View Full Version : rookgard
Szybkie Adidasy
08-01-2011, 09:57
Witam mam taka propozycje na rooku 7.6;D
jak wiemy najlepszym axem 1recznym jest
Daramanian Waraxe atk39 def 15
Swordem
Bright sword atk36 def 30+1
clubem
skull staff atk36 def12+1
moja propozycja to dodanie
Djinn Blade atk38 def22+2 do swordow
Golden Mace(na mainie to-Golden Bolt) do zdobycia wylacznie na roku ktory by mial 37atk +25defa.
Quest narazie nie wymyslilem ale jezeli byscie zaglosowali na te bronie pozytywnie to mysle ze bym cos wymyslil :D
Jako mace proponuje crystal mace wypada z któregoś faraona :) Wiec byla by nowa bron i potwor :)
Knight Lukas
08-01-2011, 10:10
Tylko dzin balde :p
Chociaż i tak teraz jest dobrze daramianka więcej ataku, a bright sword więcej defa ;x
Jestem na nie broni jest bardzo dużo na rooku i tak większość zależy od lvla jakie hity zadajesz.
Jestem na nie , niech zostanie tak jak jest . Jak napisał Knight Lukas daramianka ma więcej ataku a sword więcej defa i tego powinniśmy się trzymać . A co do golden mace , to miał by za bardzo zbliżony atak i def do axe i sword.
Kosik Czarny 2v0
08-01-2011, 10:18
Jestem na nie!
Broni na rooku jest bardzo dużo a to czy ma 1/2 ataku +/- nic nie daje bo bd bił tyle samo na apo bić zależy od lvl nie skilli czy ataku broni ;]
Szybkie Adidasy
08-01-2011, 10:19
up@
ale chodzi mi o to ze na rooku praktycznie kazdy rooker biega w axach.
chodzi mi o urozmaicenie troche a nie tylko
dwarfish axe
k axe
f axe
dara axe
i to jest zmienianie broni u rookera bo o clubach rook dawno juz zapomnial 1na50osob uzywa cluba wiec.
Jestem na nie każdy przedmiot ma swoje + bs ma więcej defa a d axe więcej ataku . niedługo dodadzą jakieś lepsze bronie ;D
Lolipops
08-01-2011, 15:04
Jestem na "NIE" mogliby jedynie cluba polepszyć
Def kosztem ataku. Chcesz dużo ataku to bierz Dragon lance czy tam inną broń, a jak ci zależy na defie to jednoręczną broń i tarcze.
Jestem na nie.
Jestem na Nie.
Po pierwsze nie zapominaj ,że SCA jeszcze na loteriach występuje ,po drugie nie ma po co dodawac kolejnych broni - według mnie za dużo ich na rookgaardzie.
A czy w ogóle są potrzebne jeszcze dodatkowe ,nikt nie narzeka.
Zarexoholik?
08-01-2011, 18:11
Jestem na NIE, niedługo dojdzie do tego, że na rooku każdy będzie mógł mieć sova, sca i th. Masz wybór, albo biegać z dwuręczną i bić dużo, albo z jednoręczną i się lepiej bronić.
Nie no najlepiej wprowadzić m axe, m mace itp o.o
Fsza nie narzeka i jakoś daje rade, wy również dacie bez w/w broni.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.