View Full Version : Propozycja dotycz?ca freelooka
Yo, chciałbym aby na servie apo 1.6 zostało usunięte "free look" Chodzi mi o kamerę, że jak się padnie można oglądać TYLKO graczy z perspektywy pierwszej osoby i tylko z własnego teamu, np jak jesteśmy TT i padniemy możemy oglądać tylko TT jak jesteśmy w CT możemy oglądać tylko CT. W czym to pomoże? Dzieci podpowiadające sobie na vt/ts nie wbiją fraga. Wkurwiające jest to, że jedno gówno padnie i zaraz na ts/vt daje info ziomeczkowi, który już przez 2 ściany skanuje bo ma dokładne info gdzie jesteś :s Dodaję sondę, wypowiadać się.
@down
I chuj, że dają bany, jak admina na servie nie ma to też da bana? Wyłączenie tego to jest 1 komenda chyba i nie pierdol, że offnięcie tego ma jakieś minusy. ._.
@Ktoś
Można tak ustawić, że tylko admini widzą i TT i CT :x No jasne, szysko można Ja pierdole... bo można? Dobra zamknąć bo i tak krajon nie umie tego zrobić ...
Było już coś takiego. Za info niektórzy admini dają bany, więc napisz do któregoś.
Jestem na nie.
Było już takie coś, dosyć niedawno. Admini mieli problem, bo żeby kogoś obserwować trzeba było za każdym razem wchodzić na specta, bo jeżeli grałem w ct, to nie mogłem patrzeć na tego z tt.
To ułatwia pracę adminom. Crayon miał zrobić, że admini mogą widzieć wszystkich, ale coś mu nie wyszło XD
Jak podejrzewasz kogoś o info to pisz do admina, proste.
Diabolix
08-01-2011, 18:15
To ułatwia pracę adminom. Crayon miał zrobić, że admini mogą widzieć wszystkich, ale coś mu nie wyszło XD
Jak podejrzewasz kogoś o info to pisz do admina, proste.
I jak mu udowodnisz, że ma info? Będziesz przez pół godziny siedział na spectcie i kręcił demko? I tak nie będzie ci się chciało tego robić, wejdziesz do gry i napiszesz, że nic nie miał. Nie wmówisz tutaj nikomu, że będziesz kręcił mu demko, póki czegoś podejrzanego nie zrobi tylko dlatego, że ktoś to ci napisał, iż tak podejrzewa.
Prawda jest taka, że info ciężko udowodnić i lepiej zrobić tak, jak mówisz.
A ty już empire nie płacz, że będziesz musiał co chwilę iść na specta, bo nic ci się przez to nie stanie. Z resztą i tak gówno robisz, jak ci napiszemy, że ktoś gra na haxach, chyba że cie on zabije.
Suma sum- jestem za.
Czasem wejde i tego serva i jestem na tak :)
przyda sie to bo ktoś walnie fraga i bedą go osądzać o haxy i bedzie sie wypierac ;d
Arshavin
09-01-2011, 00:10
Przydalo by sie cos takiego bo tak jak powiedzial ave raz padnie i juz daje dokladne info . Proponuje zeby usunieto freelooka albo tak jak widzialem u kogos na serwie gdy gralem mixa po padnieci graczowi robi sie czarny ekran i nic nie widzi poza tym co inni pisza. Albo bana dla tych.
No jasne, szysko można
Mówiłem że można, tylko mi sie nie chciało.
Szlachta widzi - plebs nie
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.