View Full Version : Blog - F1
Nefresik
08-01-2011, 20:22
Witam i z góry serdecznie wszystkich pozdrawiam. Kilka dni temu postanowiłem założyć bloga o moim ulubionym sporcie, jakim jest F1. Bardzo chciałym go polecić, i powiem, że bardzo liczę na waszą pomoc, mianowicie zachęcam was do regularnego odwiedzania tego bloga. Blog się dopiero rozkręca, więc będziecie na nim tak naprawde od początku. Baaardzo wam dziękuje. Naprawdę.
Link : http://formula01.blogspot.com/
Pozdrawiam
Diabolix, dziękuje za własną opinie ;)
Farenthide, serdecznie zapraszam, dziękuję :)
Pozdrawiam
Nie wiem czy jest to dobre miejsce do reklamowania swojego bloga... bierz również pod uwagę, że nie każdy interesuje się sportem a tym bardziej F1.
Na koniec chciałem się spytać co kogoś interesuje twój blog? :o
@down
Być może nikogo nie interesuje moje zdanie tak samo jak nikogo może nie interesować jego blog o jakiejś dziedzinie sportu, której ktoś nie lubi. Czym się ośmieszam tym, że skrytykowałem jego posta, bo swojego bloga poleca i promuje na tibijskim forum?
Diabolix
08-01-2011, 23:56
Na koniec chciałem się spytać co kogoś interesuje twój blog? :o
Być może znajdzie się ktoś, kto interesuje się F1. Być może będzie chciał poczytać trochę o tym, bo jest początkujący. Może kogoś interesują własne przemyślenia innych ludzi, pomyśl trochę. W ogóle to kogo interesuje twoje zdanie na temat czegoś, o czym kompletnie nie masz nic do powiedzenia? Po co się czyta bloga? I nie pisz tutaj więcej, bo się ośmieszasz.
@Topic
Osobiście nie jestem fanem tego sportu, ale fajnie, że czymś się interesujesz a nie graniem tylko w Tibię.
Powodzenia w rozwijaniu Bloga. Ja raczej na niego nie wejdę, bo, jak już wspomniałem, ten rodzaj rozrywki mnie nie bawi.
Farenthide_M
09-01-2011, 00:19
Bardzo przyjazny blog, będę odwiedzał jak będę miał chwilę, powodzenia życzę :)
Kosik Czarny 2v0
09-01-2011, 08:38
Cieszę się, że interesujesz się czymś innym niż tibia i założyłeś blog specjalnie dla tego ;] Widać ze jesteś większym fanem f1.
Ja niestety albo stety nie będę odwiedzał twojego blogu, ponieważ nie interesuje się f1 ;]
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.