View Full Version : Distance Ring
Witam
Na Apo mamy power ring , axe ring , sword ring , club ring , które dodają +4 skille (power daje +6) . Ale nie ma ringa , który dodaje skilla do distance fighting.
Proponuje więc go dodać i dawał by 4 skille i działał 30 minut (tak jak reszta)
Co wy na to ??
Batista1989
07-01-2011, 17:51
Jak dla mnie może być :P Pozdro
Nom przydało by sie :D
Jestem na Tak
Jestem na nie. Po pierwsze teraz skille nic nie dają, a po drugie to pallkowi szybciej idzie skill niż knightowi.
Jestem na Nie.
Sam nad tym rozmyślałem ,ale doszedłem do wniosku ,że to byłby bezsens ,przecież Palladyn wbija tak szybko skille ,mozna sobie wyobrazić go z "Distance Ring'iem". Według mnie to byłby kolejny dodatek psujący dotychczasową "atmosferę" APO.
Niestety nie przemyślałeś dokładnie propozycji.
Kosik Czarny 2v0
07-01-2011, 19:04
Pallek ma 1.5-2x skilla szybciej więc Jestem na nie.
Po 2. Mortiis by się tylko pierdzielił z napisaniem skrypta a gówno by to dało bo skille gówno dają na tym jakże zacnym serwerze ;]
Może już lepiej żeby dodawał (range +1).
Skille na APO nie mają aż takiego znaczenia jak na RL Tibii. Po drugie nie wiem czy ktokolwiek używałby go na dłuższą metę. Nie podoba mi się Twoja propozycja.
Bambucha Rook
07-01-2011, 20:21
Jezeli nie dodali takiego ringa na Rl Tibia to jak widac nie jest tak potrzebny nawet na Ots a po za tym skille sie teraz nic nie licza :<
Co z tego jesli dodasz takiego ringa ?? Skille na APO malo daja mysle ze nie ma sensu dodawac takowy KOD do silniczka APO ;)
Knight Lukas
07-01-2011, 20:25
Axe ringów itp. nie używa się chyba że na rooku. Do tego skille na większych lvl nic nie dają więc ten ring jest zbędny.
@niżej
No ta ale czy to tak dużo zmieni? ;x
Salik Shoter
07-01-2011, 20:28
Axe ringów itp. nie używa się chyba że na rooku. Do tego skille na większych lvl nic nie dają więc ten ring jest zbędny.
A no właśnie. Jest przecież jeszcze Rook. Tam na anni taki ring mógłby się nadać i tak wgl. powinno się to zmienić, żeby skile na apo wkońcu miały jakieś znaczenie ^^
@topic
Na tak.
Po 1. Skille nic nie dają.
Po 2. Może to być przydatnie na rooku lecz i tak sam distans ma w broni to, że leci na dużo więcej sqm od broni więc Cu.
Lolipops
07-01-2011, 20:46
Niech dodadzą ringa będziesz bił o 80 więcej na 1k lvl,jestem na NIE-temat bez sensu
Nie, paladyn ma szybszy przyrost skilli. btw żeby bić więcej musiałoby dodawać z 30 dista
A pozatym kto w ogóle teraz z c arrowa wali ?? Tylko exori max erex. no i na hlvl g bolt ale on nie potrzebuje dista.
Zarexoholik?
07-01-2011, 21:15
Po co, skoro tutaj skille nic nie dają? Jestem na NIE.
Kumpel Armii
07-01-2011, 21:38
Szczerze mówiąc, to już dawno powinni coś takiego wprowadzić.
Jestem na tak! Ring może działać nawet tylko 10minut (przy czym np. axe ring działa 30minut).
.Voorlon.
07-01-2011, 23:05
niechcacy zaznaczylem tak bo mi myszka szwankuje i za 1 klikiem wciska sie 10x ;d ale to szczegół bo i tak jestem na NIE... wszyscy wiedza ze pallowi szybciej ida skille a po 2 to jak powstanie na dista to zaraz bda plakac ze jest na wszystko oprocz shielda i fishinga ;/
Blood Raven
07-01-2011, 23:13
Jestem na tak bo na rooku się takie coś przyda :)
Głupszego pomysłu nie widziałem... Skoro czegoś takiego nie ma nawet na RL Tibii to i tu czegoś takiego nie dodają, bo jest to zwyczajnie zbędne. Skille tutaj nic nie dają więc po co ten ring?...
Jestem na nie.
Jestem na nie. Po pierwsze teraz skille nic nie dają, a po drugie to pallkowi szybciej idzie skill niż knightowi.
+ to ze ich i tak nikt nie uzywa tylko na roku i to rzadko . Jak dla mnie to zbedne
Nie ma takiego ringa bo pallek szybciej wbije skila niż taki knight..
Jestem na nie, a poza tym jaki byś dał wygląd ?;)
Customize
08-01-2011, 13:08
Taaa super pomysł.
Jestem na Tak.:)
Chlopie przesadzasz :| taki ring jest zbędny a po 2 jaki dasz wygląd? Nie..
Od przybytku głowa nie boli :) Według mnie powinni zrobić taki ring kto nie będzie chciał ten nie będzie używał a innym może się przydać a wiec jestem na Tak
Jestem na nie .! a tutaj tutaj skille dają tyle co nic ;D palek poza tym szybciej wbija skille niż knight
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.