Zaloguj się

View Full Version : BUG mapki= debug

Skiff
08-01-2011, 16:15
Witam :)

Chciałbym zgłosić iż na Queście na Golden Legs i Holy Scarag jest bug.
A więc tak... chcąc zabić Demon Lordy wielu graczy robi tzw. schodki, czyli wchodzi na górę wali i ucieka na dół. Tutaj jak tak będziemy robić dostaniemy Debuga!!! Pojawia się on tylko wtedy jak są zrespione Demon Lordy na górze, jak je zabijemy i będziemy wchodzić i schodzić ze schodków nic się nie stanie.
Poniżej zamiszcze ss'a gdzie on występuje:
http://i53.tinypic.com/dqj2pf.jpg

Nie mówię że on musi przy każdej okazji wyskoczyć ale szansę że tak będzie są wielkie!!

Aha o soory że tak pytam ^^ ale czy jest jakaś nagroda czy coś za to że poinformowałem o takim bugu??

Nie są to lagi bo mam dobrego kompa i neta... Kolega jak przychodzi w to miejsce czasami to też ma takiego debuga..

Crak .
08-01-2011, 16:38
Nie jest to bug po prostu masz pewnie słabego neta i są jakby ' lagi ' gdy potwory walą czary i powstają w skutek tego większe lagi i cie debuguje. Przynajmniej ja tak miałem _/

#

Aha o soory że tak pytam ^^ ale czy jest jakaś nagroda czy coś za to że poinformowałem o takim bugu??

AHHAHAHAHAHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! :D

Kierownik
08-01-2011, 16:55
Jej tak samo debug wyskoczy jak będziesz wchodził i schodził po schodach w depo w city (piwnica - parter) to jak będziesz tak przez dwie min robić to też Ci będzie debug.
A z tą nagrodą to faktycznie wywaliłeś teraz <hahaha><lol2>

ave666
08-01-2011, 17:27
Ten bug jest tak stary jak APO... Odkąd pamiętam on tam był hah jak jeszcze góra dół low levelami tam expiłem, debugi pojawiają się nie gdy wchodzisz do demon lordów tylko jak schodzisz na lizardy ^^ Było już kilka tematów ale chyba ostatni z rok temu był napisany bo wraz z rozrastającą się mapą APO można było iść na inne respy, nigdy tego nie naprawili więc i tym razem pewnie tego nie zrobią ;p

Tygrys
10-01-2011, 08:41
Niestety ale tego "buga" nie da się naprawić, bo "bugiem" on nie jest :s

I nie, nie ma nagrody za zgłoszenie tego typu "buga" (tym bardziej, że do bugów nie należy). Gdybyś jednak np. zgłosił buga z klonowaniem kasy/itemów, zapewne za taki błąd dostałbyś już przyzwoitą nagrodę (o ile byś zgłosił go od razu, nie sam wykorzystywał. Za wykorzystywanie jakiegokolwiek błędu, mógłbyś co najwyżej dostać nagrodę w postaci bana/delete).