! :D

pomozplz
07-01-2011, 20:33
To nie ich winna ze wiekszac "serwera" nie zna swoich maili i nie potrafi zmienic na taki "email" ktory bedzie znal ;f tu nic nie ma z winny Mortiisa tylko z winny waszej nieodpowiedzlanosci.

Zarexoholik?
07-01-2011, 21:09
Nieodpowiedzialność Mortiisa? Myślisz, że on to zrobił specjalnie? Jestem na NIE. Wczoraj był fajny najazd.

Sir Tom'ek
07-01-2011, 21:09
A czy to wina Mortiisa że tak się stało??
No ja myślę że raczej nie...
Więc jestem na NIE!!!

Diduus v.0.2
07-01-2011, 21:12
Jestem na tak,stracilem przez to pewną postać o której nikt nic nie wiedział :)

Magik
07-01-2011, 22:14
Tak, Mortiis to zrobił specjalnie, bo nie miał nic innego do roboty...
Co do Twojego najazdu, aktualnie nie ma kto go zrobić. Był wczoraj na main (bez przedziałów lvl'owych) i dzisiaj na rook'u. Myślę, że nie jest źle. ;)
Do tego szykuje się update, robiony specjalnie dla Was...

Ps. Każdy kto jeszcze nie odzyskał swojej postaci jest proszony o kontakt z Santano, najlepiej poprzez RRV na serwerze 7.6! Cierpliwość także się przyda.