View Full Version : [KONSOLE] Która gra ?
obeebook
08-01-2011, 14:45
Medal Of Honor czy Battlefield Bad Company 2 i dlaczego.
bc2 bo moh to niewypal gowno i mieszanka coda+battlefielda, takze bc2 ma zywsze multi i jednoglosnie wygrywa POZDRAWIAM I POLECAM PIOTR FRONCZEWSKI
Poziomek Twuj Koleszko
08-01-2011, 15:00
Zdecydowanie Battlefield: Bad Company 2. Miałem obie gry na kompie i BC2 mnie wciągnęło, czego nie mogłem powiedzieć o MOHu. Multi w BC2 też jest lepsze.
Maatinii
08-01-2011, 15:10
Wiadomo że Bf bc 2, ma najlepsze multi jeżeli chodzi o fps. Może sama kampania nie jest za fajna ale multi miażdży wszystko. Nie będziesz żałował wydanych pieniędzy za tą gre.
Precision
08-01-2011, 20:29
Wybór oczywisty - BFBC2. Też miałem wątpliwości Cod/Battlefield, ale dokonałem dobrego wyboru, multiplayer wciąga niesamowicie.
Battlefield lub to najnowsze COD też jest wyjebane ;p... To jeszcze zależy czy kupujesz czy ściągasz bo jak ściągasz to w obie polecam ci zagrać...
Wybór oczywisty - BFBC2. Też miałem wątpliwości Cod/Battlefield, ale dokonałem dobrego wyboru, multiplayer wciąga niesamowicie.
Potwierdzam ,multiplayer jest magiczny ; ).
Polecam obie gry ,ale bardziej Battlefield Bad Company 2.
Bardzo ciekawa gra ,Medal of Honor też nie najgorsza ,mam dwie i nadal mi się nie nudzą.
bfbc2 of kors :D:P, ale co do tego multi to bym polemizował czy najlepsze, bo bardziej podoba mi się multi w CoD'ach niż w tym bfbc2, bo w codzie wszystko odlobowywuje się przy jakimś levelu, a w battlefieldzie wbije się coś koło 7 lvla i wszystkie bronie w każdej klasie odbokowane... i zaczyna się monotonne lanie lvla aż do max 50...
batlfild i juz ;D Jest lepszy, slyszalem pare recenzji od koleszkow z polski i chwalili, gra sie zawaliscie na multi ^^ !
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.