View Full Version : Co z respem Ots Kingów na cyclopolis???
Wybrałam się na cyco chcąc zrobić dragon scale helmet questa, a tam psikus... Brak zejścia na respa z kingami... Czy nie jest zbyt pochopną decyzją zlikwidowanie tak zajebistego respa z kingami? Czy może po całej tej przebudowie Soran jest gdzieś jeszcze jedno cyco ;p? Albo jakieś inne zejście na respa z kingami i na questa?
Pozdrawiam :)
Kosik Czarny 2v0
08-01-2011, 19:21
Pisz do Tygyrsa (http://www.forum.toproste.pl/member.php?u=14) na pw.
On będzie wiedział najlepiej.
I często odpisuje na pw. Więc szybko poznasz odpowiedź na swoje pytanie.
Ps.
Wróciłaś?
@down
Ona ma ponad 20-21 lat ;]
Przecież napisał że będzie wystarczy tylko cierpliwie czekać ;p życie jest długie a ty masz jeszcze sporo dzieciństwa przed sobą tak że na pewno się doczekasz ;]
Z tego co ja wiem to teraz nie ma tam dojścia, bo tamten resp będzie modernizowany i dlatego jest zagrodzona droga na kingi. Trzeba liczyć, że w drugiej części update'u będzie już przebudowany tamten resp :D
Zarexoholik?
08-01-2011, 20:24
No, ale do czasu update mógłby być nadal dostępny, bo jaka to różnica skoro po update dopiero będą zmiany? =o
#Doktor Watson
Zgadzam się Watsonie.
Doktor Watson
08-01-2011, 20:46
No, ale do czasu update mógłby być nadal dostępny, bo jaka to różnica skoro po update dopiero będą zmiany? =o
Taka różnica, że może już część była przebudowana przy podmianie mapy? ;>
Zauważ, że mapa jest dość często podmieniania (przy dobudowie trainerów, depozytów itp...).
Ogólnie należy poczekać na update ;)
Maciejas
08-01-2011, 21:03
Hmm może usunęli a od czasu do czasu na dole robią te niby nowe respy czy cuś ;p
Delorian17
08-01-2011, 21:48
Poprostu go przerabiają, w 2 cz. update zostanie nam dany nowy respik kingow.
Najlepiej żeby był taki jak Magic.
Też jakiś czas temu poszedłem tam i zauważyłem, że nie ma schodów. Zapewne Tygrys wziął pod uwagę tą (http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=85942) propozycję. Bardzo dobrze, że tamten resp zostanie odświeżony, bo jego lokalizacja jest dość ciekawa. ;)
@up
Owszem, zgadza się. Wziąłem pod uwagę tą propozycję.
Cyclopolis jest przerabiane i już niebawem (zapewne podczas 2 części up'a) będzie dostępne. Wystarczy cierpliwie poczekać ;)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.